Off{Hmm. :(Fáradt vagyok már ehhez, de ezt még leírom, aztán már nem érdekel ez a téma többé.
(Főleg Renningan-nak írom, de bárki a szívére veheti)
Ez egy fórum, ahol megosztjuk egymással a gondolatainkat. Valaki kérdezett valamit, mi pedig leírtuk a véleményünket.
Ha valaki ír valamit azt érdemes megindokolni, hogy miért is az ami. Esetünkben én megírtam, hogy szerintem ez és az, és amaz, mivel, és mikkel, hogyan, és milyen módon tenné azt amit. Esetünkben te minden egyes alkalommal, ránk förmedté, és azt írod, hogy:
"Neked nincsen igazad. Mert Itachi, és Sasuke" ... és akkor felsorolod azt a három technikát, amiket láttál azoktól a karakterektől.
Mindenki tisztában van azzal, hogy
nagyon erősek ezek a technikák, és valószínűleg senki nem állja meg a helyüket ezekkel a technikákkal szemben. Elismerem, hogy valószínűleg az Amaterasu, és a Susanoo az egyik legerősebb, leggyorsabb, leghalálosabb technikák között kapnak helyet, és szerintem más is elismeri.
De ezen a fórumon elmondjuk a véleményünket az adott kérdésről. Az, pedig, hogy egymást szapuljuk, kiforgatjuk egymás szavait, megpróbáljuk ostobának beállítani mások előtt, erőltetni a saját igazunkat másokéval szemben(tévedés ne essék kedves Renningan, amit te csináltál velem, az-az, bármit is mondasz. De fátylat rá.), már nem idevaló. Ha kedvesen, azt mondanád az akutális vitapartnernek, hogy:
"Remek megközelítés, elismerem. Nem is gondoltam rá. Ez a nézőpont is van olyan jó, mint az enyém. De azért nézzük meg ezt is."
Akkor máris sokkal megnyerőbb lenne a mondanivalód mások számára, és nem támadó.(Én így érzem)
A véleményed, miszerint az Amaterasu azonnali aktivációra képes, bárhol bármikor, és a Susanoo is öt másodperc alatt aktiválódik teljes alakjára, és teljesen megsemmisíthetetlen.
Az én véleményem, hogy igen is létezik a Mikulás, hogy Orochimaru a saját neméhez vonzódott, nem is Stephen King írta a Setét Torony köteteket, és az ég valójában zöld.
Mindketten mást hiszünk, és teljesen mindegy, hogy melyik igaz, és melyik nem, nem hiszem, hogy többször el kéne ismételni, azt amit egyszer már elmondtunk.
Technikák. Ez az egész, ki-ki ellen téma időpocsékolás. Valóban meg lehet vitatni, hogy ki-ki ellen, de semmi igazságalapja nincsen. Ezért felesleges azt mondani, hogy X téma valójában tényleg így működik, és ennyi idő alatt, amikor nem tudjuk, hogy mennyi idő alatt. Sosem láttunk még Jiraya vs Itachi harcot, sosem ültünk a fotelben elmerengve Orochimaru és Kakuzu harcát elemezgetve, így nem tudjuk, hogy
valójában mi is történik.
Könnyedén lehet, hogy a Kirin-t ki tudta védeni Itachi, de az is lehet, hogy nem tudta volna kivédeni Orochimaru egyik technikáját. Hisz nem láttuk. Egyetlen támadásból nem tudjuk leszűrni, hogy sok-sok más technikával, shinobival szemben hogyan működnének azok a támadások, hogyan gondolkoznának a használóik, és hogyan próbálnának győztesként kikeveredni a dolgokból.
Rigormortisnak igaza van. Ha valóban építő kritikát, véleményt szeretnénk mondani, azt tegyük meg helyesen, odafigyelve, pontos szóhasználat, kifejezéstár használata mellett. Például engem néha idegesít a "szöszi" kifejezés, vagy a "sóska". (Az elején gondolkodóba is estem miattuk
) Építsünk fel tematikát, és jutsuról, jutsura, mozzanatról-mozzanatra elemezzük a dolgokat, és a fixációkat.
Mert az, hogy: "
Rá néz és amaterasu, ami, csak h tudd Mosolyog ott jelenik meg, ahova a használó fókuszál, ergo mire pislogsz oda kozmálsz." , nem kiépített, alapos elgondolás, hanem félvállról odavetett ostobaság. Ez a te véleményed. A mi véleményünk más. Kit érdekel, hogy mi az igazság? (Talán Chakrát
) }
TémaSTM:
Kakuzu vs. Hiruzen? Hmm. Érdekes.
Sarutobi tényleg jó volt az elementális technikákban, ahogy Kakuzu is pazarul tolta. Nem kétséges.
Sarutobi-nak kifejezetten jó a taijutsuja, és attól félek Kakuzunak is megfelelő, így ez biztos nem tudná eldönteni a dolgot, talán akkor ha Hiruzen megidézi Enmát. (Imádom ezt a nevet
)
Akkor viszont Kakuzu is előhozakodna a
Jiongu val, ami megizzasztaná a sensei-t.
Sarutobi sensei kiálló elemző, és ezzel Kakuzu is így van, így valószínűleg csak az mentené meg Kakuzu-t, hogy ő többször dobhatja fel a paccskert mint az öreg.
Érdekes csata lehetett volna, ha Kishi szánt volna rá időt, hogy mindenkit láthassunk összecsapni mindenkivel.
Mi lenne ha találkoznának ezek a párok, és harcolnának egy kiadósat??!
Piros sarok: Shikamaru, Lee, Sakura ------- Kék sarok: Tenten, Choji, Naruto