Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #1350 Dátum: 11 dec 15, 17:00:47 » |
|
Annyi biztos hogy Tobi az v Uzumaki v van benne UZU dna (a bidzsu irányító láncok alapján mondom )
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1351 Dátum: 11 dec 15, 17:14:07 » |
|
Vagy csak elsajátított egy uzumaki technikát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #1352 Dátum: 11 dec 16, 20:22:04 » |
|
Lehet hogy ő kushina rég elveszett bátya :o
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
szász2
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1353 Dátum: 11 dec 17, 23:57:47 » |
|
Nos, bárki is legyen Tobi, én arra szavaznék, hogy egy olyan karakter, akit nem, vagy csak 1x-2x láttunk eddig, például lehetne akár Rikodou fia (az Uchiha ági), vagy Kagami Uchiha (ahogy azt korábban mondták), vagy mondjuk Setsuna Uchiha?
|
|
|
Naplózva
|
Szászketőőőőő.... merre vaaaaaagy? -Itachi-
|
|
|
szasza01
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1354 Dátum: 11 dec 18, 05:14:58 » |
|
Bocsi, én olvastam a mangát... de nem emlékszem Setsuna-ra. Nem kötöszködni akarok, csak szimplán érdekel ki az!
És igen, tuti hogy olyas valaki lesz Tobi akit láttunk már,vagy hallottunk róla valamit.... csak az a kérdes hogy milyen állapotban van valójában Tobi( Zetsu-s , stb.. ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1356 Dátum: 11 dec 18, 10:18:26 » |
|
Szerintem ezt ne reklámozd, nem véletlenül nincs referencia megjelölve a narutopedian. Azok közül amit leírtak róla soha semmi nem hangzott el még csak fillerben sem. Egészen röviden mondva egy nagy kamu az egész.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
szász2
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1357 Dátum: 11 dec 18, 12:07:15 » |
|
Nem reklámozom, és nem hinném, hogy csak légből kapott dolgok lennének, inkább kikövetkeztetés. A kinézete nagyjából egyértelmű, az előtörténete meg kikövetkeztethető. Mikor Tobi meséli, hogy az Uchihák szervezkedtek a Senjuk ellen, őt is mutatták, gondolom innen jött az ötlet, hogy ő is a szervezkedők közé tartozik. Persze, nyilvánvaló, hogy nem kell készpénznek venni (semmit narutopédián), viszont elgondolkozni el lehet rajta. Ettől függetlenül továbbra is lehetséges Tobi-jelöltnek tekintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1358 Dátum: 11 dec 18, 12:54:20 » |
|
Én nem tenném, tulságosan mellékszereplö. Rikudou senin fia lehet, de szentem akkor erösebb len. Ötletem sincs
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1359 Dátum: 11 dec 18, 14:05:08 » |
|
Most komolyan mégis hol találkoztál még a nevével ennek a tagnak a narutopedian kivül? Ha ott nem olvasod el ezt a hiteltelen információt, akkor eszedbe sem jutott volna, hogy erre a nem létező karakterre gondolj lehetséges jelöltként. Utána még jössz azzal a marhasággal, hogy nem légből kapott, legalább 20 névtelen Uchiha van belerajzolva a mangaba minden ilyen tömegjelenetnél, ennyi erővel mindegyiknek lehetne külön nevet meg történetet kitalálni és ráfogni, hogy ő az xy, de attól még baromság lenne.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1360 Dátum: 11 dec 18, 14:20:32 » |
|
Databookról látom nem hallottál
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1361 Dátum: 11 dec 18, 14:27:56 » |
|
Ha ez nekem szólt, akkor linklej valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1362 Dátum: 11 dec 18, 14:37:15 » |
|
Third Databook, page 186 wikia.naruto.com on minden iromány végén ott van hogy References és mittudom én 126316 databook 123213 page
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
szász2
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1363 Dátum: 11 dec 18, 14:43:21 » |
|
Jól van, ebben igazad van, de felőlem aztán lehet xy, vagy JóskaPista is, a lényeg, hogy szerepelt a mangában 1 képkocka erejéig és akkor mutatták, amikor Tobi a szervezkedésről beszélt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1364 Dátum: 11 dec 18, 14:46:10 » |
|
Szerintem lényegtelen ki Tobi mert ha télleg "Senki" akkor meg tök mindegy nem az a lényeg hogy ki ő (kivétel ha kiderül hogy jó mert akk nagyon is számít) mivel hogy ha Pain lenne (tom h nem lehet) az se lenne fontos
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
|