Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2400 Dátum: 10 feb 13, 14:09:15 » |
|
Az összezörrenések elkerülésének érdekében, tényleg kapjuk ki onnan Itachi karakterét. Hát nem rég leírtam, hogy Oro verné Kakuzu-t. Jiraiya pedig senin módban szerintem biztosan beszívatná Kisame chakra lopását, valaki mondta erre, hogy mind a kard, mind Kisame úgy járna, mint a chakra szippantó Pein. Hát ha Kisame nem is, mert nincsenek fuzionálva, a kardja nélkül igazából nem sokra megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2401 Dátum: 10 feb 13, 14:51:00 » |
|
Tegnap óta nem sokat tudok ide írni, mert valahányszor benézek, és válaszolnék valamire, azt látom, hogy az előző két hozzászóló már kb. leírta amit én is mondani akarnék. Amúgy, az a valaki én voltam, viszont, ha már nincs mit hozzáfűznöm, egy kicsit variálok a felálláson: Én megkockáztatom azt is, hogy a Kakuzu-Kisame duóval a két sannin bármelyike felvenné a versenyt, és a a harc csakis így lehetne két esélyes.. talán így már a másik oldal lenne egy kicsit előnyben, ha Orochimaruval állnak szemben, de ha Ero-senninnel kerülnek össze, Jiraiya sennin módja, és Samaheda képessége miatt, amint átvált akár olyan szintű sennin módba, mint a Peines harc elején, akkor már eleve csak Kakuzu lenne az ellenfele, és innentől a csata nagyjából úgy zajlana, mint amikor Kakuzu a rashneshurikenező NAruto ellen akart védekezni, már ha az öreg nem annyi tud időt nyerni, anélkül, hogy igazán beindulna csata, amíg felveszi a teljes sennnin módot a békákkal, és nem kapja el mindegyiküket a békás genjutsuval. Bár, Samaheda ebből esetleg kiszedhetné a gazdáját, de ők meg itt eleve esélytelenek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 13, 14:53:29 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2402 Dátum: 10 feb 13, 16:09:46 » |
|
Jó-jó, látom, nem volt valami eredeti ötlet őket feltenni egy lapra. Valami nagyobb taktikai mérce kéne, mely alapján össze lehet válogatni a dolgokat. Legyen mondjuk egy furcsa páros. Deidara + Gaara VS. Maito Gai + Asuma-sensei Remélem mindenki aki reagál rá, figyelembe veszi, hogy két távolsági, és két közelharci shinobiról van szó. Mindazonáltal, semmi sem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2403 Dátum: 10 feb 13, 16:17:59 » |
|
Deidara + Gaara VS. Maito Gai + Asuma-sensei
Nagyon kedvelem a két konohai shinobi-t, de azt hiszem nem lenne sok esélyük. Igazából az a tény, hogy Dei és Gaara is képesek nagy magasságba kerülni, megakadályozza ellenük a taijutsu használatát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #2404 Dátum: 10 feb 13, 17:05:29 » |
|
A két Konohai shinobinak nem lenne sok esélye ,viszont Gaara és Deidara hátránya lehet az ,hogy nem egy összeszokott páros és egymás kárára mehetnének ,mivel Dei bombái szétrobbantanák a homokot ,szóval erre figyelniük kéne.Gaara tudna figyelni a védelemre ,bár nem lenne rá szükség ,ahogy már Kumori írta a levegőből tudna támadni mind kettő..Szóval jól időzített homok és agyag bomba támadásokkal pár perc alatt legyőznék a két konohait. Nos msot jutott eszembe ,hogy vajon milyen lenne egy harc Naruto és Jiraiya a két sennin forma használó között.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 13, 17:06:52 írta titius »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2405 Dátum: 10 feb 13, 17:25:48 » |
|
Elsőre rálehetne vágni, hogy Naruto nyerne, hiszen a béka is kijelentette, hogy felülmúlta Jiraiya sennin módját. Viszont az öreg előnye, hogy a békáknak hála, ő folyamatosan fent tudja tartani ezt az állapotot, Naruto viszont a klónokkal is csak korlátozott ideig. Jiraiya endan és katon jutsu-i kiválóak arra, hogy Naruto-t hátráltassa velük. A hajas technikák pedig kiválóak a kage bunshin-ok megritkítására. Békát mindkettő tud idézni, szóval ezt nem is említeném meg, a két öreg genjutsu-ja is felejtős, hiszen attól még, hogy Naruto nem tud velük egyesülni, megidézni megtudja őket.
