itachi okos és rögtön az eredetit próbálná amaterasuval támadni,és akkor a küzdelemnek vége lenne.
És azt mégis hogy csinálja?
Az árnyékklónok lényege pont az hogy a klónok arányosan osztják el egymás közt a chakrát,és így se Byakugannal se Rin'negannal se Sharingannal se semmivel nem lehet eldönteni melyik az igazi.
mondjuk a rasengan azért erősebb a chidorinál, emlékszel mikor a kórház tetején össze csapott Naruto és Sasuke?
A Rasengan egy olyan technika ami a formai manipulációt nagyon magas szinten használja,de elemi manipuláció nincs benne. A Chidorinál pedig ez fordítva van. Ergo a 2 technika ugyan olyan erős,csak más a hatásuk. A Chidori leginkább szúrásra alkalmas,a Rasengan meg...ezt nem tudom leírni:d.
Raikage vs. Sennin Naruto.
Végre egy harc,ahol tudok elfogultság nélkül írni,tekintve hogy mind2 karaktert utálom xD
A Raikagét én esélyesebbnek látom. Naruto nincs se olyan gyors,se olyan erős hogy itt bármi esélye legyen. Hogy a Raikage ellen azt a genjutstut képes legyen használni az vicces...Esélye nem lenne rá:)
Ninjutsuk terén a FRS miatt Naruto jobb,de itt pont nem menne vele semmire. Viszont ha azt vesszük hogy a Raikage villám elemű,Naruto meg szél,ha jól emlékszek a szél üti a villámot. Itt nyerhetne egy kis előnyt,ha tudna az FRS-sen kívül akár egyetlen szél jutsut. A békák nem hiszem hogy megerőltetnék a Kagét...viszont Naruto is erős úgyhogy egy 30%-ot kap.
Maximum akkor adnék Shikának esélyt ha az árnyékfojtó technikával befogja Sasuke szemeit és úgy támad rá.
Ez se nyert,mert ha kipróbálod hogy belenézel a Napba,a kezed valamivel a szemed elé teszed,akkor ugye az árnyék "rávetül" a szemedre. Ettől függetlenül simán tudsz nézni tovább másik irányba.
Aki egymaga legyőzi Gaarát és Leet egyszerre ha nem beteg, az nem piskóta.
Lee ott még enyhén megviselt állapotban volt a Gaara elleni harca miatt,ezt azért ne felejtsük el.^^
De egyébként Kimimaro vs. Kakuzu:
Gondolom ezt úgy értetted hogy Kimimaro tökéletesen egészséges,különben esélye nem lenne. Kakuzu ugye az 5 elemmel egész powernek számít,bár Kimimaro vérvonalképessége is egész használható. Mint láttuk taijutsuban nagyon jól tolja a csontos csávó,itt az Akatsukis meglenne lőve. Szerintem a csont páncélját egy sima elemi támadással nem tenné tönkre,bár a kombinált támadásai megizzasztanák az biztos.(Gondolok itt pl villám + víz,tűz+ szél kombókra főleg)
Ha átokpecsét 2-be kapcsol Kimimaro és utána beveti azt a végső technikát mint Gaara ellen,ott vége lenne.Kakuzu nem tud olyan gyorsan felrepülni hogy megússza. 60% Kimimaronak,mert lehet azelőtt vége lenne hogy ideje lenne kapcsolni a pecsétet.
Sobbi: gondolom én vagyok hülye,de nem értem ezt a 3 részes chakra dolgot. Amikor Fukasaku (vagy mi a neve) tanította Narutot,nyílván akkor mondta,csak nem én nem emlékszek rá..Egy mangaoldalt keresel erről? Köszi előre is^^
Hogyha Naruto betolja a sok klónját,Itachi nem Amaterasuzni fog szerintem hanem inkább Katon technikákat használna. Viszont azt sem érdemes elfelejteni hogy Naruto egy Sennin módban csak 2 FRS-t tud,és azzal a Yata tükrét,amit egy Kirin meg se repesztett,kizárt hogy áttörjön. Itt azon múlik hogy a Sennin mód vagy a Susanoo bírja-e tovább.
Shika vs Sasukénél, tényleg Sasuke az esélyesebb, Shikamarunak azt kell elérnie a harcban, hogy úgy fogja le Sasukét, hogy Sasuke háttal áll neki, mert akkor nem tudja a szemét se használni.
Mint mondtam az előző hsz-emben,ha Hidan képes volt mozogni Shika árnyék technikája alatt akkor Sasuke is képet lesz,ha többre nem is,de hogy megforduljon arra mindenképp.