Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4905 Dátum: 11 aug 20, 10:37:05 » |
|
Sobbi: szerintem tsuyokomi is elég a leveréséhez de kitudja Egy új harc: kakuzu vs hiruzen sarutobi (3. hokage): én szerintem sarutobi nyer ilyen 54-46 arányban. de viszont ha ilyen halál isten pecséttel akarja megölni kakuzut és nem tudja hogy 5 szive van akkor csak kakuzunak tenne szivességet mert 1 szive halna meg de ha tudja akkor is nehéz lenne legyőzni neki kakuzut aki 5 elemét kombinálgatja csak úgy. egy jó taktikai csellel nyerhet a hokage.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4906 Dátum: 11 aug 20, 11:32:46 » |
|
őő off: nemvágom mit nel lehet megérteni azon hogy 3 teljes sor... On: ... sarutobi vs. kakuzu... lehet hogy 5 szíve van de nem a szívét pecsételi le hanem a lelkét.. erről ennyit itachi vs. yondaime szerintem itachi.. mivel lehet bármilyen gyors ha itachi fel van készülve.. akkor a susano'oba nem jut be... 55-45 itachinak.. másik harc itachi vs kisame nemtom szerintem döntetlen.. mivel mind2 elég jó harcos... es az is lehet hogy samehada valamilyen szinten el tudja szívni a susano'ot mivel az chakrából van... és a genjutsu sem nagyon hat mivel ha itachi el is kapja... samehada ha egy kis chakrát ad átt neki akkor a genjutsu megtörik.. mivel itachit sem kell félteni: 50-50
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4907 Dátum: 11 aug 20, 12:05:12 » |
|
Ez jó meglátás, de azt nem tudhatod a szívekről, hogy ezek nem e Kakuzu lelkének darabjait netán másolatait hordozzák. Tehát nem egyértelmű az a lepecsételés. Ráadásul Kakuzu intelligens, jó stratéga sok chakrával és nagy tapasztalattal, mind az öt elem használatával. Én éppen ezért Kakuzura tenném a voksomat.
Itachi vs. Yondaime - Nem értem, hogy érted azt, hogy Itachi fel van készülve. Ha szó szerint érted akkor ez azt is feltételezi, hogy a Yondaime is felkészült Itachiból. Tehát ugyan ott vagyunk mintha nem lenne felkészülve egyik sem. Például ne felejtsed el, hogy a Yondaime nem csak magát hanem mást is tud teleportálni. Ebből pedig az következik, hogy a Susanno is elteleportáltató. Én Yondaime győzelmet várnék ettől a csatától.
Itachi & Kisame - Nem sok esélyt adok Kisame számára Samehada ide vagy oda. Ráadásul ha azt feltételezzük, hogy Samehada képes kirántani Kisamet a genjutsuból, netán képes elszívni a chakrát Susannoból akkor azt is feltételezhetjük, hogy Yata tükre képes lehet lepecsételni Samehada chakraelszivó képességét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #4908 Dátum: 11 aug 20, 15:25:09 » |
|
Sobbi: szerintem tsuyokomi is elég a leveréséhez de kitudja Szerintem meg nem! Minden tiszteletem Itachié, de Nagato neki is nagy falat. Kabuto irányítása alatt is simán befogott 2 jinchurikit egyszerre. A chibakuból meg nincs olyan ember aki kitörne ha nem tud teleportálni. Kishi nem véletlenül demonstrálta ezzel, hogy a Rinnegan valójában milyen erőt is képvisel. Akkor még a gedo mazuról nem is beszéltünk (mert ha már Nagato és rinnegan, mégis csak a saját technikája az is) Ahhoz képest még a Susano'o is eltörpül. Mivel nem tudjuk miként reagálna a genjutsukra ezt kár fejtegetni. Bár minden bizonnyal nem fogja nagyon a földhöz verni. Persze ez csak spekuláció,de az eddig látottak alapján Kishi is a Susanno'ot írta bele ez által mondva nincs más lehetőség. Itachi vs. Yondaime: Nos, ha nem ismerik 1mást Itának van esélye megfogni Yondit genjutsuval. Két nagyon intelligens ember csatája, egy remek harc lenne. 50-50re adom ezt a harcot, mivel Ita Tsukiyomi-ja valódi fenyegetés Minato számára, de Konoha sárga villanása is pillanatok alatt el tudja intézni Itát. Na jó, talán Yondi az esélyesebb. Itachi vs. Kisame.: Itt Itachi győzelmet adnék. Kisamenak nagyon rossz ellenfél az Uchiha. A brutális jutsui nem érvényesülnek az illuzió mester ellen és a chakra szívása sem. Így bukott a szitu. 1v1ben nagyon kevés ember veszi fel a versenyt Itcahival. 70 - 30 Itának.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 20, 15:34:02 írta Tr4nCe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4909 Dátum: 11 aug 20, 17:19:10 » |
