Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #435 Dátum: 10 júl 21, 17:35:42 » |
|
plusz még szél Danzou. Plusz elvileg kell neki tudnia a földet meg a vizet is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #436 Dátum: 10 júl 21, 21:51:22 » |
|
Narutopedia szerint a föld elemet csak animében használja
a narutopedia szerint is a katon az animés. kicsit azért figyelhetnél jobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #437 Dátum: 10 júl 21, 22:09:22 » |
|
Loah, nem értem miről beszélsz katon az tűz a doton a föld:D neked is figyelni kéne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 22:20:10 írta TheSky »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #438 Dátum: 10 júl 21, 22:30:18 » |
|
Orochimaru használ mangában is katon jutsut: http://www.onemanga.com/Naruto/48/17/
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #439 Dátum: 10 júl 21, 22:36:52 » |
|
Úristen Dani!! Mindig meg tudsz lepni lol és erre te emlékeztél???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #440 Dátum: 10 júl 21, 22:42:03 » |
|
félreértés van itt vagy csak én értem félre? más jutsut és más elemet használni igaz? mert lehet tűz jutsut használni akkor is ha nem elemed a tűz igaz?
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #441 Dátum: 10 júl 21, 22:50:45 » |
|
Ez egy jó kérdés.Jelen pillanatban énis hülyének érzem magam lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #442 Dátum: 10 júl 21, 22:51:09 » |
|
Hát ha valaki nem tűz beállítottságú, akkor hogy tudna tűz jutsut használni?xD Mondjuk a sharingan az más tészta. Amúgy valaki árulja már el nekem, hogy Orochimaru mikor használ szél elemet a mangában. Mert én keresgéltem, de sehol se találtam.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #443 Dátum: 10 júl 21, 22:53:25 » |
|
Figy narutopedia ezt irja.. Lehet, hogy tévednek xd Én csak azt irtam amit ők irtak !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #444 Dátum: 10 júl 21, 22:55:23 » |
|
Chuunin vizsgán használ hisz azzal fujja el narutoékat
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #445 Dátum: 10 júl 21, 22:59:21 » |
|
Hát most pörgettem végig a Chuunin vizsgás talit Marcsival, de nem láttam semmiféle Fuuton jutsut. Linkkel meg tudsz dobni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #446 Dátum: 10 júl 21, 23:16:49 » |
|
Loah, nem értem miről beszélsz katon az tűz a doton a föld:D neked is figyelni kéne "Narutopedia szerint a föld elemet csak animében használja" <-- ezt írtad te, amire válaszoltam, hogy elnézted, mert jól írták a narutopedián (doton, suiton, raiton+katon [anime]).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #447 Dátum: 10 júl 21, 23:34:35 » |
|
Hmm..Narutopedian orochimarunáál csak 2 elemet ír szél és föld utobbit csak animében használta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #448 Dátum: 10 júl 22, 00:31:12 » |
|
Hát most pörgettem végig a Chuunin vizsgás talit Marcsival, de nem láttam semmiféle Fuuton jutsut. Linkkel meg tudsz dobni?
Mangában nekem sem rémlik, hogy szerepelt volna, de az animében rémlik.Nemsokkal később, hogy megtámadta Narutoékat a halál erdejében valami szél+köd jutsut használt vagy mi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #449 Dátum: 10 júl 22, 01:16:44 » |