24 nov 11, 22:48:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1222202 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
CsukiIce
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #5160 Dátum: 11 okt 08, 17:29:12 »

Minato vs Tobi

Tobi akár több órán keresztül is átengedhetne magán mindent, a Rasengan mégis eltalálta. A Rinnegan nélküli Tobit elég simán legyőzné Minato. Egyedül az Izanagi az ami miatt bajban lehet, de ez is olyan technika ami elsősorban védekezésnél nagyon jó. Hiába jelenne meg úgy a 4. Hokage mögött Tobi mint Konan esetében mert egy pillanat sem kell és elteleportált onnan. Eleve Tobitól eddig (ha jól emlékszem) csak egy támadó jellegű technikát láttunk, a beszippantást. Ezt próbálta Minato ellen is, nem működött.
A Rinnegan ellen már más a helyzet. Még nem láttuk, hogy Tobi mennyire tudja használni, de magában a Gedou Mazou is hatásos, igaz itt is elég a teleportálás, mint védekezés. A 6 test az ami miatt megnőnek Tobi esélyei. Érdekes harc lenne az biztos. Ezek ellenére sem mondanám azt, hogy egyértelmű Tobi győzelem.

Minato vs Tobi Rinnegan nélkül: 65 : 35 %
Minato vs Tobi Rinnegannal: 35 : 65 %

Azt is érdemes számításba venni, hogy nem tudni mit találna ki Minato Tobi ellen. (Azt tudjuk hogy Tobi mit: semmit azaz menekülés)

IndianA:
Ha az elején nem is jönne rá Minato, azért nem hiszem hogy kellene az az 5 perc hogy felfogja, hiába támadja Tobit, úgysem hal meg, és amíg gondolkodik addig ajánlott a menekülés, teleportálás. A másik dolog pedig az, hogy Nagato kitanulta az összes elem használatát mert volt hozzá érzéke. Azért mert Tobi beültette magának a Rinnegant, a kézpecséteket még nem tudja és szerintem mivel idegen testben van ezt a tulajdonságát el is lehet felejteni.

Tobi vs Itachi & Nagato & Naruto & Bee

Azért ennyire nem kell isteníteni Tobit. Esélytelen, sőt jóval több esélye van a győzelemre Minatonak a Minato vs Rinneganos Tobi harcban mint ebben Tobinak.
0 : 100 %
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 17:42:31 írta CsukiIce » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5161 Dátum: 11 okt 08, 18:46:44 »

IndianA: milyen messze felülmúlja Minatot? Minato legyőzte őt a háborúban is, és Naruto is kikerülte a támadását. Beevel 2v1ben tuti nyernének, A nincs az apja szintjén, nem tudna elbánni a Hachibivel, pláne ha Naruto is segít neki. Mit vársz, Naruto és Bee ott várnak, míg A megöli őket?
Kimimaro vs. Itachit én is Itachinak adom, egyértelműen nyerne.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #5162 Dátum: 11 okt 08, 18:54:30 »

Renato...én a sandaime raikagéról beszéltem,olvasd már el rendesen a hozzászólásomat.CsukiIce:Nehogy már majd madara nem fogja olyan jól használni a rinnengant mint nagato,eleve az övé volt...Tobi meg igenis most szupererős lett,gondolkozzatok:5 percig minimum halhatatlan,a tapasztalata páratlan,ha belegondolunk a shippudenelején is úgy szívatta kakashiékat hogy az hihetetlen,éss most már rinnenganja is van...Itachi&Nagato&Narutó&Bee vs. jelenlegi tobi:50-50%.A másik az hogy nemveszitek fiyelembe a Gedou Mazout,nem hinném hogy itachi elbírná intézni a sussanoval,szerintem egyikük semtudna mit kezdeni vele.De elmondom hogy miért kpes tobi jobban használni a rinnengant:enyhén szólva ciki lenne,ha madara előtt megjelenne itachi/narutó,és elkezdene bénázni a rinnengannal smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 19:04:01 írta IndianA » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #5163 Dátum: 11 okt 08, 19:15:48 »

