Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 dec 21, 20:24:47 » |
|
Csak azt mondjátok meg hogy mért utáljátok SAsuket. Tudom nagyon furcsán cselekszik ill. viselkedik ugyanakkor csak a "maszkja" mögé kéne látni és akkor ismerhetjük meg igazán.
Egyébbként Yahiko-Pein nekem szinpatikus persze nem az elvei meg amit tesz mert az nem csak úgy a karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 dec 23, 00:11:41 » |
|
sasuke 4 evör akit meg utálok az naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 dec 23, 22:58:01 » |
|
Itachi és Naruto a kedvenc És a két legbeképzeltebb karakter(Vegita után) az anime világban Sasuke és Yagami Light!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 dec 23, 23:00:47 » |
|
Jó tudom ne írjátok hogy a végzet völgyében elismeri mert a shippundenben már megint félválról veszi Narutot! Mellesleg eleinte jogosan !Erős és van mire tennie a fejét de ezt nem szeretem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 dec 31, 09:29:19 » |
|
Nekem igaziból nincs favoritom, mert akit szeretek az mindig meg szokott halni... így már nem választok kedvencet:) Viszont a legjobban sasukét utálom, az összes manga szereplő közül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 09 jan 02, 13:22:57 » |
|
Nekem 3 favoritom van Itachi,Kakashi,Jiraya persze több is van de nekem az ő karakterük tetszik a legjobban, Akit utálok az Szászke és Neji. Naruto 4ever
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #126 Dátum: 09 jan 03, 17:16:17 » |
|
: Naruto: Hinata (alap ), Naruto, Ino, Kiba, Temari Bleach: Hitsugaya,Orihime,Ichigo,Rukia Shuffle!: Nerine és Primula Azumanga Daioh: Chiyo-shan és Sakaki
Nemszeretem: Naruto: Sasuke, Orochimaru, Kabuto, Sakura Bleach: Hinamori Shuffle: Sia Azumanga: Niiincs
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 23, 19:29:09 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #127 Dátum: 09 jan 05, 21:23:05 » |
|
: Naruto:Naruto,Jirayai,Itachi,Kakashi,Deidara,Sasori,Asuma,Shikamaru TTGL:há mindenki de főleg KAMINA-SAMA és Simon,és Kittan meg Yoko meg Viral és Boota xD Egyéb:Vash (Trigun), Spike (CB), Lina,Gourry és az egész Slayers gárda (Slayers-Try-Next) , Orihime,Grimmjow,Kyouraku (Bleach) , Yoh,Hao,Lyserg (Shaman King), Dokuro-chan (Bokusatsu Tenshin Dokuro-chan) : Naruto:Sakura,Sai,Konohamaru barátai,Shino TTGL:ugyanmá,senki sincs,még az Anti-Spiralokat sem lehet utálni.. Egyéb:Rukia,Chad,Ishida (Bleach), Manta(Shaman King), Kb. ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 09 jan 05, 21:31:42 » |
|
Naruto: Deidara, Itachi, Naruto, orochimaru, Kiba, Gaara, Kankurou, Kakashi, Lee Bleach: Grimmjow, Ichigo, Shirosaki, Byakuya, Ukitake^^ Wolf's Rain: Tsume, Kiba Death Note: L és Rem Fullmetal Alchemist: Envy stb stb..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #129 Dátum: 09 jan 12, 19:00:52 » |
|
szerintem a leges leg jobb karakter Hidan :Djah és ki nem álhatom pl.: udont(konohamaru taknyos barátját)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #130 Dátum: 09 jan 13, 01:03:46 » |
|
a kedvenc naruto szereplőim : Itachi és Kakashi - ll - dbz - ll - : Goku és Vegita
akit ki nem birok alni es rühellek az MR Satan a dbz bol
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #131 Dátum: 09 jan 13, 01:40:02 » |
|
Naruto Kedvencek: Naruto , Sasuke, Itachi , Deidara, Sasori, Hinata, Tsunade Utálok: Kabuto és Ino Drabon Ball Kedvencek: Goku , Vegita , Piccolo , Brolly & Gohan Utálok: Freeza Racoon , Cell form2 & Super17 Yu Yu Hakusho Kedvencek: Hiei , Yusuke , Kurama & Botan Utálok: Kuwabara pöfékelő nővére Egyéb kedvencek: Alucard , Ichigo , Faye , Pikachu , L , Inuyasha & Kagome Egyéb utálok: Light , Naraku & Integra Hellsing
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 13, 01:41:49 írta uchiaboy »
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #132 Dátum: 09 feb 02, 18:06:14 » |
|
Naruto: Kedvencek: Naruto, Jiraya, Gamakichi és a kisöccse, Itachi, Shika, Lee, Gaara, Hinata, Kisame, Hidan Akiktől kapok: Sasuke, Orochimaru, az új filleres srác, Dragon Ball: Kedvencek. Gohan, Goten, kis Trunks, Picollo, Goku Utálok: Vegita, Cell, Brolly, C-20 Death Note: Kedvencek: L, Light/Kira, Ryuk, Misa, Utálok: Rem de nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #133 Dátum: 09 feb 08, 13:04:19 » |
|
Nekem az egyik kedvencem a narutóból az naruto jiraija kakashi , meg mondjuk még gaara is de az csak a naruto gaara harc után szerettem meg , akit meg utálok az sasuke mer egy kis köcsög meg még utálom azt a csúszó mászó mutáns orochimarut is . Madaráról meg inkább nem is beszélek mert azt meg aztán egyenesen ki nem állhatom .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #134 Dátum: 09 feb 22, 21:33:33 » |
|
Akiket szeretek: 1. Kakashi - Naruto 2. Orihime - Bleach 3. Ichigo - Bleach 4. Hinata - Naruto 5. Naruto - Naruto 6. Yiraya - Naruto 7. Ginji - GetBackers 8. Ryo - Shamanking 9. Yoh - Shamanking 10. Maregery Daw/Ane san - Shakugan no Shana Akiket a legszivesebben... 1. Pein - Naruto 2. Danzou - Naruto 3. Mayuri - Bleach 4. Dante - FMA 5. Gato - Naruto 6. Halun (az arab pasi, akivel Ryo kűzdött és 1 jin volt a szelleme) - Shamanking 7. Hakudoshi - Inuyasha 8. Sasuke - Naruto 9. Kabuto - Naruto 10. Baki - Naruto
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 22, 21:34:06 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|