|
nagato vs itachi:nagato erösebb bevallom de nem mindig az számít mivel ott van a sima narutoba naruto vs gaara harc amibe naruto gyözött. miért? mert gamabuntát megidézte ami az erejéhez tartozik narutonak holott gamabunta nélkül le se veri gaara-t tehát mindenkinek an gyengepontja és egyben jó felhasználható technikája egyes esetekben tehát itachi is nyerhetne. itachi vs yondaima:hát én döntetlenre tippelek de nem tudom mivel a yondaime gyors itachi meg erös védekezö és támadó típus én inkább yondaime-re adom a voksom. itachi vs kisame:kétesélyes.... ha itachi belekerül a vízgömbjébe akkor itachinak befellegeztek de ha itachi ügyesen kikerüli azt akkor kisaménak annyi de inkább 60-40-re adom ezt itachinak. új harc: MS Sasuke vs MS Kakashi és naruto amikor már tudta a rasen shurikent:én kakashiéknak adom 59-41 arányban de nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4910 Dátum: 11 aug 20, 18:45:27 » |
|
Kisame vs Itachi Szerintem kétesélyes, mert Itachi az amaterasu val ha elkapja kisamet akkor a cápasrácnak lőttek. A genjutsu szerintem kétesélyes mert a samehada egy chakralökettel kitudja szedni belőle. Ha Kisame elkapja egy olyan hatalmas vízburokkal Itachit akkor nyer, főleg ha még fúziónál a samehadával is, mert akkor az ereje, chakrája és gyorsasága is hatalmasra növekszik(legalábbis így gondolom). A Sussanot ha Itachy előhozza, akkor Kisame rálövi a Elnyekem a chakrád és nagyobbleszek cápabombát, amit gai ellen vetett be, és mivel a sussano chakrából van így azt elnyeli a cába ezáltal hatalmasabb lesz, beleverődik Itachiba és ott nem-biztos hogy túléli. Szerintem 50-50% Itachi csak az amaterasuval tudja legyőzni.
Új harc: Kisame vs Kakuzu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4911 Dátum: 11 aug 20, 21:41:16 » |
|
kisame vs kakuzu: szerintem itt is kétesélyes mert ha vízburokba kerül kiüti simán a kakuzut de kakuzu meg távolharcos az erős kombinált ninjutsujaival hát nem tudom .............esetleg kakuzunak adom 52-48 arányban. kisame vs itachi: hát igazad van most hogy belegondolok ...........szerintem a samehada nélkül kisame lecsökken kakashi szintre a samehada a kulcsa mindennek a csakra adás/szívás meg minden de itachi azt eltüntetné akkor leveri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #4912 Dátum: 11 aug 21, 12:40:56 » |
|
3 Teljes soros szabály van a fórumon amit te írtál 2 sincs:D egyébként szerintem dei vs perverznél deinek több esélye van mert nincs villám eleme amivel hatástalanitani tudná a bombákat kakuzu ellen inkább kakuzo mert neki több a tapasztalata +5 elem nagato ellen már volt egy ilyen küzdelem... itachi ellen inkább itachi sasori ellen 80% jiraiyának hidan ellen szerintem biztos hogy nyer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jonin
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4913 Dátum: 11 aug 21, 12:44:21 » |
|
Ha Jiraya- kakuzu 50-50, ha Jiraya - Kisame 60-40 ,akkor nem gondolod ,hogy Deiderának adott +20% picit erős??? Gondolom a repülés miatt adtál sokat neki + a c4. de gondolkozz ,nem kell a sivatagba várnia Jiraya-nak,hogy jéé repül deidera,+ nem kell megvárnia,hogy rábassza a bombáját. pl: ott van arejtőzködés, Vagy fáról ráugorhat,és egy ütéssel kinyírja,mivel közelharcban a legnyengébb deidera,hisz ő művész és nem harcos,(a szószoros értelemben..).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 21, 13:49:00 írta jonin »
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #4914 Dátum: 11 aug 21, 16:56:08 » |
|
Itachi vs. Nagato:Nagato tényleg brutális,de egy valamit mindenki elfelejtett.Az amaterasut.Az jó nagato,gedou mazo,chibaku tensei ellen.Persze itachi csak 1-szer,maximum 2-szer tudja amaterasut használni,de bármelyik ellen jó.Az igaszság az hogy nagató-nak sokkal több esélye van ha a 6 testet veti be,ha saját magát veti be,akkor veszít az amaterasu miatt,tsusokyumiból meg nem tudom ki-e tud törni.Persze amaterasura lehet azt mondani,hogyha jó a chibaku ellen,akkor miért nem vetete be.Én erre azt mondom hogy azért nem vetette be,mert kihi megakarta mutatni a chibaku gyengepontját,meg azt hogy ita milyen okos. Kakuzu vs. hiruzen:Én kakuzura fogadok.Shiki fuujinnal sem biztos hogy megtud fogni 5 testet.Kakuzu használja mind az 5 elemet,és a taijutsuja sem rossz,nagyobb tapasztalata van mint a sandaimennek,chakratartaléka is több.Én 65:35 arányban kakuzura fogadok. Jiraya vs. akatsuki tagok:Pein/nagato és Itachin kívül mindenki esélytelen ellene,sennin-mód nélkül is megizzasztaná a legtöbbjüket,sennin-móddal meg e 2 karakteren kívül mindeggyiket könnyűszerrel elverné. Deidara vs. jiraya:Előbb mondtam a véleményeet,de ezt jobban elmondom.Ha jiraya esetleg nem veti be a sennin-módot,akkor szt. veszít. Kisame vs. kakuzu:Kisaméra fogadok,megcsinálja a vízburkot és kész,mieéőtt bárki mindaná hogy azt csak úgy tudja megcsinálni hogy sok chakrát szív a kard,akkor én erre azt mondom,hogy gai ellen amilyen jutsukat csinált,meg pein is mondta hogy neki van a legnagyobb chakrája a szervezetben,akkor simán létrehozza a vízbuborékot ígyis-úgyis. 3 Sannin vs. Nagato(oronak nncs edo tensei).Most rátok bízom ezt a harcot inkább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 21, 17:03:18 írta IndianA »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4915 Dátum: 11 aug 22, 13:19:17 » |
|
3 sannin vs nagato: a 3 sannin győz mivel eléggé erős jiraiya senjutsuja meg orochimaru is van majdnem olyan szinten meg tsunade brutál ereje/gyógyítása.......a 3 sanninnak adom ezt a győzelmet 60-40 arányban..........eléggé erős nagato is bár 3 sannin együtt az komoly. új harc: orochimaru (olyan erőbe mikor a 3.hokage ellen harcolt és a segitsége az 1. és a 2. hokage) vs jiraiya (minden erejével gamabunta, gakamken, gamahiro meg senjutsuval meg a 2 bölcs békával)én jiraiya-nak adom a meccset 53-47 arányban. azért nem kell jiraiyat se tápolni indiana mivel mindennek van előnye és hátránya és mindenkinek ...........szerintem jiraiya vs hidan: 80-20 jiraiyanak jiraiya vs konan: 70-30 jiraiyanak jiraiya vs sasori: 60-40 jiraiyanak jiraiya vs deidara: 65-35 jiraiyanak jiraiya vs kakuzu: 55-45 jiriayanak jiraiya vs kisame: 52-48 jiraiyanak jiraiya vs itachi: 40-60 itachinak jiraiya vs pein 6 testel: 42-58 peineknek jiraiya vs mindenképességel tudó nagato: 35-65 nagatonak jiraiya vs zetsu: 65-35 jiraiyanak kisame is elbirna vele
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 17:50:09 írta Kentonsama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4916 Dátum: 11 aug 22, 16:22:29 » |
|
jiraiya vs pein 6 testel: 42-58 peineknek Ezt a harcot már mutatták és szerintem jiraya nem szerzett ellene olyan sok százalékot. 6test volt abból hármat megtudott "ölni" azokat se ölte meg teljesen. Ráadásul a legerősebb pein nem is harcolt ő meg szerintem többet ért mint bármelyik a maradék öt peinből. Szerintem ha ezt százalékokba kéne tenni akkor olyan 38-62 lenne peinneknek. Ne feledjük, jiraya 3testet "ölt" meg és a legerősebb pein nem harcolt ellene pedig az a pein a hat farkú kyuubi ellen is állta a sarat:) Szerintem jiraya vs pein 6 testtel: 38-62 vagy 37-63 körüli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4917 Dátum: 11 aug 22, 16:26:59 » |
|
Kentosama a % felsorolásokból kihagytad Kakuzut Szerintem a Jiraiya vs Orochimar meccs az Jirailya meccse lenne, de csak a remete forma miatt, azzal orochimaru nemsokmindent tudna kezdeni, már ha lehívja(és mint írtad őket, de csak őket lehívhatja) a 1. és a 2. hokaget, akkor viszont lehet hogy a remete Jiraiyat is megtudja fogni. Esetleg ha Oro. átalakul azzá a nagy fehér ronda kígyóvá akkor még nyerhet is mert a teste tele van kígyóval, így a Taijutsu kizárva mert megharapják Jiraiyat a kígyók és veége, és ha jól tudom a kígyók mérges gázt engednek ki vagy valami ilyesmi is volt nem?... és az meg nem egy előny Jiraija számára. Meg Jiraiya mondta hogy majdnem meghalt a 4 farkú naruto ellen, orochimaru meg legyengülve is könyedén felvette vele a harcot, több brutális és bekapott pofont is túlélve. De a békák és a Sennin mód miatt Jiraiyanak adom a nyertes címet..
