24 nov 24, 23:44:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Slayers - A kis boszorkány  (Megtekintve 37731 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 07 okt 18, 12:26:15 »

Nah akkor. 
Gourry: Szerintem rendes emberke, és vicces, hogy nagyon hülye. Bár ez néha idegesítő is tud lenni. Jó harcos és tetszik, hogy Lina védelmezőjének adja ki magát. Bár szerintem a Slayers regényekben nem volt ennyire buta... Igaz, ott sem egy észlény, de azért ennyire nem érezhető képezetlensége. A Slayers mangában is ilyen, bár talán ott is komolyabb egy kicsit.

Lina: Szerintem ő nagyon jó karakter. Egy ember, aki szerint a pénz körül forog a világ. (perpill talán igaza is van... :-X ) Kajálni szeret legjobban és szerintem nagyon jók, azok a jelenetek, amikor Gourry-val veszekszik az ételért. Erős harcos, aki saját bevallása szerint csak 3 embert nem tudna legyőzni (a nővérét, az apját és az anyját) Bár én nem hiszem, hogy a Rémálmok urát le tudná.  Nevet Meg szerintem Sabraingdou-t sem tudná, ha az visszanyerné teljes erejét. Hacsak a Szörnybékjó varázslat el nem uralkodna megint a tetstén, mint a Next-ben.  Nevet Szóval összvissz ő nagyon jó karakter. Pont főszereplő típus, aki mindig feldob egy animét a hülyeségeivel.

Amelia: Ő is jó lenne, bár nekem néha agyamra megy az a sok igazság humbug. Talán kicsit jobban hisz más szavában, mint a saját gondolataiban vagy a barátaiban, ezért ha valaki azt mondja rá, hogy nem az igazság mellett áll, a hite rögtön meging.

Zelgadis: Alapvetően ő is jó. Minden animében van egy komoly ember is, és ez még a legkomolytalanabb animébe is szükséges. Talán ő a legbölcsebb a 4 emberke közül (+Lina) Sok mindent átélt és erős varázslatokat ismer.

Philia: Ha nem lenne benne, akkor nagy hiányt szenvedne az anime, de csak azért, mert nem lenne senki, aki Xellossal civakodik.  Nyelvesít Jó dolog az, hogy sajnálja a másikat, és bűntudata van, de néha mérlegelnie is kellene a dolgok között.

Valgaav: Elősször nem nagyon tetszett a stílusa, talán azért, mert mindent túlságosan hamar akart elérni és átgázolt mindenen. Aztán mikor kiderült a múltja, és megszerezte sötét csillag erejét ő is szimpatikus karakterré vált.  Nevet

Xellos: 4ever!!! De ha félreteszem Xellos fanságomat, akkor is csak pozitív dolgokat tudok róla kinyögni. Ő nagyon titokzatos figura, akinek szerintem az egész animében nem láthattuk igazi erejét, és alakját. Bár nagy valószínűséggel valódi teste valami farkas lehet. Sokat gondolkoztam, hogy ki lehet az a nő, aki mindig prédikál neki, de nem jutottam semmire. Talán a regényekben erre is kitérnek valahol. Pozitív dolgai még, hogy türelmes és sohasem lehet átlátni céljain. Amit nem szerettem benne, hogy egy Amelia szerű daltól kifeküdt.  :-X

Gaav:Hááát... ő annyira nem tetszett.

Phibridzo:Ő még el is megy. Erős meg minden, bár nem nagyon tetszett az a gyerek alak.  Nevet

Shabranigdou:Jó karakter, hiszen nagyon erős, és valóba az a tipikus hatalmas szörny. Nevet

Ez kicsit hosszú hsz lett, pedig még nem is beszéltem az összes kari-ról.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 18, 12:30:34 írta Saphira » Naplózva

Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #31 Dátum: 07 okt 18, 16:37:20 »

Saphira: A NEXT végén Xellos igazi alakja látható,egy fekte "örvény"...A farkas meg a "főnöke" Zellas Metallium,Shabranigdo 5 csicskásának egyike.(btw a lába szép Nevet Ezt láttuk belőle a Try végén.)
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #32 Dátum: 07 okt 18, 16:44:01 »

Jaja... a Try végén az tisztázva volt. Akkor végre tisztáztam magamban. Szóval a farkas meg a nő ugyanaz. Zellas Metalliumról már olvastam valahol. Csak mivel fanfic volt, ezért nem nagyon hittem benne. De akkor ezt a regénybe mondják..? Áhhh... én nem láttam Xellos alakját... Szomorú De ez mikor is volt látható pontosan?  Nevet
Naplózva

Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #33 Dátum: 07 okt 18, 17:23:21 »

Mikor Linát megszállja a Lord of Nightmares,és Phibrizzo-t elintézi,Xellos mejelenk és mond valamit,ott látható Nevet Asszem 52-es epizód.
Naplózva
Luya-chan
Vendég
« Válasz #34 Dátum: 07 okt 18, 17:49:32 »

(Immmmááádom ezt az amv-t  :ohh: :szeret: -> )http://www.youtube.com/watch?v=hZen0BjbMVM 2:00-nál van az örvényes 'jelenet'.  Mosolyog Ma megnéztem magyarul a babás meg a csajnak öltöztetős részt(kb, 3 volt,amíg lejöttek) de megérte várni .   Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #35 Dátum: 07 okt 19, 09:38:41 »

Áhhh... igen az 53-részt láttam. És nagyon örültem, hogy Xellos újra felbukkant pár rész kihagyása után. De azt nem gondoltam, hogy az az igazi alakja is. Azt hittem, hogy teleportált vagy valami, de nekem is feltűnt, hogy máshogy néz ki, mint a teleportálás.... :-X
Naplózva

Rina
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #36 Dátum: 07 okt 19, 19:54:58 »

Ezen énis meglepödtem. Jobb igy hogy Xellosnak nincs vala hátborzongató külselye. Mondjuk én még akkor is frászt kaptam régen ha résre nyitotta a szemét a csatába.Jaj akkor a hideg futkározott a hátamon.
Naplózva

Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"

\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
Matsure-kun
Vendég
« Válasz #37 Dátum: 07 okt 23, 13:20:11 »

jah tényleg vajon hjogy nézhet ki Xellos szörny alakban.Kár hogy nem mutatják!!!
Naplózva
Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #38 Dátum: 07 okt 24, 16:32:32 »

Olvass vissza,mielőtt lámáskodsz pls. :Mosolyog
Naplózva
Hyuuga Neji
Vendég
« Válasz #39 Dátum: 07 okt 25, 18:24:08 »

ez az anime még ma is ott van a topon mondhatni megunhatatlan mert az ember szivesen megnézi újra és újra én legalábbis így vok az első vel meg a Nextel de sztem a Try nagyon sűrített hogy őszinte legyek az már nem az igazi legalábbis már a könyökömön folyik ki
Naplózva
Matsure-kun
Vendég
« Válasz #40 Dátum: 07 okt 27, 23:42:40 »

nem vagy egyedül ezzel
Naplózva
Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #41 Dátum: 07 okt 28, 10:45:54 »

A Try simán alázza a többi szériát,nincs igazatok. >Nevet
Naplózva
Luya-chan
Vendég
« Válasz #42 Dátum: 07 okt 28, 11:23:55 »

Xellos szörnyformájára visszatérve: Bírtam amikor a magyar szinkronos 46. részben Gourry mondja hogy "Én a legelejétől fogva tudtam,hogy Xellosban egy zöldnyálkás állatka veszett el!"  >Nevet erre Zelgadis: "állati ösztönök"  Nevet
Sokkal jobban megijednék ha emberformában kinyitná a szemét,mintha átváltozna vmi több kezű-lábú akármivé. ikszdé
"Ha én egyszer kinyitom a szemem,ha én egyszer elkezdelek figyelni..."  >Nevet
Naplózva
Rina
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #43 Dátum: 07 okt 28, 13:24:26 »

Xellos szörnyformájára visszatérve: Bírtam amikor a magyar szinkronos 46. részben Gourry mondja hogy "Én a legelejétől fogva tudtam,hogy Xellosban egy zöldnyálkás állatka veszett el!"  >Nevet erre Zelgadis: "állati ösztönök"  Nevet
Sokkal jobban megijednék ha emberformában kinyitná a szemét,mintha átváltozna vmi több kezű-lábú akármivé. ikszdé
"Ha én egyszer kinyitom a szemem,ha én egyszer elkezdelek figyelni..."  >Nevet

Az tényleg hátborzongató ha kiknyitja a személt.(Kéne venni neki egy sötét napszemüveget hogy nyugottan nyitogathasa.)
Nekem a tryben a kedvenc részem az utcsó rész mag a szellemhajós.
Naplózva

Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"

\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
Luya-chan
Vendég
« Válasz #44 Dátum: 07 okt 29, 10:52:48 »

Azok tényleg jó részek.A kedvenceim azok,amikor Ameliáék kiütik Xellost az "Élet csodaszép" énekkel + amikor Filia abba a városba kerül,ahol nem szeretik a sárkányokat.De az összes Filia-Xel veszekedés tetszik...  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins