24 nov 11, 23:22:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 345 346 [347] 348 349 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1222217 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
dRown
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5190 Dátum: 11 okt 12, 20:40:19 »

OMFG Nevet Láma vagyok He'heh.

Igen,ebben igazad van. Bár nem félórát kell állnia, de mégse olyan sokat. Mondjuk Gait se irjuk le, hisz legyőzte Kisamet, ami alapjáraton nagy fegyverténnyel jár. Bár, lehet ha Gai bemegy a 8 kapu módba, Kakashinak kampec, ezért én inkább egy 54%-46% ot adnék Kakasira.

Áh, legyen még csata Suigetsu vs. Dei'. Szerintem a c4el semmit nem érne el Deidara, mert ugye ha Sui felrobban, regenerálódik. De viszont Sui' nem távolharcos, ezért nagyon megnehezíti a dolgát. Ezért 51%-49% Dei'nek
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
renato
Vendég
« Válasz #5191 Dátum: 11 okt 12, 20:52:25 »

Könyörgöm, csak ezt ne... ha Pein volt olyan óvatlan, hogy Kakashi klónjának bedőljön, Gait szétszívatja vele... egy Hirutora után elég kellemetlen tud lenni, ha egy majd teljes chakrával rendelkező Kakashi tart felé, miközben Gai azon gondolkozik, hogy hogy kéne levegőt kapkodnia.
Mellesleg nem Gai a legerősebb jounin, hanem Kakashi, ez azt hiszem mindent elmond az erőviszonyokról.
Naplózva
jonin
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5192 Dátum: 11 okt 13, 17:44:45 »

Legyen Ita vs Tobi
és         nagato vs Tobo

Spoiler: annak fényében,hogy
Tobi most már tudjuk nem Madara

Viszont akkor Nagato, és Itachi is erősebb lehetett mint Tobi. Mert mindenki azzal számolt,hogy ott van neki az ems.
De Izanagija volt, sima sharingan, teleport jutsu,és nagyjából ennyi. Tehát nincs neki se Susano, se Amaterasu.....
Plusz Itanak ott volt az a lepecsételős kard,sak egyszer kellett volna v.hogy megvágnia,és kampec bye bye Gondolkozik
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5193 Dátum: 11 okt 13, 18:04:08 »

OMFG Nevet Láma vagyok He'heh.

Igen,ebben igazad van. Bár nem félórát kell állnia, de mégse olyan sokat. Mondjuk Gait se irjuk le, hisz legyőzte Kisamet, ami alapjáraton nagy fegyverténnyel jár. Bár, lehet ha Gai bemegy a 8 kapu módba, Kakashinak kampec, ezért én inkább egy 54%-46% ot adnék Kakasira.

Áh, legyen még csata Suigetsu vs. Dei'. Szerintem a c4el semmit nem érne el Deidara, mert ugye ha Sui felrobban, regenerálódik. De viszont Sui' nem távolharcos, ezért nagyon megnehezíti a dolgát. Ezért 51%-49% Dei'nek

drown: ha tudom gai igen legyőzte de nem volt kisaménél samehada + naruto-tól bekapott egy elég kemény ütést ( mangában ) amitől bekapott egy kicsit tehát egy 55%-os kisamét vert le de ha úgy nézzük semmi esélye sincs gai-nak ha kisame a samahadával és semmi előtte lévő harccal megy ellene akkor kisame 60-40-re nyerne. kakashi vs gai: szerintem nem érdemes gai-t lebecsülni mert elég a lebecsülés és veszítesz......kakashi erősebb tudom de gai az meg kicsit hülyébb és ez előny a modora miatt mert sokszor lebecsülik azután meg néznek egy nagyot amikor betalálnak neki egyet.....emiatt 55-45-re adom kakashinak.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5194 Dátum: 11 okt 14, 16:36:16 »

Szerintem sasuke nyerne 52-48,53-47re, hogy miért? Mert okosabb szerintem narutonál és mert gyors is (lee sebességével mozog) szóval a rasen shurikenek nem érnének sokat ha taktikázik a naruto ha nem hisz sasuke nyilván észre venné, ha taktikázna a naruto. Meg ott van sasukenak a amaterasu azt nm bírná kikerülni a naruto, meg még ott lennének a genjutsuk is sasukenak ja meg persze még susano amivel bírna támadni meg védekezni is. Meg naruto amikor tudta használni a sennin módot, sasuke az ms-t akkor naruto még be is vallotta a többieknek, hogy sasuke ott erősebb volt.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5195 Dátum: 11 okt 14, 17:56:11 »