Szerintem Naruto nyilvánvalóan nyerne. A bunshin-ok elterelésre remekül használhatóak, és az FRS egy olyan fegyvertény, ami ellen Jiraiya egyedi technikái kevesek. A sennin forma képességeiben pedig Naruto túl szárnyalta őt. Szóval másodjára is rálehetne vágni, hogy Naruto nyerne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #2406 Dátum: 10 feb 13, 19:03:18 » |
|
Igen ,ha Naruto nem használná a Kyuubi erejét akkor is győzhetne ,viszont Jiraiya eléggé megizzasztaná.Lehet ,hogy a formája tényleg erősebb Jiraiyáénál viszont az soakt jelent ,hogy nem tudja sokáig fent tartani ,még Jiraiya igen.Az is kérdés ,hogy Naruto felkészül-e a harc előtt ,mert akkor lehet készenlétben két senjutsut gyűjtő klónja.Narutonál az a baj ,hogy csak klónókat és rasengant tud még használni ,ahogy Kumori mondta a katon jutsuk ,a békák jutsujaival kombinálva és a tű haj technika elég lenne. Valójában Narutonak az FRS jelentené az előnyét Jiraiyaval szemben. Huu most ,hogy így belegondolok és ezeket leírtam ,hatalmas különbséget érzek Sasuke és Naruto ereje között ... u.i.:oops kösz STm elírtam nem FMS(Örök Mangekyou Sharingan)Hanem FRS(Fuuton Rasen Shuriken)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 13, 19:34:22 írta titius »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2407 Dátum: 10 feb 13, 19:30:42 » |
|
Igazad van, Narutonak a Fuumetsu Mangekyou Sharingan komoyl előnyt biztosít. Olyan erőt képviselhet, mint Madara Reshenshurikenje. Igazából, szerintem nem lehet annyira rávágni, hogy Naruto nyerné meg. Jiraiyának van egy-két oylan jutsuja (példáula békás jutsuk, a tűz technikák, a rejtőzködő jutsuk, vagy a haj-jutsuk) amik nagyon beszivathatják NArutot, ha eg ykicsit kizökken, akkor is, ha mondjuk ő meg leidézi a válláról a békákat. Mindazonáltal összességében Naruto az esélyesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rigormortis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2408 Dátum: 10 feb 13, 20:47:53 » |
|
Hát nem tudom én Jiraya ra szavazok mert lehet hogy Narutonak ott a FRS meg az erősebb hermit mód de Jiraya tapasztaltabb,gyorsabb,és a tai és nin-jutsuban is erősebb az FRS-t kivéve bár Jiraya amint azt láthattuk chakra gyűjtögetés nélkül egy Chö Odama Rassengan-t csinált (legvégső odama rassengan) és Naruto meg szerintem nem elég gyors egy haj jutsu kikerüléséhez és igaz hogy Kyubi chakrája is van de mivel az Naruto lelkében van ezért Jiraya gen-jutsuja le tudná kötni szerintem. Szóval összegezve: Jiraya tapasztaltabb és kétség kívül jobban harcol és több chakrája van mint Narutonak (ha nem használja a Kyubit).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2409 Dátum: 10 feb 13, 21:01:52 » |
|
Egyet értek Rigormortissal, mindenben. Bár az ötletért, hogy Jiraya és Naruto összecsap, már kevésbé örülök. Ugyanis az nem hogy elképzelhetetlen, de megvalósíthatatlan is. Ugyanis egy nagy harcban Jiraya, és Naruto is egyaránt azokat az idézéseket használja. Lehetetlen lenne két Fukasaku, akik egymás ellen mennek. Valami mást tegyetek fel, ne ilyen abszurd ötletet. Példaképp itt egy: Maito Gai + Sarutobi Asuma + Hatake Kakashi + Kurenai Yūhi vs. Kakuzu + Hidan + Deidara + Sasori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2410 Dátum: 10 feb 13, 21:29:52 » |
|
Ezen se kell Kakashi simán legyőzi Shikamarut Utóbbinak csak az árnyékfogó technikája van, azt meg még hidan is tudta egy darabig kerülgetni. Maito Gai + Sarutobi Asuma + Hatake Kakashi + Kurenai Yūhi vs. Kakuzu + Hidan + Deidara + Sasori Ez szintén egyértelmü. Hidan halhatatlan, Talán csak Kakashi lenne képes neki komolyan ártani. Szintén csak kakashi lenne képes kikerülni Sasori mérgezett tüit. Kakuzu ellen szerintem ők 4 en se lennének elegek. Deidara ellen meg szintén. Távolsági harcos, és Kakashinak legutóbb is csak a kezét sikerült leszedni, azt is h közben menekült és nem harcolt, most nem adna rá időt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2411 Dátum: 10 feb 13, 22:05:32 » |
|
Maito Gai + Sarutobi Asuma + Hatake Kakashi + Kurenai Yūhi vs. Kakuzu + Hidan + Deidara + Sasori
Ezen harc szempontjából osztom Renningan véleményét. Viszont, én nem látok sehol se Kakashi vs Shikamaru-t.
Shikamaru és Lee vs. Temari és Kankuro.
Szerintem ebben a mezőnyben Kankuro lenne a legelgondolkoztatóbb szereplő. Én úgy gondolom Temari csak zavarni tudná a két konohai shinobi-t, de kárt nem tudna bennük tenni, maximum hátráltatni. Viszont ez máris elég arra, hogy Shika ne tudja gondtalanul lefogni Kankuro-t, és szerintem ha van neki ideje felkészíteni a bábokat, akkor komoly meglepetéseket tud okozni nekik. Persze akkor még nem esett szó Lee-ről, sajnos ő egy nagyon gyors harcos, és szerintem ha Temari nem veti be időben a legyezőn szálló trükkjét, akkor hamar kiüti őt. Ha viszont Temari nem elérhető a földön, akkor Lee és Shika is csak Kankuro ellen tudna menni, viszont ő meg ekkorra simán tudna támadni a bábokkal, esetleg Lee-nek lenne esélye a bábok ellen védekezni a gyorsaságának hála, de Shika hamar elvérezne. Sőt, én azt is kétlem, hogy ha le is fogná, ne tudná irányítani a bábjait, elvégre láthattuk, hogy Hidan is képes volt úgymond mocorogni, Kankuro-nak meg elég ha az ujjait tudja mozgatni, és biztos van olyan chakra kontrollja, amit akárki megirigyelne, elvégre a bábozáshoz tuti kell. Szóval szerintem Kankuro és Temari az esélyesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2412 Dátum: 10 feb 13, 23:37:17 » |
|
Hát ezt nem tudhattam, minek kell átírni?
Tenten, Ino, Sakura, Karin vs Hidan
Talán elsőre esélytelennek tűnik a lányok csapata, viszont...Tenten, aki sz*rra se jó, Sakura, aki csak olyan mint egy fél tégla és Karin aki tudná hol van Hidan ( persze mindenki más is, mert minek bujkálna? ), rávetnék magukat Hidan-ra, ezalatt Ino eltalálná a speciális jutsu-jával. Ekkor nagy levegőt venne, beugrana egy gödörbe, azt a sok lány gyorsan betemetné, igazából Sakura-val tényleg gyorsan menne, Ino feloldaná a jutsu-t, és Hidan ott van ahol most.
Viccnek indult, de azért egészen jól levezettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #2413 Dátum: 10 feb 13, 23:45:21 » |
|
Nah azért kakshi elég komoly erőre tett szert az MS felélesztésével és a kamui használatával.Mivel ,ha azzal beszippant bárkit teljesen mindegy mennyi élete van vagy éppen halhatatlan((lásd:Kakuzu,Hidan)) és Deidarának szerencséje volt.Az a baj ,hogy a technika komoly chakra zabáló ,de azért nagy elismerés Kakashinak ,hogy egy Uchiha fegyvert így tud hazsnálni ,sőt át is tudta fejleszteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rigormortis
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2414 Dátum: 10 feb 14, 07:40:07 » |
|
Én azért még nem írnám le a Lee és Shikamaru párost mert ha emlékeztek akkor Hidan (aki sokkal jobb tai-jutsuban mint Kankuro) is csak minden erejét bevetve tudta egy icipicit mozgatni a kezét és nem hiszem hogy Kankuronak lenne annyi fizikális ereje. Aztán ott van még Lee és Temari. Ha Temari nem repül fel azonnal akkor már véget is ért rövid kis élete mivel Lee túl gyors pláne ha megnyit pár kaput vagy bepiál. Visszatérve Kankuro hoz, a sok bábja is vethet árnyékot és nem hiszem hogy képes lenne mindet úgy irányítani ahogy akarja és hogy ne vessen árnyékot (vagy pedig egyáltalán észre se venné).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|