gman
|
|
« Válasz #4560 Dátum: 11 jún 13, 18:41:36 » |
|
Bocs, modik, ez lehet, hogy kicsit OFF lesz, de muszáj leírnom a harc kimenetelének bizonyítása érdekében. A genjutsu megzavarja a célpont csakraáramlását. Nagato távolról, a piercingek segítségével csakát ad a Peineknek. Ha egy Peint elkapnak genjutsuval, akkor összezavarják a testében lévő csakát, de Nagatohoz ez már nem ér el, mert a megzavart egergia már nem az övé, mivel nincs a testében. Aki nem ért egyet, az legyen szíves a Genjutsu topicban válaszolni, hogy ne legyen OFF. Köszi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 18:47:36 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4561 Dátum: 11 jún 13, 18:58:43 » |
|
Nem volt baki. Az a Gamarinsho volt amibe Nagato is beleesett, azért nem lett semmi baja mert az a genjutsu önmagában nem képes gyilkolni mivel a valós fizikai világban kell megölni az illetőt és Nagato nem éppen a szomszédba van (volt). Senki sem mondta hogy tehetetlen genjutsuval szemben, (egy mezei shinobi sem az) de ez egyike volt a legerősebb genjutsuknak ami ráadásul felkészületlenül érte. Elég egy Painnek genbe esnie hogy hatással legyen Nagatora.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #4562 Dátum: 11 jún 15, 19:41:53 » |
|
Én ezt inkább úgy tudom elképzelni mint 1 bunshint. Észlel mindent, viszont nem csak akkor amikor feloldja a jutsut de közvetlenül nem hat rá. A 6 test pont ezért van, hogy a legyengült testével amit már nem tud megcsinálni a többivel megtudja. Szétosztja őket, 1 igazi abszolút védelem és támadás, ha egy kakiba kerül segít a többi. Tendo meg igen csak sokat számít, hogy a csata elejétől ott van. Nem csak Shinra Tenseizni tud.. A Banshou Tennin sokkal szemetebb és kivédhetetlen szinte. (Főleg ha mellette a többi test) na meg Itachi ellen számít is a genjutsura, bár nemtom mennyire jó ötlet 6 ember ellen 1 kimerítő jutsut tolni... Uchiha klán 1v1 klán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4563 Dátum: 11 jún 17, 06:47:34 » |
|
Raikage vs Méh szerintetek ki nyerne? Azért hoztam fel ezt a kérdést mert mangába méh erősebb volt mint a raikage, de viszont raikage még tudtommal gyorsabb így nem tudom mi lenne ha mind a ketten gyilkos szándékkal harcolna egymás ellen. Arra saccolok én, hogy Méh 45%-Raikage 55%. Szerintetek? Kéne olyan harc ahol samehadaval van a méh meg olyan ahol nincs nála.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 06:48:21 írta Mach5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4564 Dátum: 11 jún 17, 15:26:17 » |
|
Raikage vs Méh én is olvastam a mangát és nem akartam elhinni hogy leverte a raikaget bijuu forma nélkül is http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/543/16ezt tényleg nem tudom hova tenni... mindenesetre 1. Samehadával tuti leszedi A-t, persze ehhez az is kell hogy úgy tudja használni mint anno Kisame 2. Samehada nélkül inkább a raikagenak adok némileg több esélyt, mert a chakrapáncél megvédheti Bee villámmal kombinált kardtámadásaitól...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 15:30:19 írta rougon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4565 Dátum: 11 jún 18, 10:05:15 » |
|
Ha naruto elbírt verni öt pein testet akkor szerintem sasukenak se lesz gond életben maradnia míg juugo meg suigetsu oda megy az igazi peinhez..
Ha nincs a Kyuubi, Naruto -t megöli. Nem Naruto győztle le Peint, hanem Naruto (sage módban) és a 6 farkú Kyuubi. A kyuubi nélkül esélye sem lett volna. És a Raikage nyerné a csatát, neki van villámsebessége, pillanatok alatt méh mögé férkőzik, és 1 csapásra leüti. Tudom, méhnek ott a 8 farkú byuu, csak annak az ütései kb. lassított felvétel a raikagenak..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 18, 10:17:09 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4566 Dátum: 11 jún 19, 10:29:13 » |
|
amúgy Naruto meg egy peint sem tudott volna leszedni ha Deva Pein az elejétől fogva részt vehetett volna a harcokban. (azért 1-2 testet talán leszedett volna, de az sem biztos sztem.)
