Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #420 Dátum: 10 jún 23, 17:27:34 » |
|
Én ezt tudom Dancsa, csak a vita lezárása miatt írtam be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #421 Dátum: 10 jún 26, 22:54:36 » |
|
itt olvasgatva h narunak mi lenne hasznos és mi nem, az a válasz rá h kit érdekel... kishi nem sasuhoz fogja formálni narutot vagy nem egy anti sasukét kreál... azért mert sasunak van villámja attol még lehet narunak is, mivel a faternak ugye volt a Flying Thunder God jutsuja amiből az elemre lehetne következtetni, DE ez csak csupán feltételezés, nem leharapni a fejem, csak azért me 100asra semmit sem zárhatunk ki, csak Kishi mester  ami az én véleményemet illeti Narunak 3 eleme lesz mire felölti a hokage kalapját  a villámot feljebb írtam, a szél már megvan, és hát aki a békákkal lóg és legándává akar válni szükséges egy tűz is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #422 Dátum: 10 júl 13, 19:24:44 » |
|
5 elemet senki nem tud (kivéve egy született Rin'neganos, de az meg ritka, mint a kedves Sasuke  ). meg egy Kakuzut leszámítva:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #423 Dátum: 10 júl 13, 19:28:15 » |
|
5 elemet senki nem tud (kivéve egy született Rin'neganos, de az meg ritka, mint a kedves Sasuke  ). meg egy Kakuzut leszámítva:D Meg talán Sarutbi-senseit. Csak az "ismerte Konoha összes jutsuját"-ból kiindulva, ami persze nyilván valamennyire túlzás, a klán technikákat például nem nagyon ismerhette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #424 Dátum: 10 júl 13, 20:53:30 » |
|
... meg egy Kakuzut leszámítva:D Itt most az emberekről volt szó.  Kakuzu egy külön faj. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #425 Dátum: 10 júl 16, 21:50:17 » |
|
Na igen de lehet hogy Konoha nem fejlesztett ki mindenféle elemi jutsut, hiszen tudjuk hogy mindegyik rejteknek más és más elem a specialitása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #426 Dátum: 10 júl 16, 22:24:24 » |
|
Konohanak sok elemt használo ninjája van/volt villám:Kakashi Sasuke Tűz:Uchihák Víz: Yamato Föld:Yamato, Kakashi szél: Naruto, Danzou
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #428 Dátum: 10 júl 20, 18:55:31 » |
|
ha igatad van teljesen kimentek a fejemből am meg csak pár példát akartam irni nem az összeset de köszi hogy kijavitottál  am ha uchiakból indulok ki hogy ott az alap jutsu az a tűzgolyo, mivel ők egy klán ezért feltételezhető hogy minden klánnak van ilyen alapjutsuja igaz? és igy lehet hogy jobban hajlik egyik elemhez pl a szélhez az uzumaki és a tűzhöz az uchiha klán vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #429 Dátum: 10 júl 20, 19:02:34 » |
|
A Ninpou annyit tesz, hogy ninja művészet... gyakran elem nélküli jutsukra mondják (szerintem)...
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #430 Dátum: 10 júl 21, 15:51:05 » |
|
Konohanak sok elemt használo ninjája van/volt villám:Kakashi Sasuke Tűz:Uchihák Víz: Yamato Föld:Yamato, Kakashi szél: Naruto, Danzou
Hát ez azért túlzás!Nem hinném h Konohában Kb 100-150 ninjából csak 8 tud elemeket használni.  Persze ők a fontosabb szereplők 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
T h e S k y
|
 |
« Válasz #431 Dátum: 10 júl 21, 16:14:37 » |
|
Ehez még annyit tennék hozzá, hogy Kakashi mind az 5 elemet tudja használni mivel ő a másoló ninja.Ha nem hiszitek nézzétek meg narutopedian
Szerk:Vagyis csak 4 elemet booocsiii
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 16:15:38 írta TheSky »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #432 Dátum: 10 júl 21, 16:20:58 » |
|
Kakashi topicjában ki lett tárgyalva, hogy idáig csak 3 elemet láttunk tőle (MANGA)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #433 Dátum: 10 júl 21, 16:56:01 » |
|
S még kimaradt
Tűz: Hiruzen, Jiraiya Víznél Kakashi Földnél: Hiruzen, Orochimaru, Jiraiya Szél: Orochimaru
ui: forrásnak meg inkább a leafninját érdemes hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető