Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 júl 09, 14:07:53 » |
|
Nahát kihinné de kedvenc szereplőm a Narutoból Sasuke.A YYH-ból Hiei. A Bleach-ből Ichigó,Renji,Hitsugaya. Deat Note-ból Light. Hát többet nem sorolok. Akiket utálok: Death Note: L. Bleach:Ichimaru. Naruto: Kabuto és Sai. Sokat írhatnék még de inkább nem.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 júl 09, 15:30:17 » |
|
Fúúúú! Tényleg! Kihagytam a Bleachből hogy Renjit nagyon komálom! Nagyon kemény az a srác! Főleg Zabimaruval! (ÜVÖLTS ZABIMARU!!! )
|
|
|
Naplózva
|
Bár az Uchihák nagyrésze kihalt (hála a tapló vezetőségnek) akkor is maradtak olyanok akik továbbviszik az Uchiha eszményeket! Az egyikük én vagyok! Ha kötözködsz a Uchihákkal az =a halállal! Hidegvérű vagyok! De Itachi-ért ölni bírok! (De azt is hidegvérrel)
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 júl 09, 16:13:48 » |
|
Ja az LOL! Birom a viselkedését!
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 júl 09, 16:43:37 » |
|
Jaja! Renji az nagyon kemény! Meg amikor ő is lemegy hogy bankai-ra gyakoroljon és ott van mellette Zabi! ÁáÁ az a kép nagyon állat! Nekem nagyon bejön Renji(jófej) De a Casanova meg Ukitake párosnál senki sem jobb(Byakuya azért ott van a nyomukban! )
|
|
|
Naplózva
|
Bár az Uchihák nagyrésze kihalt (hála a tapló vezetőségnek) akkor is maradtak olyanok akik továbbviszik az Uchiha eszményeket! Az egyikük én vagyok! Ha kötözködsz a Uchihákkal az =a halállal! Hidegvérű vagyok! De Itachi-ért ölni bírok! (De azt is hidegvérrel)
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 júl 09, 16:48:10 » |
|
Alap. Nekem van 1 ismerősöm aki imádja Byakuya-t! Rengeteg képe van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi9
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 júl 09, 17:31:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChOFee
Vendég
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 júl 09, 22:16:12 » |
|
kedvencem Third a Jyu-Oh-Seiből akit perpill legjobban utálok az pedig Seguchi Tohma a Gravitationből és Akiko a Shounen Onmyoujiból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 júl 13, 16:45:09 » |
|
hát nekem a kedvencem egyértelműen a képem is igazolja SASUKE UCHIHA, és akit nem nagyon bírok az kurenai
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 júl 17, 22:56:30 » |
|
Ixion: Kurenai-t hogy nem lehet bírni? Ő az egyik legszexibb női ninja! Én bírom a Dragonball összes jó és rosszfiúját, a Naruto-ból is mindenkit kivéve a nem Shippuuden-es Sasuke-t és Sakura-t ( Ő a Shippuuden-ben a kedvenc női szereplőm lett. ). És utálom azt a "féreg" Orochimaru-t és a s.ggnyaló szolgáját Kabuto-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 júl 18, 15:43:00 » |
|
Kabuto én sem komázom! Valamiért már az első pillanattól fogva utálom.Rossz karakter. Nem akarom ezzel a kijelentéssel a Kabuto fanokat bántani. Ez az én véleményem nem kell megsértődni miatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 júl 19, 19:38:56 » |
|
Szerintem legrosszabbul Zetsu és Kisame néz ki... Meg még ottvannak Rokk Lee kerek szemei...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiba inusuka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 júl 20, 11:08:40 » |
|
Jó: szerintem Kiba inusuka és Sai a legjobb Nemjó: akit nem bírok az a Kisame és a Choji
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 júl 25, 18:10:27 » |
|
:)A halpofa és a zabagépXD Az ő jellemük pf................... inkább nem mondom. Nem kritizálok. (most )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 aug 10, 21:39:27 » |
|
Sztem Sai olyan mint egy rossz ( hogy finoman fogalmazzak ) meleg, Zetsu gagyi ahogy van, de Kisame jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Taiki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 aug 11, 12:09:38 » |
|
Nekem a kedvenc karaktereim: Itachi , Tobi, Suigetsu , Sai . Akiket utálok: Neji Hyuuga , Senju Hashirama , Shukaku , Hachibi Jinchuuriki . Nagyjából ennyi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 12:10:17 írta Taiki »
|
Naplózva
|
|
|
|
|