rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4875 Dátum: 11 aug 13, 22:09:45 » |
|
Egy kérdés ehhez. Melyik chunin vizsga. Amikor megkezdődött a csata vagy amikor még egymás ellen küzdöttek az elzárt terület központjában. Mert ha az első van terítéken akkor nem olyan egyszerű a feladat Gaara Shukakuja nélkül sem mivel ott már bejátszhat Gamabunta érkezése és Sasuke chidori és sebessége is. Közelharcban pedig Neji képes lehet egyiküket megfogni. Tévedés ne essék. Én is a kardozókra fogadnék (főleg úgy, hogy többen vannak ami kicsit nonszensz geninekkel szemben rutinos gyilkosokat indítani) de nem lenne ez olyan egyszerű ha azt az időpontot vesszük alapul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4876 Dátum: 11 aug 14, 11:03:54 » |
|
idézet az első hsz ből.. Moderátor:
Téma újra megnyitva, az alábbi feltételekkel:
- Minimum 3 teljes soros hozzászólások, - Érvekkel alátámasztott gondolatmenet, - Veszekedés kizárva.
Ha ezekből egy is nem lenne betartva, a hozzászólás megy a süllyesztőbe, az írója pedig kapja a strigulát. Talán szigorúnak tűnő feltételek, de a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy szükség van rájuk. ^^
... új harc1: jiraja vs. minato: hát jiraja (rasengan sennin mód... tűz és olaj jutsuk békák idézése) minato (hirashin no jutsu másik sebesség jutsuja(nemugrik be a neve) rasengan ... de a harcot minatónak adom mivel minato egy pillanat alatt rasengant nyom jiraja hátába és a harc eldőlt ...szerintem új harc 2 shikamaru most vs shippu elején naruto hát nemtudom.... ha elkapja szerinem shukamaru nyer de az úgyrémlik nem tudja sokáig fenttartani szóval kétesélyes a dolog 51-49 shikamarunak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 14, 11:05:30 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4877 Dátum: 11 aug 14, 14:32:36 » |
|
Naruto(shippuu eleje) vs Shikamaru: Shikamarunak adnám a győzelmet, mert ha naruto nem figyel akkor elkapja az árnyékkal, aztán beveti azt a jutsut (nem jut eszembe a neve) amivel hidant is szétdöfte, és akkor narutonak meszeltek... Naruto hiába vetné be az árnyékklónokat, mert shikamaru ezzel a támadással több irányba is képes támadni, így akár egyszerre szétdöfheti az összes árnyékklónt. Ugyhogy szerintem a mostani Shikamaru betudná darálni a shippu elején lévő narutot. Másnem amikor naruto szalad felé egy rassengannal. akkor öszekapcsolja az árnyékkal magukat, és ő azzal a kezével amelyikben narutonak is van a rassengan azzal megcsapja magát, így neki nem lesz baja, de naruto viszont magába csapott egy rassengant... Új harc:Darui vs KakashiNem tudom ki győzne mert mind a 2 nek vannak erős támadásai,Kakashinál: chidori, raikiri, kamui, sharingan, víz és villám elemű jutsuk.... daruinál pedig: fekete villám, jó kardforgatási képesség villám elemű jutsuk, víz jutsuk, lézercirkusz...Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #4878 Dátum: 11 aug 14, 15:18:43 » |
|
A naruto( shippu eleje) vs shikamaruban én is shikamarunak adnám a győzelmet, mert az árnyékklónokat shikamaru le tudja győzni az árnyékával, amikor az árnyékok kiemelkednek a földből. ha shikamaru elkapja narutot, akkor pedig leszúrja vagy robbanó kunaiokat dob rá.