Jogos, félreolvastam, és a negyedik Raikagét néztem a harmadik helyett. Akkor vegyétek figyelmen kívül a hozzászólásaimat (bár mindig A-nak hívtam, szóval feltűnhetett neked is, hogy a negyedikre gondolok).
Ahhoz, hogy Tobi megsebezze a többieket ki kell kapcsolnia az áthatolhatóságot. Kakashiék ellen nem akart harcolni, nem is használt egy támadást se. Így viszont a teste áthatolható maradt a harc végéig, ellenben most pont az lenne a lényeg, hogy támadjon, szóval az Itachi, Nagato, Bee, Naruto vs. Tobi messze nem 50-50...
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5164 Dátum: 11 okt 08, 19:26:58 »

Ez igaz...De akkoris mit csinálnak a Gedou Mazouval?Maximum itachi felgyújtja az amaterasuval,de tobi "lelöki,, róla tendo erejével.A másik:Tobi mindent tud az ellenfeleiről,mondjuk ez fordítva is igaz...de narutónak az erejét elszívja az éhes szellembirodalom erejével,ha meg sennin-módba vált akkor nem olyan erős.Mondjuk valamilyen szinten igen:nem csak az érzékei erősebbek narutónak,hanemaz ellenálló képessége is sokkal erősebb.Beenek a chakráját is eltudja szívni madara egy pillanat alatt,nem isl ehet tobit ninjutsuval megölni.Csak genjutsuval és taijutsuval.Mivel a ninjutsu mondhatni kilőve,a harcot szerintem még mindig tobi nyerné meg.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5165 Dátum: 11 okt 08, 19:33:43 »

Először is szerintem Tobi nem Madara. Azért fontos ez mert én inkább hiszek a 4. Hokagének mint Tobinak, pl: 9farkú támadása. Emiatt is semmit sem veszek "komolyan" amit Tobi mond és csak akkor hiszem el, hogy ha bebizonyosodik az adott történet, harc. Én azt sem hiszem el, hogy Tobi a Rinnegan eredeti tulajdonosa nem pedig Nagato.
Értem én, hogy 5 percig halhatatlan, de ha most a Minato elleni harcot veszük, akkor ha Tobi aktiválja az Izanagit és Minato az 1. perc alatt megtámadja 2-szer, amiből rájöhet, hogy felesleges támadnia mert nem sérül meg Tobi. Ha ekkor fogja magát és elteleportál valahova átgondolni a helyzetét, akkor ennyi volt az Izanagi.
(off kérdés: Az Izanagi fix 5 percig tart vagy ha a pl a 2. percben megöli Minato akkor le is telt?)

Biztos vagyok benne, hogy nem tudja Tobi jobban használni a Rinnegant mint Nagato. Annyiból lesz erősebb, hogy nem kifáradva, minimális chakrával kell harcolnia, ezért erősebb lesz a 6 test. Én azt is tutira veszem, hogy ő nem lesz képes egy személyben használni az utakat mint Nagato, főleg nem 1 Rinnegannal.

A Gedou Mazou-t egy egészséges Nagato egy chibakuval elintézné, de mivel 4-en vannak akár még össze is dolgozhatnak, mint Nagato ellen Naruto, Bee és Ita.
A te példádat kicsit továbbgondolva: Amíg Itachi égeti a GM-et, addig Nagato, Naruto és Bee mit csinálnak? Ahogy írtad ismerik egymást, tudnak mindent a 6 testről. Ez a harc szerintem még mindig 0 : 100 % a 4-esnek.
Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5166 Dátum: 11 okt 08, 19:43:35 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/13 Olvasd el tobi mit mond Nevet Mostmár szerintem nyílvánvaló hogy tobi símán tudja olyan jól használni az utakat mint nagato,az hogy egy rinnenganja van?Zetsut idézem amikor sasuke itachi sasuke ellen harcolt:"A sharingan is csak egy eszköz,attól függ a használó milyen erős,, Nos,lefordítva:Tobi,aki ha madara,akit a világ legtehetségesebb shinobijának tartottak,nehogy már ne használjaprofi módon a rinnengant?Az izanagi meg fix 5 percig tart.A Gedou Mazouval kapcsolatban viszont egyetértek veled Nevet Öööö milyen 6 test?Én 1 vs. 4-ben írtam.Most komolyan,ha tobi hat testtel indulna,akkor narutóékat porig alázná ez nem kérdés.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 19:44:18 írta IndianA » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5167 Dátum: 11 okt 08, 19:56:19 »

Én azt írtam, hogy hiszem ha látom. Tobi még nem használta a 6 utat, sőt a az elszívós támadásán kívül még semmit sem mutatott. Az oké hogy tud teleportálni oda ahova akar, de most nem utazásról van szó. A Rinnegan használatban viszont nem fogunk tudni megegyezni mert én biztosra veszem, hogy Tobi nem Madara. Eleve egy FMS-t lecserélni? Na mindegy, majd csak lesz valami róla a mangában.

Közben Putir felhívta a figyelmem, hogy az Izanagi Rinnegannal már lehet hogy több mint 5 perc mert már 3 útról beszélünk, nem 2-ről mint Minato ellen.

Tobi 2 úttal vs Minato:   35 : 65 %
Tobi 3 úttal vs Nagato, Itachi, Naruto, Bee:   1 : 99%   Nevet
Tobi 3 úttal + 6 test vs Nagato, Itachi, Naruto, Bee:   50 : 50 %  
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 19:56:59 írta CsukiIce » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5168 Dátum: 11 okt 08, 20:02:21 »

...Jó de gondolj bele mekkora ciki lenne már ha tobi nem tudná jól használnia rinnengant.A másik:Szerinted csak poénból mondta tobi kabuchimarunak hogy az emberi birodalom segítségével szerez iformációt Yamatótól?Számomra még mindig tobi a győztes,Gedou Mazou,6 elem(tegyük fel) 6 út(tegyük fel) maximum 10 perc,minimum 5 perc halhatatlanság,ez sok lenne narutóéknk szerintem...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #5169 Dátum: 11 okt 08, 20:10:23 »

IndianA gondolj már bele, ki használta először a Gedo Mazout? Nagato. Nem értem, hogy miért lenne nagyobb előny Tobinál, mint Nagatonál.
6 elem???? Erre miből következtetsz? Nagato viszont képes mind a 6 (ami mellesleg 5) elemre.
A halhatatlanság alatt az a gond, hogy ő sem képes senkit sem megsebezni, ha meg szilárd halmazállapotba váltana egyből odaugrik Naruto, és egy Rasenshurikennel lenyomná/Itachi örök genjutsuba lökné.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 20:35:35 írta renato » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5170 Dátum: 11 okt 08, 20:14:45 »

Na akkor még egy kicsit erről a harcról, bár már annyit off-olunk, hogy átmehetnék a Naruto Duma témába. Abba legalább minden elfér. Nevet
Szóval egyenként a 4-es:
Naruto 9farkú chakráját használva: először is Tobinak el kellene kapni őt, ami nagyon nehéz, nem csak a gyorsasága miatt, hanem a chakra kezek miatt is. Pl: Nagato Banshou Tennin-je ellen is ez volt a megoldás vagy akár Muu ellen.
Itachi: Yata tükör és a pecsételő kard. Ez majdnem mindenre elég. Ha megvágja a 6 testből bármelyiket vagy akár Tobit, már mehetnek is a kulacsba.
Nagato: Egészségesen talán csak a mostani Tobi lenne ellenfél 1 vs 1 harcban. Ennyi szerintem elég ide.
Bee: Talán a leggyengébb a 4-esből, de ha átalakul nyolcfarkúvá, akkor ott a Bijuu bomba és a méretei miatt elég hatékony lehet a Gedou Mazou ellen.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 20:16:34 írta CsukiIce » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5171 Dátum: 11 okt 08, 20:18:22 »