Új harc: Orochimaru(edo tensei nélkül, de fulltáp állapotban mint ahogy a hokage val harcolt, vagyis semmi betegség, legyengülés ilyenek nélkül) Vs. Akatsukis tagok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itara
Gennin
Nem elérhető
Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)
|
|
« Válasz #4918 Dátum: 11 aug 22, 16:50:43 » |
|
Orochimaru vs Pain: egyértelmű Orochimaru vs Kakuzu: Ha oro edot használhat akkor már 5v3 lenne de a víz elem nem sokat érne kakuzu kakuzu vas bőre ellen a fákkal meg nekem az a baj ha vízből és földből készül akkor villámmal és földdel elpusztítható de ez csak egy feltételezés. Én inkább kakuzura kacsintgatok 3-5%-al. Orochimaru vs Sasori Akármennyire is szeretem sasorinak az egyik legkellemetlenebb ellenfele Orochimaru. Mivel volt csapattársa elég sok dologról tud sasorival kapcsolatban pl hiruko, vagy a céltábla a mellkasa közepén. Nem tudom hogy a méreg hatásos-e ellene szerintem igen mert kakashi azt mondta hogy védetté tette sasuket ezzel a méreggel szemben tehát én nem tudok bíztosat állítani ha immunis a méregre akkor orochimaru ha nem akkor inkább sasori Orochimaru vs Itachi: egyértelmű Itachi Orochimaru vs Deidara: Orochimarunak ez elég kellemetlen ellenfél mert ő inkább közép-táv közelharcos mint hogy le tudná kapni a madárról viszont dei a C4-el könnyedén leszedheti mert ugye orochimaru nem látja mit hol kit hogyan talál meg vagy hogy mi a képesség és még villám eleme sincs. Ez egyértelmű Deidara. Orochimaru vs Kisame: Ha rálövi a "mindenjutsutelnyelikésfelerősítemveleacápát" jutsut akkor azt orochimaru bekajálhatja elég rendesen. Illetve Kisame szétzabálhatja a chakráját a samehadaval és gyógyítani is tudja magát nem beszélve arról hogy képes egyesülni is vele akkor orochimaru nem sokat tud tenni ellene. De a vízben megidézheti mandat ami kihozhatja a szarból teszem azt lenyeli orcsit és kiúszik a vízbuborékból ez is egy lehetőség. Orochimaru vs Konan Ha konan fel van készülve akkor biztos nyer ha nincs akkor meg nem tudom Csak ezt a felkészült állapotot használta harcban anélkül meg nem nagyon tudjuk mire képes de ha nincs felkészülve Orochimaru nyer. A többi akatsuki tag képességét nem igazán ismerjük így ezt még nem részletezem.
|
|
|
Naplózva
|
"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill "Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4919 Dátum: 11 aug 22, 18:53:19 » |
|
Mach5: előszöris 4 testet ölt le mert amikor a genjutsuval ölt le 3-at azokat felélesztette a másik pein és amikor béka csapdát csinált akkoris rasengannal szétnyomta az egyiket pl itt hátmat - http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/379/10itt meg még 1-et - http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/381/4 és 4-el elbír ha nem vetted volna észre. vegita: hát nem pontosan mert nem volt sennin formába jiraiya a 4 farkú naruto ellen és akkor is nem minden erejét használva mert nem akarta megölni narutot ennyi orochimaru meg igen. orochimaru vs konan: orochimarué a győzelem 57-43 orochimaru vs zetsu: 58-42 oronak orochimaru vs kisame: 53-47 oronak orochimaru vs kakuzu: 55-45 oronak orochimaru vs sasori: 54-46 oronak orochimaru vs itachi: 39-61 itachinak orochimaru vs hidan: 75-25 oronak orochimaru vs nagato 6 testel: 40-60 nagatonak orochimaru vs nagato: 33-67 nagatonak orochimaru vs tobi: 38-62
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|