Emberök! Visszajöttem 7 napos száműzetésemből! Lássuk mit mond a nagy Matten-Kun!! HAHAA!
Lehet hogy tobi teste az obitoé viszont a lelke és ereje madaraé
Én is ezt magyarázom egy ideje! Vagyis majdnem..
Az elméletem (elmondtam vagy százszor, de most az újak is hallják) Tobi, az Obito, aki miután 'meghalt' a belsőjében rájön, hogy ő igazából Madara REINKARNÁCIÓJA!!
Feléledésének körülményeit nem ismerjük.
Így első hozzászólásomnál megragadom az alkalmat, hogy Jónapot kívánjak mindenkinek.
Engem is már egy ideje foglalkoztat az itt említett kérdés. Amikor elkeztem mélyebben beleágyazódni a Shippuden-be, akkor is elég nehéz volt elképzelnem, hogy ez a narancssárga álarcos ember Obito lenne, de akkor még minden jel erre utalt a hasonlóságok miatt. Ezek után megérkezett a 364. manga epizód, ahol a fordításban azt olvassuk, hogy megvan neki Uchiha Madara ereje, de mint tudjuk többekközt Arvael fordításából is (így utólag is köszönet érte :hajol:), hogy ő magát azonosítja Madara-val. Ezügyben kaptunk egy megerősítést a legfrissebb mangában Pein részéről. Tegnap este gondolkoztam ezen, és megpróbáltam elképzelni egy szituációt:
Tegyük fel, hogy az én megjelenésem hasonlít Uchiha Madarájéhoz, és valamilyen úton-módon megvan az ő ereje is. Szeretném elhitetni néhány emberrel, hogy én vagyok Madara. Ezek az emberek csak Madara kinézetét ismerik (a róla állított szobor miatt) és az erejét a róla szóló történetből. A hangját viszont egyik sem ismeri, mivel ő még az Első idejében élt, vagyis több, mint száz éve. Az előkészületeket megtéve felveszek egy maszkot, amivel el tudom takarni az arcomat, majd elmegyek ezekhez az emberekhez és közlöm velük, hogy én vagyok Uchiha Madara. Ők kapásból nem hiszik el, mivel gyakorlatilag ez képtelenség, de én megmutatom nekik Madara erejét, amit valamilyen módon birtoklok, ezért ezekután aláfagy a kételkedés. Látják, hogy megjelenésemben hasonlítok Madarához és az ereje is megvan, egy idő után elkezdik egyre jobban elfogadni, hogy én vagyok Madara.
Ez a szituáció akár a Naruto keretein belül is megállhat, ezért megingott nálam az, hogy Tobi az Madara lenne. Viszont az Obito elmélet is sántít két okból is: nehéz elképzelni, hogy Obito jópár évvel a "halála" után képes megidézni a Kyuubi-t, na meg amikor Sasuke dialógust folytat a Kilencfarkúval Naruto elméjében, akkor is említi a róka, hogy azok a szemeket látta már Madaránál, viszont ha Obito idézte meg, akkor láthatta volna nála is.
Jó hosszú lesz ez a hozzászólás, úgyhogy befejezem: amíg le nem veszi Tobi az állarcát, addig én annál a verziónál maradok, hogy Tobi az Tobi.
Most érdekes dogot mondtál...
Tobi Madarának adja ki magát.. Érdekes elmélet.. De aligha tudja becsapni Pein Rin'nenganját...
Emberek.
Arvael-néni már lefordította nekünk 1szer a régebbi mangában az "én erőm, madara ereje" dolgot és ott kiderült, hogy ezt úgy jelentette ki, hogy ő Madara és az ő ereje az. Szóval számomra ez is elég bizonyíték + Pein is ezt mondta...
Azért sem lehet nagy Obito, mert nem ismerte fel Kakashit
Itt egyetértek Chakrával! Nem hiszem hogy találkoznak, és azt mondja!
Kakashi! ÉN VAGYOK A CSAPATTÁRSAD! OBITOOO!!! Az animékben nem így mennek a dolgok...
Én, mint az Tobi=Obito=Madara elmélet híve, azt mondom...
Vedd Le a Maszkot! Vedd Le a Maszkot! Vedd Le a Maszkot! Vedd Le a Maszkot!...