defga
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 09 aug 06, 22:33:42 » |
|
Én szinte minden karaktert szeretek az animékben , de akiket nem : Sasuke ( mert ő az egó emó ) , fillerszereplők , és Narutó ( amikor rájön a Sasuke függőség ). Am nemtom h pl Kibát mér utálja vagy imádja vki amikor szinte nincs is szerepe ( nemis nagyon lehetett megismerni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yoropico
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 09 aug 08, 10:42:46 » |
|
Szeretem: Narutoból: Shino, Zetsu, kisame, Kakashi Bleacből: Ikkaku(mázli-tánc 4ever!), Renji, Urahara, Orihime Nem szeretem: Naruto: Sasuke, Itachi, Naruto, sakura, Deidara, Orochimaru, kabuto Bleach: Mayuri Egyéb: Aion (Chrno Crusade)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 14:34:37 írta Yoropico »
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #152 Dátum: 09 aug 08, 11:40:09 » |
|
NEJInejinejineji imádom nejiiiit!!! jó lenne ha ő lenne a hokage... állandóan csak róla tudok beszélni, emiatt a tesómék kineveztek csicskának, mert hogy neji a szolga család tagja, vagymi... szerintem nagyon szép remélem tentennel jön össze (ajánlomis)
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
matsuket
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shikamaru ♥ Rock Lee
|
|
« Válasz #153 Dátum: 09 aug 09, 00:40:20 » |
|
azt hiszem, jelen pillanatban én is inkább maradok a Naruto-nál szeretem: Shikamaru & Rock Lee(közülük nem lehet választani : D) ; Kakashi; Hinata; Jiraiya; Kabuto; Naruto (bár őt a Shippuudenben kedveltem meg ^^)
hm ... hát, ahogy így belegondolok, csak Sakura-t nem csipázom. tőle kimondottan falra mászok. ^^'
|
|
|
Naplózva
|
' Életed legjobb napja 1 reggellel fog kezdődni ... ' : )
|
|
|
immortal0607
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 09 szep 03, 14:58:17 » |
|
Itt vannak a kedvenceim:
Bleach: Ichigo, Nnoitra, Ulqiorra, rukia, Hitsugaya, sado, , Kenpachi, Grimmjow, Shuuske
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #155 Dátum: 09 szep 11, 19:11:55 » |
|
Ide kell hogy írjak "Kedvencek" (igazán nincs kedvencem,csak kedvelem őket,azaz frankók ) Bleach:Ichigo,Renji,Byakuya,Grimmjow,Urahara,Rukia,Ken-chan,Ikkaku és valamennyire Aizen Naruto: Naruto,Sasuke,Kakashi,és a NAGY GÁJ Death Note: Light Vampire Knight: Zero
Szánkivetésre ítélt kis férgekxD Bleach: Mayuri:thumbsdown: ,Inoue,Muramasa Naruto: Kurenai(nemtom,nekem nagyon nem jön be ),Hidan,Oro,Kabuto:thumbsdown: Death Note: Bümm bümm büm bümmmm....Ł... Vampire Knight: nuku
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #156 Dátum: 09 szep 14, 19:14:59 » |
|
+: BKI: Akidzuki Death Note: Lawliet, Nate River, Raito, Ryuk SK: Tao Ren, Manta, Faust Naruto: Itachi, Hidan, Kakashi, Jiraiya, Pein, Gaara, Madara, Shika és az ifjak, és persze Gai
-: Death Note: Misa-Misa SK:Ryu, Lyserg Naruto: Konohamaru fikás haverja
Sasuket nem teszem sehova. Szándékosan. Mert csak szánni tudom.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #157 Dátum: 09 dec 05, 17:56:43 » |
|
Kedvencek:
Naruto: Itachi, Hidan, Kakashi, Deidara, Gaara Bleach: Ken -chan, Byakuya, Yoruichi, Kisuke, Ichigo DN: Ryuuzaki, Raito
"Death note" xD Naruto: Ino, Tenten, konohamaru és barátai Bleach: Tousen, Kan'onji
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #158 Dátum: 09 dec 06, 00:36:43 » |
|
