th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #225 Dátum: 07 dec 22, 12:49:01 » |
|
te nemtudsz olvasni vagy nem érted amit irtam?
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #226 Dátum: 07 dec 22, 13:48:27 » |
|
Madara utasította hogy kapja el a kilencfarkút. Nagy ügy. Nem Tobi az egyetlen akivel kapcsolatot tud létesíteni... amúgy köszi hogy ennyire lenézel, boldog karácsonyt
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #227 Dátum: 07 dec 22, 16:58:05 » |
|
Igen; Pain/Pein most megerősíti azt, hogy Madara utasította erre... ami azt illeti, hogy nem Tobi az egyetlen, akivel kapcsolatot tud létesíteni... Hát, néhány fejezettel ezelőtt volt egy olyan rész, ha jól rémlik, ahol Tobi mondta, hogy kapja el a kilencfarkút Pain, s mint Akatsuki vezér, elfogadhatatlan lenne, ha elbukna... valami ilyesmi volt, csak gomen, már picikét régen volt :-X
És köszi, örülök, hogy ennyien hisztek a nyelvtudásomban, igazán hízelgő xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #228 Dátum: 07 dec 22, 18:33:56 » |
|
Én még mindig nemhiszem el, hogy Tobi=Madara Mert, akkor mért mondott volna valami ilyesmit, hogy: A sharingan valódi ereje, az erőm, Uchia Madara ereje...Akkor most lehet, hogy skizó vagymi? Max azt tudom elképzelni, hogy megakarja szerezni az erejét...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 22, 18:36:04 írta Roli-senpai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #229 Dátum: 07 dec 22, 18:47:41 » |
|
Grrrr... nem, akkor sem fogom huszadszorra leírni... lennél oly szíves és visszaolvasnál, hogy mit írtam arról a pár sorról néhány oldallal korábban, mikor japánról magyarra fordítottam...? Igazán leköteleznél vele... + a helyesbítésem se hagyd ki kérlek, amit utána írtam, mivel először már túl késő volt, hogy normálisan fogalmazzak, így az nem lett elég egyértelmű. Előre is köszönöm!
(mielőtt még valaki félreérti, nem az zavar, hogy valakinek más a véleménye, mint nekem, hanem kissé bosszantó, hogy mindig ezzel az idézettel jöttök, mikor ezt már hetekkel ezelőtt kiveséztük és elmagyaráztam, pontosan mit mond Tobi akkor... és az nem ez volt...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #230 Dátum: 07 dec 22, 19:01:44 » |
|
Jólvan na, nemkell leharapni a fejem. Amikor pedig kiveséztük azt az idézetet, én akkor még nem fórumoztam és nemolvastam végig az összes oldalt. Mind1 a lényeg, hogy sajnálom és legközelebb visszaolvasok, hogy mi a szitu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #231 Dátum: 07 dec 22, 19:04:51 » |
|
Köszi-köszi... nem kifejezetten Neked szólt az egész, csak már nem tudom, hanyadszorra hozzák fel ezt az idézetet érvként, amit elvileg nem is lehetne >> éljen a japán nyelv rejtelmei és a fordítások mutációja, ha nem a forrásnyelvből fordítunk, hanem eleve egy célnyelvből. Szóval bocsánat, nem akartam fejleharapni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 07 dec 22, 22:42:16 » |
|
..xD.. komolyan mondom h nem hiszem el h sokan még mindíg Obitót remélik Tobinak..xD..xD..xD..xD.. pedig már tényleg színte 100% h madara... bár tény az is h Tobi is lehet egy közvetítő.. Madaráé... de én is azt mondo h nedki kell lemnnie Madarának... 1 részt a kész tények miat .. másrészt ... eg .. meg nincs másrészt..xD..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #233 Dátum: 07 dec 23, 03:33:39 » |
|
vmiért jobban örültem volna Tobinak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daca1991
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 07 dec 23, 13:43:14 » |
|
de attól hogy azt mondja hogy madara az nem azt jelenti hopgy tényleg ő az
|
|
|
Naplózva
|
A SHARINGAN valódi ereje file:///C:/Dani/k%C3%A9p/naruto/ICONATOR_16949af69370038c32fa43115f7bd537%5B1%5D.jpg
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 07 dec 23, 14:33:18 » |
|
Szerintem ennek a témának vége is lehet, mert már világosan a tudtunkra adták,h Tobi=Madara.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
daca1991
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #236 Dátum: 07 dec 24, 11:18:08 » |
|
Lehet hogy tobi teste az obitoé viszont a lelke és ereje madaraé
|
|
|
Naplózva
|
A SHARINGAN valódi ereje file:///C:/Dani/k%C3%A9p/naruto/ICONATOR_16949af69370038c32fa43115f7bd537%5B1%5D.jpg
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #237 Dátum: 07 dec 24, 15:46:12 » |
|
vmiért jobban örültem volna Tobinak... bocsánat elírtam:Obitonak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #238 Dátum: 07 dec 24, 21:10:17 » |
|
Maradjunk annyiban, hogy Tobi=Tobi ^^ és akkor nincs min vitatkozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 21:11:04 írta Roli-senpai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #239 Dátum: 07 dec 24, 23:46:13 » |
|
azért van a topic h vitatkozzunk : P reménykedtem benne h Obito életben van(bár nem tudom kinek ez mennyire lenne jó)de ha azt mondják h biztosan Madara akkor erről ennyit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|