Aes Sedai
|
|
« Válasz #8625 Dátum: 15 okt 28, 15:13:40 » |
|
De hát ti a BMW-vel mentetek a villamos melletti sávban, amikor megláttátok ezt az egészet, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8626 Dátum: 15 okt 28, 15:25:48 » |
|
Pont hogy a sikeres emberek mennek villamossal mert annyi pénzük van hogy kíváncsiságból lemerészkednek a prolik közé.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8627 Dátum: 15 okt 28, 19:08:48 » |
|
Amikor egy random deák téri csaj azt mondja streamen hogy a csé sokkal bonyolultabb mint az Overwatch. : ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8628 Dátum: 15 okt 28, 19:39:57 » |
|
Remélem, Sarah is ilyen "cute" lesz, miután visszahozzák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8629 Dátum: 15 okt 28, 19:53:34 » |
|
De csre legalább be lehet jutni : (((
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8630 Dátum: 15 okt 29, 12:47:25 » |
|
Elvtársak, amikor ti elhívtok egy csajt randizni, akkor használjátok a "randi" szót, vagy igyekeztek kerülni inkább, és helyette "találkozzunk" meg "ismerjük meg jobban egymást" stb. kifejezéseket használtok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8631 Dátum: 15 okt 29, 13:58:03 » |
|
Netes csajokkal azt szoktam ledumálni hogy találkozunk aztán maximum randi lesz belőle Utolsó randim amit a Dumában írtam azt pont így is alakult.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8633 Dátum: 15 okt 29, 21:34:56 » |
|
Most hogy elmegyek edzésről ma jött egy új lány 17-22 év közötti, 160 centi magas, 50 kiló körül lehet, vékony formás, vörös haj nagy barna szemek Istennek van humorérzéke Srácokkal beszéltük is hogy hinnye én is tudom mikor kell disszidálni b*ssza meg a k*rva isten a ravatalon a rákos humorérzékét azt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8634 Dátum: 15 okt 29, 22:00:00 » |
|
Elvtársak, amikor ti elhívtok egy csajt randizni, akkor használjátok a "randi" szót, vagy igyekeztek kerülni inkább, és helyette "találkozzunk" meg "ismerjük meg jobban egymást" stb. kifejezéseket használtok?
Persze, tudja már, hogy milyen rendezvényen van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8635 Dátum: 15 okt 29, 22:08:10 » |
|
Oksa ezen elmosolyodtam valóban jogos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8636 Dátum: 15 okt 30, 16:03:58 » |
|
Syzy most kattant rá Elizabethre,és hogy őszinte legyen én is.Mármint én nem most,már jóval ezelőtt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 30, 16:06:31 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8637 Dátum: 15 nov 01, 14:06:09 » |
|
Tegnap este a deákon...Syzynek totál kiesett a 914-es busz : ((
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 01, 14:07:28 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8638 Dátum: 15 nov 03, 08:51:53 » |
|
Nálam valahol itt kezdődik a nő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8639 Dátum: 15 nov 03, 18:31:29 » |
|
Ott, hogy nem tud főzni, mosni, takarítani, de ott van a lakásban? Vagy csak a (Photoshopolt) képet kell nézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|