Addig, oké, hogy közelebb áll Danzouhoz, mint Madarához, de honnét, tudod, hogy nem-e mind a kettővel jóba volt, vagy esetleg azért van jóba Danzouval, mert Madara mondta neki, hogy megfigyelhesse Konoha terveit, vagy bármi. Vagy esetleg te több múltbéli eseményt láttál mint én, amelyben több szerepet kapott Kagami vagy mi?
Az Uchihák KG-ja a sharingan és nem a tűz ninjutsu, honnét, tudod, hogy nem volt közöttük más típusú ninja. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az Akamichi klánba csak kövér emberek járhatnak, bár ez gyakorlatilag így van, de ez csak erősíti a technikájukat, a józan ész diktálja és nem pedig a KGjuk része.
Ez mi? Én az erőviszonyokról beszéltem, nem pedig a szerelmi szálakról! Az Uchihák tűzjutsujának mi köze van ahhoz, hogy egy Akamichi tag kövér vagy nem!?
Arra céloztam, hogy ha Tobi Uchiha, akkor erőben sokkal közelebb kell lennie Madarához mint Danzouhoz. Ez pedig nem igaz. A tűzjutsu, mint Sasuke emlékeiből is láttuk, a feltétele volt hogy valakit komoly személyként kezeljenek az Uchiha házban. Tobi még ilyet sem csinált Konan ellen, pedig egy olyan mint amilyet Madara tolt a Kagék ellen, több mint valószínű, hogy megkönnyítette volna a dolgát és nem kell feláldoznia a szemét és a fél testét.
Szerintem ne jelentsd ki azt hogy Tobi olyan gyenge és nincs Madara szintjén mert őt nem ismerjük majd most fogjuk igazán megtudni hogy milyen erős is valójában szerintem egyik legerősebb karakter. Danzou meg lehet erős volt Sasuke legyőzte és alapból le volt gyengülve Sasuke mert a Kage találkozón a Raikage ellen harcolt csak Karin felgyógyította de Danzou megújult erővel harcolt ellene és ráadásul mennyi Izanagit elhasznált? Ha nincs neki Izanagi már meghalt volna elég hamar.
Tobi a Rinnegan megszerzéséig semmit sem mutatott, sőt, egy nagy 0 volt. Két út megvolt neki, de akármikor harcolni próbált mindig besült (még most is), többek között olyanok ellen mint Minato, akinek egy út sem volt meg. Abban pedig, hogy ő az egyik legerősebb karakter, nagyon nem értek veled egyet. Kb olyan, mintha most hirtelen Kakashi kapna Senju DNS-t és Rinnegant. Tuti az egyik legkomolyabb arc lenne.
Nem tudom, hogy olvasod e a mangát de nem hinném, hogy ez lenne, mivel amikor Kisaménak megmutatta az arcát akkor látszott az álla és a szája. Szóval biztos, hogy nem olyan mint Zetsu. Amit én el tudnék képzelni még az valamilyen nagy drámai fordulat, hogy pl: Minato Tobi. Én ezt simán el tudnám képzelni. Mindent meg lehetne vele magyarázni. Sőt így még Obito elméletet is alá lehet támasztani valamilyen módon, hiszen Kakashit ő vitte el onnan és akkor simán megmenthette volna a szemét.
És te olvasod a mangát? Nem tudom mennyire emlékszel, de volt egy Minato vs Tobi harc. Az egy dolog hogy gyors Minato, de nem annyira hogy magával küzdjön. Másik dolog, hogy le van szegényke pecsételve, harmadik pedig, hogy Obito jobb oldala még mindig teljesen le lett zúzva.
Rikodou senninről hollétéről semmit se tudunk egyenlőre de Tobi nagyon "okos" ha annyira mondja mindenki a történelmet akkor biztos tudja ő hogy hol van Rikoduo már ha halott. De kétlem hogy halott lenne..
De halott és láttuk is az egyik utolsó beszélgetését, mikor a Bijuuk születtek. Ő nem olyan mint Oro, hogy mindent túlél, mert aki jó, az beletörődik a sorsába és nem hozatja magát vissza sehogy.
Tobi = Rikodou-t vallóknak:
Tehát Rikodou, aki a 10 farkú jinjuurikije volt, rendelkezett a Rinnegannal, ilyen elképesztően erős volt és ennyit szerencsétlenkedett mint most Tobi?! Na ne már. Ezenkívül mint írtam Rikodou a jók közé tartozott, ráadásul ha már egyszer a juubi Jinjuurikije volt, akkor most miért is vadászik rá újra? Elfelejtette milyen érzés volt régen?! Megjegyezném még azt is, hogy ha Rikodou = Tobi, akkor miért is kell az utakat vadászni? Ha Rikodou = Tobi, akkor ő pont hogy egyben Uchiha és Senjuu is, sőt ki tudja még mi, hiszen tőle származnak ezek a klánok és benne megvan mind a 6 út, vagy 5 ha a Jinjuuriki lét is annak számít (ez még rejtély).
Ja és ahogy derülnek ki az infók, Madara terve volt az amit most Tobi csinál, azaz tőle indult az egész, ő pedig több mint valószínű, hogy az Uchihák táblájáról nyerte az infókat.
(Még az sem bizonyított, hogy a Mizukage kinek a genjutsuja alatt állt. Én fogadni mernék rá, hogy Madara volt a felelős nem pedig Tobi.)