a raikage vs bee harcban meg a kagera fogadok mivel hogy bee nem nagyon tudná megütni a kagét semmivel + a bijut sem tudja örökké fenntartani és csak az tudná megvédeni őt a kage ütéseitől.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4567 Dátum: 11 jún 19, 11:01:41 » |
|
amúgy Naruto meg egy peint sem tudott volna leszedni ha Deva Pein az elejétől fogva részt vehetett volna a harcokban. Na erre nem is gondoltam, utolsó pein úgy verte el a 6farkú kyuubit, hogy előtte már lerombolta az egész konohát és harcolt a narutoval is. Szóval a pein teljes erejét mégse láthattuk harcolni mégis elbírta verni a hatfarkú kyuubit:O Szerintetek ha elejétől kezdve úgy harcolt volna, hogy bírja használni a deva peint, meg nem rombolja le az egész konohát akkor hány farkú kyuubit bírt volna elverni? Lehet még lett volna esélye a kyuubi ellen is szerintem. Szóval kyuubi vs pein szerintetek milyen esélyek lennének? Lehet úgy is írni, hogy hány farkú kyuubit bírna elverni pein, úgy, hogy nem harcol előtte a narutoval, nem rombolja le a konohát, hanem frissen minden testét használva milyen esélyek lennének?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 11:03:58 írta Mach5 »
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4568 Dátum: 11 jún 19, 12:41:31 » |
|
kyuubi vs pein hát hogyha mind a 6 test kipihenten indul neki, szerintem eléggé valószínű hogy a róka húzza a rövidebbet fenesetudja melyik birodalom pein elszívja a chakrabombákat, esetleg magát a kyuubit , Isteni birodalom "visszaveri" a bombát ha úgy adódik, plusz támadja is, az idéző Pein állatokkal foglalja le, megint az egyik rakétával lövi , az újraélesztő pedig gyógyítja az esetleg elhullott tagokat persze anno Narutonak annyi előnye volt a Kyubbival szemben, hogy ő meditált állapotban harcolt vele, így könnyen tudta folyamatosan gyűjteni a természeti energiákat a remete formájához, így sokkal intenzívebben tudott támadni, nem úgy mint még Pein ellen, ahol csak 2 kage bunshin-nyi remete chakra volt mint tartalék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 13:15:41 írta rougon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #4569 Dátum: 11 jún 19, 13:26:48 » |
|
Kyuubi vs Pain? Őszintén szólva max akkor van Pain-nek esélye, ha egy gigászi Chibaku Tensei fogva tudja tartani, és egyből azzal kezd. Egyébként semmi esélye. Már 6 faroknál is csak az segített, teljes formánál egész egyszerűen nem tud mit tenni, egyet csap a mancsával és pá-pá Pain vagy mondjuk ellő egy akkora Bijuudama-t mint amit felbosszantva akart Idioto ellen a harc végén. A 4 farkas állapot lövedéke letarolta a fél erdőt, a 6 farkúé akkorát robbant mint fél Konoha, egy akkora valószínűleg elvinné a fél bolygót.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4570 Dátum: 11 jún 20, 23:36:12 » |
|
Ott akkor csak 1 Pain harcolt a 6farkú állapotban lévő narutóval szemben, ráadásul elég sokat is harcolt addig, lerombolta Konohát, levert pár shinobit is... nem 6 pain volt ott, szóval tartom magam ahhoz hogy a bijuu veszítene "a 6 farkúé akkorát robbant mint fél Konoha, egy akkora valószínűleg elvinné a fél bolygót." jó persze.... mértékkel fogyassz alkoholt, különben hülyeségeket beszélsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4571 Dátum: 11 jún 21, 00:27:45 » |
|
Lehet viszont ha az elejétől itt lett volna Naruto akkor arra nem is lett volna lehetősége, hogy lerombolja a falut. Mivel szétszórtan harcoltak így le is vadászhatták volna a Peineket egyesével, hiszen nem lett volna látási kapcsolatuk egymás között, hogy besegíthettek volna egymásnak. Ezért ilyennel nem jó előjönni mert nem tükrözi a teljes képet.
Ha csak a tisztán harcot nézzük úgyhogy mindketten frissek akkor Narutonak kevés esélye lett volna győzni Pein testei ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4572 Dátum: 11 jún 21, 07:19:49 » |
|
Most nem az eredeti Kyuubiről beszélünk? Mert Narutoban az igazinak csak a fele van lepecsételve, tehát az a hat farok csak az eredeti Kyuubi három faroknyi ereje volt. (Aki nem hiszi olvasson mangát. ) Az ellen pedig pihenten sincs esélye Peinnek. Deve Pein max húsz méterre tudná ellökni, amit rókakomának egy lépés, és agyontapossa. A többi meg nyilván nem tud mit kezdeni vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4573 Dátum: 11 jún 21, 08:01:35 » |
|
Szoktam olvasni mangát, és tudom hogy a yondaime anno csak a felét zárta bele Narutoba, viszont sokszor előjött már a fórumon az is az elmélet, hogy elvileg annak a chakrának amiből a kyubii is áll vissza kellett termelődnie idővel, különben pár chakrabomba után elfogyna a kisVukk tudom ami a fórumon van az nem a mangaka hivatalos véleménye a dolgokról , de azért van logika abban is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewiag
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4574 Dátum: 11 jún 21, 17:55:27 » |
|
ha a kyuubinak 10000 egységnyi chakrája van, narutóba raktak ebből 5000 egységet, és annak egy részét elhasználja, akkor az a rész visszatermelődik, de csak a max 5000 egységig, szóval sose lesz akkora mennyisége mint az eredeti kyuubinak. (persze azért érdemes megyjegyezni, hogy ebben a felállásban egy átlagos shinobi chakramennyisége kb 10-20 egység, szóval az az 5000 is még bőven elég)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|