Na jó, lássunk hozzá! Mit gondolok én?
1.1 Tobi=Obito: Azért nem lehet, mivel Obitora rázuhant egy rohadt nagy szikla (Összeroncsolta a fél testét)... stb. Más nem jut eszembe most hirtelenjében
Amúgy Tobi megmutatja az arcát Kisame-nak is. Kisame ráismer. Honnan a fenéből ismerné Kisame Obitot?
1.2 Azért lehetséges, mert Tobinak csak a fél szeme látszik a maszkon keresztül, a jobb szeme. És mindenki tudja, hogy Obito Kakashinak adta, az ép, bal Sharingan-ját, ezért látjuk Tobinak csak a jobb szemét. BOCSI, HA NEM TUDTOK KÖVETNI!!!
Sőt azért is mert, játszatok csak el Tobi nevével! T O B I : Ha az "O" betűt 2x vesszük, ki lehet rakni belőle azt hogy Obito.
1.3 Tételezzük fel, hogy nem Obito TOBI. Higyjük el, amit mondanak a Shippuudenben és Tobi=Uchiha Madara. Nem valószínű, mert az túl egyszerű lenne egy ilyen titok megfejtésének. (Ahogy a Shippuudent ismerhetjük, ott semmi sem ilyen egyszerű... Lásd Deidara vs. Sasuke. Ott is már izgulsz, h Deidara fog nyerni, de mégsem mert Sasuke kitalált ezt meg azt és már előre eltervezte...STB.
)
1.4 Sajna én még soha nem hallottam erről az Uchiha Kagamiról Lehet hogy én vagyok a hülye... Mondjuk én még nem néztem meg a shippuudent. Még csak a 170. rész környékén járok. Vagy már előbb is szerepel? Légyszi' ne szóljatok le, de tényleg nem tudom ki a rák az.
Amúgy meg teljesen mindegy, hogy ki ő. Vagyis Tobi. Csak mert addig is lehet izgulni. Nem érdemes ezen vitatkozni, mert tényleg inkább az a fontos, hogy mit cselekszik ez a bizonyos személy.
Na kíváncsian várom, hogy ki ez a Kagami!