Izanaginál?Ott ehet támadni,ott amíg tart a jutsu(ami 5 perc) addig nem lehet megölni.Hogy miből következteteka 6 elemre?Csak annyiból,hogy nagato is tudta használni.A másik:tobi jobban tudja használni a Gedou Mazout,mivel ő neki nem kelletek chakrarudak az irányításához,a másik nagatónál csak "félig,, volt kinn a Gedou Mazou,tobinl teljesen.Vagyis tobi símán tudja olyan jól használni a rin'nengant mint  nagato.Bee átalakulásáról:Tobi elszívja a chakráját,a sussanóról:Tobi 100%-san ismeri.Na mindegy,szerintem egyezzünk meg a döntetlenben Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 20:21:27 írta IndianA » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5172 Dátum: 11 okt 08, 20:27:13 »

Konohában már szerintem mindenki ismeri a Susanoo-t, mégis csak nagyon kevesen tudnának ellene valamit tenni.
Megint az a bajom, hogy amíg Bee átalakul és Tobi szívja a chakráját, addig a másik 3 simán megöli. Nem csak moziznak. Ezért is írtam, hogy a 6 testtel van esélye, egyedül a Gedou Mazou-val nincs.

Ja és a GM rossz példa a Nagatohoz való hasonlításban mert Nagato azt a saját chakrájával hívta elő és a száján kijövő sárkány is abból volt, míg Tobi a 7 Bijuu-t használta. Azon viszont nem csodálkozom, hogy a 7 Bijuunak több chakrája volt mint Nagatonak.

Még valami. Rikodou Sennin 6 útja és Tobi útjai között szerintem van különbség. Megpróbálom kifejteni: Hiába van benne Hashirama DNS-e, közel sem rendelkezik akkora fizikai erővel mint ő pedig az lenne igazán 1 út. Hiába van benne, ha használja a fa elemet mint Danzou akkor nagymértékben csökken a chakrája. Kissé erős példa: Tegyük fel hogy megvan Tobinak a 6 út. Ekkor szerintem mégis jóval erősebb lenne Rikodou Sennin mint ő. De egy másik példa, hogy Tobinak volt 2 útja, mikor harcolt Minatoval, akinek viszont egy sem, mégis menekülnie kellett Tobinak. Szóval ezek az összelopkodott utak szerintem gyengébbek mint ha az eredeti tulajt nézzük.
Kezd olyan lenni mint Orochimaru, aki ugye az összes jutsut vagy ninjutsut tudni akarta, mégis legyőzték, de ha egészséges akkor is lett volna nála erősebb.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 20:36:14 írta CsukiIce » Naplózva

jonin
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5173 Dátum: 11 okt 09, 09:33:32 »

Azért érdekes ez a Naruto világ. Tobi és Minato is főként a tér -  idő, és a teleportáló jutsu miatt legyőzhetetlenek szinte, mert ha gyorsak minden támadást kivédenek,és a támadásuk pedig gyors és végzete. A III. Raikage vs Minato. Lehet,hogy Minato-nak olyan támadása nincs amivel megölhetné, de gyorsabbnak gyorsabb hisz A nál is gyorsabb volt. Tehát ha a félnótás Naruto attól független,hogy ravasz lett a harcok során de nem okos, Minato viszont az eggyik legokosabb embernek lett beállítva Itachi mellett, szóval,ha Naruto rájött,hogy sebezhető meg III. Raikage,majd pont Minato netalálna ki v.mit...... bow

Szóval Minato vs III. Raikage 55-45-.re győzne  elérné hogy megsebesítse saját magát,és tuti hogy sikerülne mert nem láttam hogy a III. Raikage egy észlény lett volna Nyelvesít
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #5174 Dátum: 11 okt 09, 21:27:19 »

szeretnék felhozni egy új harcot: nem beteg kimimaro vs gaara ( mikor a sima narutóba harcoltak ) és lee ( nem beteg sima narutoba ): hm érdekes mert lee segítene a gyorsasággal talán ő menne elsőnek de kiütni nem tudja max lefárasztja mert hozzáérni párszor tud ezért marad a fárasztás és mire ő kifulladozik megy is gaara teli erővel meg shukaku segítségét is beveheti ha kell ezért kimimaro nem sok eséllyel nyerne de nem is nyerne.....ezt ilyen 40-60-ra adom gaara-éknak.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 10, 15:07:12 írta Kentonsama » Naplózva
Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins