Cartnecker
|
|
« Dátum: 07 szep 23, 09:43:46 » |
|
Black Cat Egy titkos szervezet, Chronos egy harmadik világból, a föld alól ellenőriz mindenféle ügyletet. Ahhoz hogy fenntartsa az egyensúlyt, Chronos-nak emberekre van szüksége, hogy védjék. Train Heartnet a XIII. számú. Ő lenne a történet főszereplője, Black Cat. Új megbízása, hogy egy biofegyvert kell hatástalanítania. A biofegyver egy kislány, Eve, akit nano-technológiával kezeltek, magyarul át tudja transzformálni a kezét baltává...Train rátalál a lányra, de nem öli meg őt, mert találkozik Svennnel (nevezzük fejvadásznak), aki a lány oldalára áll... A feliratot mi készítjük hozzá, az első három rész és a hozzájuk tartozó felirat már le is tölthető Forrás: AnimeAddicts.hu
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 19:30:23 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 szep 23, 14:15:45 » |
|
Hú nekem nagyon tetszett, bár elég rég láttam... Abban az időszakban rászoktam a tejivásra... Bár most lehet, h valami mással keverem
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 szep 23, 15:15:07 » |
|
Én is elég rég láttam ezt az animét, a kedvenc szereplőm talán Charden volt , bár sajna nem szerepelt valami sokat Akit nagyon utáltam az Creed volt. Nem rossz anime, tele van akcióval, meg poénokkal, a zene jó, néhány szám egyenesen király
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 27, 20:07:02 írta Karasu »
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 szep 24, 09:39:38 » |
|
Én nagyon nagyon megszerettem... tényleg nagyon jó kedvenc hmmm... így első 3 rész után talán Train vagy Sven Már meg is szereztem az openingjét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 24, 09:41:15 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 szep 24, 21:11:26 » |
|
Igen, nekem is tetszik, jah h én fordítom? Későbbiekben még jobban fog alázni a cucc, lesznek benne akkora harcok, meg majd akkora poénok :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 szep 24, 21:16:04 » |
|
A mostani (első 3 rész) poénokon is meghaltam Megütötte a Bleach szintet, amin általában ráz a röhögés xD A nevekkel még nem teljesen vagyok tisztában, de úgy ált. mindenki jóarc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 szep 26, 16:01:55 » |
|
Még nem láttam olyan animet amiben több halál aranyos karakter is lett volna de itt van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kiru
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 szep 30, 17:08:08 » |
|
Húú imádtam ezt az animet mondjuk jó rég láttam, újra kéne nézni Creed a kedvenc utána Train és utána Jenos X3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 okt 12, 13:32:28 » |
|
nekem a kedven Train olyan édi nem tudtam megvárni a feliratot így végignéztem annyira jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hyuuga Neji
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 okt 25, 18:19:51 » |
|
az első 3 rész után már személyes kedvencemé vált hangulatos pörgős és álltalában van egy két váratlan esemény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 nov 15, 17:45:37 » |
|
Én végig néztem angolul ez az az anime aminél a legtöbbet szótáraztam,de megérte. Imádom! Bár nem lenne ilyen rövid!!!!! :naruto_ideg: :naruto_ideg: Kedvencem Train,nagyon odavagyok érte!Kegyetlen tetszik ahogy megrajzolták a szemét!! Másik ami nagyon tetszik még,hogy Train védekezésre használja a fegyverét,nagyon találó. Az az egyik kedvenc poénos részem,amikor Sven észreveszi Train nyakába a csengőt és nem érti miért hordja erre Train vissza kérdez hogy király? Hát az halálos! Ami rész még tetszik,amikor összemegy Train és találkozik a gyerekekkel és a "harcos" kiskölyök kezébe adja a pisztolyt. Nagyon jó! És Charden-t is jól megcsinálták,tiszta lojális a tanítványával és elfogadja az érzéseit,nem kényszeríti semmire.(bár se a kalap se a szemüveg nem kéne rá) Persze Sven karaktere is nayon szimpatikus!tiszta gentle man,meg vigyáz Eve-re http://www.youtube.com/watch?v=pTNhHK3cJ1w&feature=related^ez nagyon jó,de várjátok meg míg beindul mert az elején van pár néma kép. http://www.youtube.com/watch?v=I1sbQh1_8yc&feature=related
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 18:14:51 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 nov 19, 21:28:00 » |
|
Én is elkezdtem, és igencsak tetszik Holnap úgyis 7. órára kell bemennem, asszem ma este Black Cat maratont fogok tartani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 nov 30, 11:58:45 » |
|
Nem rég elkezdtem nézni ezt az animet(amolyan miért is ne alapon, úgy sincs jobb dolgom...) és hamar bekerült a very best of -ok közé (mondom ezt annak ellenére hogy még csak a 18. részig láttam :-[). Kedvenceim Train és a number I és talán még a X-est is idesorolnám. A 8. rész kicsit megilyesztett, mert fura volt az első hét rész után így látni Traint , de szerencsére hamar felpörögnek az események. Külön érdem annak az egy-két igencsak elgondolkodtató mondatnak, ami Sven szájából hangzik el, amikor elöször találkozik Trainnel.
|
|
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 nov 30, 12:23:05 » |
|
Alapjába véve nem rossz sorozat, de a vége nekem valahogy furcsa volt... "Túl sok esemény túl kevés részbe" című dolog miatt talán... Meg Sven szemes dolga nekem nagyon hasonlít Kakashiéra , mármint: csak egyik szeme olyan, azt a legjobb haverjától kapta, aki elötte megmentette őt és ebbe a megmentésbe belehal. E mellett, ha használja, akkor kimerül tőle...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|