na szóval Narutoból KEDVENCEK: 1. Kakashi 2. Naruto 3.Lee (főleg mikor berug:P) 4. Neiji Bleachből a KEDVENCEK: 1. Thoushiro 2. Kenpachi (vonat kergetős résztől egyszerűen fetrengtem a földön) 3. Hollow ichigo 4. Hanataro 5. Ukitake Death Noteból kedvenc: 1.L 2. Rem 3.Yagami Light CODE GEASS KEDVENCEK: 1. Lelouch Lamperouge 2.CC 3. Sayoko 4. Cornélia 5. Mao 6.Llyod Na most jönnek az utáltak: Naruto: Voltaképpen nincsen mert mindegyiknek meg van a saját szeretni való stílusa, én még Orchomarut is birom....ja mos jut eszembe hogy egy embertől a falra mászok és nagyon próbálom kiverni hogy ő benne van sajna szinte mindig eszembe juttatják. Na ő SAKURA. hű be rühellem azt a libát... Bleach: 1. ORIHIME (áááá az a csaj nem komplett) 2. Tousen (Gin és Aizen még jó fej de ő ááá nagyon szar.) Death Note: nos itt szintén nincs, habár Misától néha libabőrös vagyok CODE GEASS: SHIRLEY!!!! kallen se egy kedvenc Rolo: no komment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #159 Dátum: 09 dec 06, 10:49:09 » |
|
Kedvencek: Naruto: Itachi, Kakashi NANA: Yasu, Nobu Vampire knight:Zero, Akatsuki, Shiki, Kaname, igazgató ^^ A komolyabb fiú karakterek jönnek be és nincs kedvenc női karakterem Utálom: Vampire knight: Rido Naruto: Orochimaru, Sakura, Danzou Nana: Hachiko Death note: Misa Nem bírom az idegesítő női karaktereket
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 01, 18:14:58 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #160 Dátum: 09 dec 08, 20:49:56 » |
|
Gondolom nem csak anime karakterek mehetnek, hanem olyanok is, akik még csak mangások. Szeretem: Sasuke,Rock Lee,Itachi,Deidara,Pein,Tobi,Kisame,Jiraiya,Mizukage Kenpachi,Byakuya,Hitsugaya,Aizen,Ichimaru,Ukitake,Ishida,Ichigo,Matsumoto,Yoruichi,stb itt túl sok van Goku,Vegita,MrSatan,Muten Roshi,Cell,Kulilin(fogalmam sincs am hogy kell írni ) Light,Ryuk,L Alucard,Victoria Spyke,Edward Archer,Archer,Assasin,Tohsaka,Ilya Lelouch,C.C,Kallen,Shirley,Suzaku(de csak az utolsó pár részben) Hiei,Kurama Nem szeretem: Sakura, Konohamaru&csapata,Killer Bee Kanonji,Kyouraku,Tousen,Inoue,Chad Gohan(a kicsi),Trunks(a kicsi)Pan,Videl Emiya,Saber Euphemia,Rolo(de ő csak Shirley miatt) N és mindenki aki Light ellen volt, kivéve L Yusuke,Kuwabara Most hirtelen ennyi, majd kiegészítem valamikor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #161 Dátum: 09 dec 26, 19:29:08 » |
|
Narutoból a kedvenceim: Sasuke!!!! Itachi, Kakashi, Suigetsu, Pein, Orochimaru, Yondaime. Narutoból akiket utálok: Naruto, Danzou, Kiba, Gaara, a Hokage tanácsosai!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #162 Dátum: 10 jan 01, 08:10:44 » |
|
A legjobb Naruto-s karakterek: Kimimaro, Hidan, Sasuke, Neji, Kakashi A legutálatosabbak: Zetsu, Kabuto
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #163 Dátum: 10 jan 01, 13:23:56 » |
|
Első hozzászólásom ide címzem, mert elsőre ez a topic szúrt szemet, próbálok rövid lenni. Kedvenc: - Naruto: Jiraiya, Orochimaru, Tsunade, Killer Bee, Raikage - Bleach: Ichimaru Gin, Matusmoto Rangiku, Sado Yasutora, Mayuri Taicho - Soul Eater: Dr. Franken Stein, Medusa Gorgon, Eruka - One Piece: Roronoa Zoro, Nico Robin, Brook
Akik általam nem kedveltek: - Naruto: Sasuke, Itachi, Deidara, Sasori - Bleach: Hitsugaya, Byakuya - Soul Eater: Kid, Maka - Death Note: LLegközelebb ne pirossal! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 12, 08:02:04 írta Kaihaku R. Kumori »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 10 jan 04, 19:28:31 » |
|
kedvencek: SASUKE!!^^ Itachi, Naruto, Kikyou, Chaud, Dr Tenma*.* Itália a hetaliaból xD Hiei, L, Light, Son Goku ^^ Goten, Trunks, Makoto a Ghost houndból és most nem jut eszembe több utálni Danzout a legjobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|