Új harcnak pedig a Sasori vs Orochimarut mondanám, ők régen csapattársak voltak, szerintem érdekes harc lenne, mert esetleg tudnának egymás gyengepontjairól. Én orochimarunak adnám a győzelmet, mert ha tudja, hogy hol van Sasori gyengepontja, akkor a kusanagival leszúrja( ha meghosszítja a kardot, közel sem kell mennie). Ha esetleg bekerülne orochimaruba a méreg, akkor egyszerűen levedli gyorsan azt a bőrét, és egészségesen kibújik belőle, és esetleg beidéz hatalmas kígyókat, amik széttörik a bábjait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4879 Dátum: 11 aug 14, 15:52:35 » |
|
Naruto vs. Shikamaru: az előttem szólókkal egyetértek, Shikamaru győzelmi esélye úgy 80%. Kakashi vs. Darui: tyű, hát ez kemény dió. Ninjutsuban egyenlőek a maguk 3-3 elemével, amik nem is ütik egymást túl drasztkus mértékben. Kakashi genjutsuban jobb, Darui nem taijutsuban, csakramennyiségben pedig mindketten a középosztályba taroznak. Jó ötletekért egyiküknek sem kell a szomszédba menni. Kakashinál viszont ott van az idézés, a klón és a kamui, így szerintem ő győz 65%-ra. Sasori vs. Orochimaru: a kígyók nem immunisak a méregre, Marcsi meg nem tud örökké vedleni, mert elfogy a csakrája. Ha Sasori folyamatos zárótűz alatt tartja ellenfelét, akkor az rendesen megizzad. Mindazonááltal Oro nem piskóta, ha megidézi a két hokagét, azzal jó nagy zöld turhát helyez el Sasori levesében. Nekem ez fifty-fifty. OFF: 1000. hsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4880 Dátum: 11 aug 14, 17:46:54 » |
|
naruto (shippuu elején) vs shikamaru: szerintem itt igenis shikamaru nyer de max 60-40-re és azért naruto is erösödött. kakashi vs darui: itt azért énis megnéznék egy csatát énis köztük de én azért a helyszínt nézem de akárhogyis akkor is kakashi nyerne ilyen 52-48-ra. orochimaru vs sasori: én szerintem mindenképpen orochimaru nyer de egészségesen (ha a 3.hokage által nem lenne beteg) akkor 60-40-re nyerne ha viszont betegen meg 52-48-ra. új harc:
mizukage vs kakashi és gai: én szerintem gai-ék nyernek 58-42-re
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #4881 Dátum: 11 aug 14, 18:27:22 » |
|
Szerintem meg a mizukage nyerne. Egyrészt, kekkei genkait kakashi nem tud lemásolni. Gai nem tudna a közelébe kerülni, ha alkalmazza mei a futtont, ami szétmarná őket. Sőt, ha egy Meinek sikerült elszigetelni őket a lávájával egy kisebb térbe, akkor ott szétmarná őket.
Orochimaru már régen meggyógyult a shiki fujin technikától elszenvedett sérülésből!!!! Nem tudom, de alaposabban kéne néznetek animet, mert semmi baja a kezének!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4882 Dátum: 11 aug 14, 19:24:38 » |
|
Ja, mert Kakashi eddig csak másolást mutatott, semmi Raikirit, villám dögöt, suitont, dottont és Mangekyou Sharingan jutsut sem láttunk tőle. Gaial meg tök véletlen még a csapatmunkájuk is szuper lenne, Kakashi figyelné a chakráját, Gai meg ezalatt szépen benyomná a kapukat, majd megtámadná a Mizukagét, aki ha ne adj Isten klónokkal próbálkozna egyből lebukna, mert Kakashi észreveszi, ha a chakrájából eltűnik egy kis mennyiség is. Én 70-30ra saccolom Kakashiéknak a meccset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4883 Dátum: 11 aug 14, 19:54:40 » |
|
A Mizukage vs Kakashi és Gai meccset én is Mei nek adom, mert a láva és a savas gőz igazán kemény dolog és külön is tudja használni az elemeket, és ellene még Sasuke is majdnem fűbe harapott, ha nem jelenik meg zetsu. Más-nem ez a harc egy hatalmas Gruppen XES- be torkollik és akkor biztos kakashiék nyernek, de amúgy a Mizukage.
A darui vs kakashi harchoz visszatérve: Az ms segítségével Kakashit soroljuk előtérbe, de nem tudjuk, hogy mire képes még ez a fekete villám, mert a parton a shinobik és a Gin-Kin tesók is megijedtek/leesett állal nézték a fekete villámot. és a 2 harcos kb egy szinten van, szinte ugyanazokat az elemeket használják, mind a 2 nek van különleges támadása Kakashinak: saringan, MS daruinak: Fekete villám, lézer cirkusz. Én egyenlőre 51-49% Kakashi javára mondanék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4884 Dátum: 11 aug 14, 22:26:28 » |
|
mizukage vs gai és kakashi: gai olyan gyors a kapukkal hogy a háta mögé kerülhetne és sorozhatná és akkor azt mondom ez legyen olyan meccs hogy ''nem érdekel milyen bajom lesz de akkoris nyerek akár belehalok is'' és gai-t vegyük gyilkoló ösztönben meg kakashi szépen előkészítheti a kamuit amig gai harcol ellene és amikor elfáradnak akkor kakashi beszippantja kamuival a mizukagét szépen de ha nem akkor kifáradásik küzdenek de akkor is kakashiék nyernek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #4885 Dátum: 11 aug 15, 11:53:48 » |
