noemimi-chan
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 ápr 05, 21:57:08 » |
|
jé én ilyenekről keveset tudok mostanság nem foglalkoztam vele meg amúgy se nagyon értek hozzá csak néztem az animet.. amúgy nagyon szerettem.... no mindegy majd beleásom magam a témába....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 06, 12:08:44 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 jún 14, 22:31:47 » |
|
én néztem ezt az animot és hát azt a nemtom már a nevét de nekem naon tetszett az a szereplő benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 jún 15, 22:59:09 » |
|
Már ugyan meg volt említve, de vészesen közeledik a Slayers Revolution kezdése (pontosabban július 2), így kíváncsi vagyok, ki fogja nézni vagy ki mit gondol róla~.
Én mindenképpen nézni fogom, mert ez az egyik kedvenc animém és persze Xellos-t nem hagynám ki. Szerencsére úgy tűnik, ezúttal nem egy teljesen anime-original sztorit kapunk, mint a Try-ban. A régi seiyuuk is visszatérnek, erre nem lehet panasz. Amiatt aggódik, hogy a szereplők megrajzolása szokatlan lesz, hisz' a régiekhez vagyok szokva. Remélem hozni fogja a régi sorozatok színvonalát.
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 jún 16, 10:11:36 » |
|
Alap! Főleg hogy már egy hónappal ezelőtt mondták, hogy ma Slayers..De persze kiderült hogy elnézték. Furcsa lesz, mivel mindet eddig magyar szinkronnal néztem, de majd megszokom. És akkor is megnézem, ha a magyar felirat soká készül el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 jún 17, 11:04:18 » |
|
Miért nem szinkornnal fogják adni?? O.o remélem szinkronos lesz, mert nekem nem mutatja a feliratot csak valamilyen másik nyelven.....:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 jún 17, 22:18:39 » |
|
Hát igen, julius 2.-a már nincs messze, de már így is alíg bírom kivárni, hogy lássam milyen 4. évadod hoztak össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 jún 17, 22:20:28 » |
|
Ki kéne számolni mennyi nap van még addig, de túl fáradt vagyok.... Am csak AA fog feliratot készíteni hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 jún 17, 22:34:03 » |
|
Egyelőre még csak az AA jelentette be, hogy készít hozzá feliratot, de több mint valószínű, hogy lesz még pár csapat amelyik megcsinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 jún 17, 22:40:21 » |
|
Hát remélem...Csak végső esetben szeretnék az angol felirattal szöszölni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 jún 18, 13:02:05 » |
|
Jaa értem, köszi...xD semmit sem tudtam róla... :'X pedig nagyon szeretem ezt az animét, mellesleg sztem a szereplők olyanok lesznek mint a movie-ban nem?? Van Linának a nővére, gondolom ő is szerepelni fog benne, de hát ki tudja...xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 jún 18, 14:31:28 » |
|
Tényleg, a mozifilmek! Jó hogy eszembe jutottak, még nem néztem meg egyiket sem :'X Ezt a közeljövőben sürgősen be kell majd pótolnom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 jún 21, 12:31:00 » |
|
Na megnéztem az OVA 2-t meg az első mozit. Az OVA elment egynek, visazont a mozi tetszett. Szépen voltak a varázslatok meganimálva és spoiler:Lina megmentette Gaurry őseit:DViszont Naga és a vihogása minden pénzt megér, az valami állati
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 júl 01, 14:31:34 » |
|
én úgy tom hogy valami slayers royal vagy mi lesz? láttam az opját telli van új karikal
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 júl 01, 14:33:05 » |
|
Slayers Revolution, és holnap lesz az első rész!!! Végrevégrevégre! Láttad? Na ezt meg kell kerestem a Youtubon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|