mach5: én ezt inkább 55-45-re adom narutonak. hogy miért? mert sasuke lehet hogy gyorsabb de naruto még mondta  a mangában amikor a 3. raikage ellen ment aki olyan gyors mint A és gyorsabb lee-nél vagy gai-nál és sennin módba kikerülte a raikagét aki lee-nél is gyorsabb meg sasukénél de azért mert jobb a veszélyérző képessége úgy tehát taijutsuban nem veri narutot mert naruto 2-3x erősebb úgy mint tsunade + a jobb veszél érző képesség. genjutsuban sajonos sasuke veri őt mert senninbe nem írányítja a rókát de narutoricsmond nem fejtette ki hogy tudja e irányítani mert ha tudná a genjutsu nem használna ellene de ebbe veri sasuke mert narutora hat az. ninjutsuba meg egyenlőek mert láthattuk a susano gyengepontja egy erős szél elemű technika és narutonak ott erre a rasen shuriken viszont sasuke meg amaterasuval tudja csak távol tartani. inkább 50-50-re adom mert döntetlen egyszerűen lehetetlen. nem várok megértést csak véleményt mondtam.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5196 Dátum: 11 okt 14, 19:18:45 »

Én jelen pillanatban Sasukének adnám a pálmát. Naruto fizikailag és chakra mennyiségileg biztos, hogy erősebb mint Sasuke de technikában, jutsuban  Sasuke jobb. Nem beszélve, hogy Sasuke pont olyat birtokol amiben Naruto a leggyengébb. Más néven genjutsut is képes használni. Ebben nagyon hátul kullog Naruto még az átlagos genjutsunak ellenállók között is. Mégtovább menve Naruto nem megölni akarja Sasukét hanem megmenteni. Ez pedig ösztönösen arra vezet, hogy az utolsó utáni pillanatban is visszafogja magát. Akkor tartom majd esélyesnek Narotot Sasuke ellen ha kiegyezne a kyuubival és vált válnak vetve fognak harcolni ezzel kiejtve a genjutsu hatását. Másrészt akkor annyival erősebb lenne, hogy nem számítana a megmenteni akarom Sasukét célja.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 14, 19:30:54 írta rini67 » Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #5197 Dátum: 11 okt 15, 16:25:05 »

Mei vs. Konan:
Konannak esélye sincsen.Mei a sav elemmel szétolvassza konant,ha ez nem jönne össze-amit kizártnak tartok,de tegyük fel-akkor ott van a forrás elem,ami biztos hogy bejön.Konan széttudválni több ezer papírrá,ezt aláírom,de mei túl gyorsan lövelli ki a savot,vagy a forrás elemet,nem lenne ideje szétválni.100-0 mei javára.
Szerintem ez a harc egyértelmű,legyen egy új:kakashi kamui nélkül vs. átokpecsétes sasuke?Azért írtam kakashit kamui nélkül,mert kíváncsi vagyok,milyen erős anélkül,mert nem az miatt olyan híres,hanem a elemzés,gyorsasága,és az miatt hogy több mint 1000 jutsut tud.Én kakashira fogadok,kb. mindenben felülmúlja sasukét szerintem.Vélemények?
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5198 Dátum: 11 okt 15, 19:31:52 »

Idézet
kakashi kamui nélkül vs. átokpecsétes sasuke?Azért írtam kakashit kamui nélkül,mert kíváncsi vagyok,milyen erős anélkül,mert nem az miatt olyan híres,hanem a elemzés,gyorsasága,és az miatt hogy több mint 1000 jutsut tud.Én kakashira fogadok,kb. mindenben felülmúlja sasukét szerintem.Vélemények?

Én ezt a győzelmet olyan 52-48ra a sasukenak adom vagy 53-47nek. Hogy miért? Mert sasuket gyorsabbnak tartom kicsivel mint a kakashit, okosságba kb. egyenlőek taijutsuba is úgy gondolom, hogy egyenlőek, és sasukenak nem annyira terhelő a sharingan használata mint kakashinak, nem veszi le annyira a chakráját. Meg amikor harcolt itachi ellen is akkor eléggé jól harcolt átokpecséttel (tudom, hogy hagyta magát itachi meg beteg volt meg stb. de azért megnéztem volna, hogy kakashi, hogy bírta volna ennyi ideig állni a sarat itachi ellen:)) Meg hiába ismer nagyon sok jutsut ha ehhez nincs meg elég chakrája, már pedig kakashi nem a nagy chakra mennyiségről híres, szóval hiába tud sok jutsut amikor a töredékéhez van meg a chakrája. Szóval véleményem szerint kamui nélküli kakashi vs átokpecsétes sasuke 53-47 lenne sasuke javára.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 15, 19:33:40 írta Mach5 » Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #5199 Dátum: 11 okt 15, 21:41:40 »