|
A full peint úgy értettem,hogy tendo nem használta el a big shinra tenseit.Kakashi&gai vs. 5. mizukage:Szerintem kakashiék nyernének,kakashi használja a kamuit,addig gai kinyitja a kapukat,és akkor szerintem megnyerik a harcot.Orochimaru vs. sasori:Simán orochimaru,betegen felvette a harcot narutóval,amikor 4 farkú-kyuubi módba "váltott,, egészségesen felvette volna a harcot a 6,vagy akár a 7 farkú kyuubival(javitsatok ki ha tévedek,mármint hogy orochimaru teljes erejében volt-e akkor),elég gyors ahhoz hogy sasori egyszer se tudjon hozzá érni,megidézi a kígyókat,azok lefoglalják a bábokat,és oro az egyik lleginteligensebb karakter,ezért biztos se perc alatt rájönne sasori gyengepontjára,egyszerűen szólva oro egy más szinten van.(Mondjuk hozzá kell tennem,hogy orochimaruval,peinnel és kisaméval szemben elég elfogult tudok lenni.)Új harc:jiraya vs. sasori&kisame samehada nélkül?Nos,jiraya sennin-mód nélkül még egyenként sem tudná egyiket sem legyőzni.Amíg a remete átalakul addig sasori simán megmérgezheti jirayát hisen ott van kisame is,ezt úgy értem hogy ameddig jiraya kisaméra figyel,addig sasori simán megmérgezheti,és onnantól sennin-mód ide vagy oda,a harc jiraya számára véget ért.De ha jiraya áttud alakulni remete formába,akkor onaótl szerintem nyert ügye van.Sokkal nagyobb teljesítményre képes,a mérgezett tűket is simán kikerüli,és a 3.kaekage így megse koggyanna neki,kisame viszont 1-szer 2-szer megszívathatja mizu bunshinokkal,de többször nem.Szerintem először sasorit intézné el,és utána jönne kisame.Aki,így hogy nincs nála a samehada,nem tudja használni a vízburkot,csak azokat a jutsukat,amiket gai elen használt.Szerinem jiraya nyerne.Ez a harc szerintem ott dől el,hogy jiraya át tud alakulni,vagy előbb megölik.Én jirayának adom a győzelmet 80%-kal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 12:53:26 írta IndianA »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4886 Dátum: 11 aug 15, 13:31:52 » |
|
IndianA: igen igazad van gyorsabb mint sasori viszont amikor naruto ellen harcolt akkor még nem volt teljes erejében mármint gyógyult valamennyit de mikor beteg volt max 10% os harci ereje volt mikor meg a 4 farkú narutoval harcolt akkor meg kb 60-70 % körüli volt meg azért nem kevés idő kell a meggyógyuláshoz de csak akkor gyógyult volna meg 100%-osan ha sasuke teste az övé lesz.
új harc: naruto senjutsuval és amikor elfogy átváltozik 6 farkúvá vs raikage:
tehát ha narutonak elmegy a senjutsuja akkor 6 farkusan probálkozik. szerintem naruto nyer 56-44-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #4887 Dátum: 11 aug 16, 16:14:03 » |
|
Ez a csata érdekes lenne,2 részre kell bontani.1:Sennin-narutó:A harc ,,A" számára 1 jó kis erőpróba lenne.Sokkal gyorsabb,és erősebb mint sennin-narutó.Ráadásul sennin-narutó gyorsan kifogy a természeti energiákból,a másik:ha a chidori csak egy karcolást okozott a kagénak,akkor a rasengannal se megy sokra naru,az frs-t meg lazán kikerüli.2:A harc viszont azonnal érdekesebbé válik ha naru átváltozik a 6 farkú kyuubivá,végülis a kage szószerint nem tud mit kezdeni vele,persze naru se,mert hozzá sem bír érni a kagéhoz,egy patthelyzet alakul ki.Én azt mondom ez a harc kétesélyes,attól függ kifogy ki hamarabb a chakrából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jonin
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4888 Dátum: 11 aug 16, 22:02:52 » |
|
Mi az hogy ki fogy ki hamarabb a chakrából..A rókadémon szerinted hamarabb kifogy mint a Raikage..Gondolkozzál ha átváltozik tiszta chakrából fog állni,na akkor sz.ted ki fogy ki hamarabb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 16, 22:03:41 írta jonin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4889 Dátum: 11 aug 16, 22:16:55 » |
|
IndianA: először is a raikagénak villám védelme van és naruto mehet egy fuuton: rasen shurikennel tehát a szél az veri a villámot a villám a földet a tűz meg a szelet stb.....és sok esélye lenne narutonak na de naruto nem olyan gyors mint a raikage tehát nem megy senjutsuval a legyőzése max 60%-ot verne ki belőle de narutonak adom mivel a 6 farkúvá alakulás után szép kis bijuu bombát láthatunk. én 53-47-re adom ezt narutonak. jonin: am miért fogyna ki? o.O ha hallottad volna a raikagénak is a chakra szintje a bijuukén áll és karin mondja ott alul: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/463/9
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|