Nah akkor.
Gourry: Szerintem rendes emberke, és vicces, hogy nagyon hülye. Bár ez néha idegesítő is tud lenni. Jó harcos és tetszik, hogy Lina védelmezőjének adja ki magát. Bár szerintem a Slayers regényekben nem volt ennyire buta... Igaz, ott sem egy észlény, de azért ennyire nem érezhető képezetlensége. A Slayers mangában is ilyen, bár talán ott is komolyabb egy kicsit.
Lina: Szerintem ő nagyon jó karakter. Egy ember, aki szerint a pénz körül forog a világ. (perpill talán igaza is van... :-X ) Kajálni szeret legjobban és szerintem nagyon jók, azok a jelenetek, amikor Gourry-val veszekszik az ételért. Erős harcos, aki saját bevallása szerint csak 3 embert nem tudna legyőzni (a nővérét, az apját és az anyját) Bár én nem hiszem, hogy a Rémálmok urát le tudná.
Meg szerintem Sabraingdou-t sem tudná, ha az visszanyerné teljes erejét. Hacsak a Szörnybékjó varázslat el nem uralkodna megint a tetstén, mint a Next-ben.
Szóval összvissz ő nagyon jó karakter. Pont főszereplő típus, aki mindig feldob egy animét a hülyeségeivel.
Amelia: Ő is jó lenne, bár nekem néha agyamra megy az a sok igazság humbug. Talán kicsit jobban hisz más szavában, mint a saját gondolataiban vagy a barátaiban, ezért ha valaki azt mondja rá, hogy nem az igazság mellett áll, a hite rögtön meging.
Zelgadis: Alapvetően ő is jó. Minden animében van egy komoly ember is, és ez még a legkomolytalanabb animébe is szükséges. Talán ő a legbölcsebb a 4 emberke közül (+Lina) Sok mindent átélt és erős varázslatokat ismer.
Philia: Ha nem lenne benne, akkor nagy hiányt szenvedne az anime, de csak azért, mert nem lenne senki, aki Xellossal civakodik.
Jó dolog az, hogy sajnálja a másikat, és bűntudata van, de néha mérlegelnie is kellene a dolgok között.
Valgaav: Elősször nem nagyon tetszett a stílusa, talán azért, mert mindent túlságosan hamar akart elérni és átgázolt mindenen. Aztán mikor kiderült a múltja, és megszerezte sötét csillag erejét ő is szimpatikus karakterré vált.
Xellos: 4ever!!! De ha félreteszem Xellos fanságomat, akkor is csak pozitív dolgokat tudok róla kinyögni. Ő nagyon titokzatos figura, akinek szerintem az egész animében nem láthattuk igazi erejét, és alakját. Bár nagy valószínűséggel valódi teste valami farkas lehet. Sokat gondolkoztam, hogy ki lehet az a nő, aki mindig prédikál neki, de nem jutottam semmire. Talán a regényekben erre is kitérnek valahol. Pozitív dolgai még, hogy türelmes és sohasem lehet átlátni céljain. Amit nem szerettem benne, hogy egy Amelia szerű daltól kifeküdt. :-X
Gaav:Hááát... ő annyira nem tetszett.
Phibridzo:Ő még el is megy. Erős meg minden, bár nem nagyon tetszett az a gyerek alak.
Shabranigdou:Jó karakter, hiszen nagyon erős, és valóba az a tipikus hatalmas szörny.
Ez kicsit hosszú hsz lett, pedig még nem is beszéltem az összes kari-ról.