Mi az isten történt itt  Ohh My God Múltkor azt irták sokan h Kakashi kicsit gyorsabb mint Gai, most meg Sasuke gyorsabb mint Kakashi?(azaz gainal is gyorsabb)Elvileg Gai 8 kapuval majdnem olyan lenne min a 4ik Raikage akkorsasuke meg lehagyná Gait a 6/7 kapujával?Gai naruto után a legjobb taijutsus egész Konohaban, ne mondjátok már hogy ilyen gyenge...Amúgy meg én is Sasukének adnám a gyözelmet 60-40 re Kakashi ellen, de Kamuival Kakashi win lenne.
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5200 Dátum: 11 okt 15, 22:04:34 »

Nem történt semmi. Volt egy vélemény. Ennyi. Vagy egyetértesz vele vagy nem. Mellesleg szerintem is lassabb Sasuke mint Kakashi. Azért egy 16 éves suhanc ninja nem fog tudni versenyezni egy ereje csúcspontjának közelébe lévő ninjával. Mellette az intelligencia egy dolog. A tapasztalat hiányában keveset ér. Elemek alkalmazásában és Taijutsukban Kakashi azért előbbre tart mint Sasuke márcsak a korából és fizikai erejéből adódóan. Másrészt én nem gondolom, hogy Sasukének több chakrája lenne mint egy nála kétszer idősebb ninjának. Legalábbis a Chakra erdeje részben Kakashi nem ezt mondta, hogy Sasukének több lenne a chakrája mint saját magának hanem mint Sakurának. Akinek nála is több chakrája van az Naruto. Az átok pecsét miatt persze ez lehetséges, hogy megnöhet a mennyiség de azt is láttuk, hogy ennek használatakor annak fogyasztása is jelentősen megugrik. Tehát az átokpecsét használata csak úgy zabálja a chakrát. Ha jól emlékszem az átokpecsétes Sasuke még nem rendelkezett Susanooval. Ezért Kakashinak adnám a győzelmet.

Másrészről meg azt tartom, hogy ha Gai kinyitja a kapukat akkor gyorsabb és erősebb még Kakashinál is abban az időben. Az más kérdés, hogy el is kell jutni ódáig, hogy kinyissa a kapukat. Ha valaki meg hagyja ezt Gainak annak meg úgy kell neki. Pont azért kap olyan borzalmas büntetést Gai és Lee mert olyan erőre és sebességre tesznek szert ami a kagék szintjét is meghaladja. Ha valaki ezt képes kivédeni vagy kikerülni akkor utána meg könnyen kicsinálhatja őket.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5201 Dátum: 11 okt 16, 07:09:33 »

Idézet
Mellesleg szerintem is lassabb Sasuke mint Kakashi. Azért egy 16 éves suhanc ninja nem fog tudni versenyezni egy ereje csúcspontjának közelébe lévő ninjával.

Sasuke a chunin vizsgán láttad milyen gyors volt? Olyan gyors mint a lee, kakashit én meg még nem láttam olyan sebességel mozogni soha ahogy a sasuke mozgot, meg a shippuuden elején is pillanatok alatt lerendezte a konohai csapatot, meg amikor harcolt orochimaru csicskásaival akkor is egy pillanat alatt elvert annyi embert stb. kakashi-t én még mangába soha nem láttam olyan gyorsan mozogni mint lee vagy sasuke sebessége.Nem mondom, hogy lassú, de sasuket attól még gyorsabbnak tartom. Meg korral fölösleges érvelni, hogy 16éves nem fog versenyezni kakashival.. meg milyen suhanc? Sasuke egy uchiha zseni mint a bátya vagy mint a madara, nem egy átlagos 16évesről beszélünk. Meg naruto világba sokat nem számít a kor se.

Idézet
Másrészt én nem gondolom, hogy Sasukének több chakrája lenne mint egy nála kétszer idősebb ninjának. Legalábbis a Chakra erdeje részben Kakashi nem ezt mondta, hogy Sasukének több lenne a chakrája mint saját magának hanem mint Sakurának.

Na látod, megint a korral jössz amikor naruto világba azt el kéne már felejteni mert nem azt jelenti, hogy minél idősebb az ember annál több a chakrája szerintem.. Szerintem meg igen is több chakrája van sasukenak hisz kakashi mindig hamar kifogy a chakrából és ezt mindenki tudja, hogy nagyon kevés chakrával rendelkezik. Ráadásul ha beindítja a sharingant akkor még gyorsabban fogy a chakrája, sasukenak viszont nem. Még mindig tartom a véleményemet, hogy egy kamui nélkül kakashi kikapna egy átokpecsétes sasuketól 53-47-re.
Naplózva
Utakata24
Chuunin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #5202 Dátum: 11 okt 16, 07:17:13 »

hát ez a téma is kivan belezve de azért én is írok:

Sztem kakashi nyerne mert azért a raikirit és számításba kell venni + a qrva sok elemi jutsut, bár most nem tom melyik sasukéra gondoltok, amit a régiben lehet látni teljesen átalakulva vagy azt amelyik ita ellen küzdött, ha a régi sasukéról van szó akkor egyértelműen kakashi veri, viszont a másik témába már nem vok biztos, mert a kirin azért üt, így most nem tom  smirksweat
érdekes majd megnézem Gondolkozik
van egy remek ellenörző módszerem Pojén
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #5203 Dátum: 11 okt 16, 08:34:08 »

Mach5:Az hogy kakashit nem láttuk olyan sebességgel mozogni mint lee-t vagy sasukét,arra van egy nagyon egyszerű válasz:viszonyítás.Kakashi zabuza ellen harcolt,ha sasuke vagy lee harcolt volna zabuza ellen,akkor zabuza számára csiga lassúnak tűntek volna Pontosan Abban viszont részben(!) egyetértek veled hogy a kor nem számít a kor.
Jó példa itachi,jóval fiatalabb mint kakashi,de kakashi hozzá képest csak egy jelentéktelen kis senkinek számít.Viszont.a kor is számít természetesen,hiszen pl. marcsi sokkal erősebb mint átokpecsétes sasuke,mégis azt mondta,hogy aikor olyan idős volt mint sasuke,közel sem volt olyan erős.Vagyis részben igaz amit mondasz,részben nem.Én szerintem kakashi nyerne,sasuke nem kap többet 30%-nál.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5204 Dátum: 11 okt 16, 09:00:31 »

Idézet
Kakashi zabuza ellen harcolt,ha sasuke vagy lee harcolt volna zabuza ellen,akkor zabuza számára csiga lassúnak tűntek volna

Azért ne mondj már ilyeneket.. mi az, hogy csiga lassúnak tűntek volna? Hisz az előbb említetted, hogy kakashit nem láttuk olyan sebességel mozogni mint lee-t vagy sasukét, és mégis csiga lassúnak tűntek volna zabuzának, de kakashi akit nem láttunk gyorsabban mozogni már nem volt csiga lassú?.. ez eléggé nyakatekert szerintem.

Idézet
Jó példa itachi,jóval fiatalabb mint kakashi,de kakashi hozzá képest csak egy jelentéktelen kis senkinek számít.

Pontosan, ebből is látszik, hogy sasuke erősebb kicsit mint kakashi hisz itachi ellen kakashi örülhetett volna ha 1percig kibírja, nem pedig olyan sokáig mint sasuke (mondhatjátok, hogy itachi hagyta magát meg stb. de akkor is eléggé erősen tolta az itachi, kakashi már rég elvérzett volna egy olyan harcba) hiába van neki nagy tapasztalat ha sharingan annyira emészti a chakráját, hogy alig bírja.

Idézet
Viszont.a kor is számít természetesen,hiszen pl. marcsi sokkal erősebb mint átokpecsétes sasuke,mégis azt mondta,hogy aikor olyan idős volt mint sasuke,közel sem volt olyan erős

Nem tudhatjuk, hogy marcsi sokkal erősebb mint az átokpecsétes sasuke, lehet erősebb volt, de azt nem tudni mennyivel. Meg orochimaru is egy zseni volt és ha bevalja, hogy olyan idősen mint sasuke közel sem volt olyan erős akkor innen látni, hogy sasuke milyen erős is 16évesen. Ha kakashinak nem emésztené a sharingan annyira a chakráját akkor szerintem is nyerne, de azt szerintem sokan elfelejtik, hogy míg sasuke tök lazán használja a sharingant addig kakashi meg nem. Na mindegy én véleményemet leírtam azt kész, szerintem sasuke nyerne 53-47re.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 345 346 [347] 348 349 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins