24 nov 26, 23:55:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 573 574 [575] 576 577 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1762345 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #8610 Dátum: 15 okt 24, 20:20:17 »

Nemsokkal ezután Kaze lelép a csajjal,te meg egyedül maradsz a deákon : (((
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #8611 Dátum: 15 okt 24, 20:28:32 »

Nem, mert hajnali 4:20-kor rágyújtunk sztenszel egy szmokira.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8612 Dátum: 15 okt 25, 10:11:41 »

"Ha férfiként nem vagy a magabiztosságod és dominanciád középpontjában, a nők észre sem fognak venni. Nem számít mennyire nézel ki jól, mennyire vagy kigyúrva, milyen iskolai végzettséged vagy munkád van.

Tudod, hogy a nőket miért vonzzák a középpontjukban lévő férfiak míg a többieken egyszerűen csak átnéznek? A nők érzékeny radarja vajon miért pont a magabiztosságra van kihegyezve jobban mint bármi másra? Azok a nők, akik a feminin energiát élik (ez alatt azt értem, hogy megtestesítik a kiegyensúlyozott Nőt) vagy szeretnék végre megélni a nagybetűs Nőiességet, természetes módon vonzódnak az olyan pasikhoz akik az erőteljes, de kiegyensúlyozott maszkulin oldalukat élik, tehát megélik a Férfit. Rájuk vágyik minden nő. A nők biztosak akarnak lenni abban, hogy valóban képes vagy biztonságérzetet nyújtani nekik, ezért folyamatosan tesztelni fognak - ne lepődj meg ezen!

A nők érzelmileg csak olyan pasikra reagálnak akik belül erősek, stabilak, a középpontjukban vannak, magabiztosak, kételynélküliek... olyan férfiak akiket kívülről nem befolyásolhatnak, akik megingathatatlanok. Neked, mint férfinak erősnek kell lenned. Nem fizikai szupererőt értek ezalatt, sem arroganciát vagy erőszakosságot, hanem egy belső kételynélküli tudást önmagadról és az értékeidről. Egy 3%-os férfi (megjegyzés: Corey itt arra utal, hogy a férfiak csupán 3%-a éli meg magában a Férfit, noha a többiekben is megvan a lehetőség ennek kifejlesztésére) a következő gondolkodásmóddal él, minden sejtjével ezt sugározza magából: 'Tudom, hogy én vagyok a legjobb választás a nők számára. Ha pedig nem engem választanak, az nem az én veszteségem, hanem az övéké.'

A Férfi aki valójában vagy erős, aki azt teszi amit ő akar, és a saját útját járja. Erről az útról senki és semmi nem képes letéríteni; még a világ leggyönyörűbb, legodaadóbb nője sem. A nők bizony nap nap után tesztelni fognak! Ezekbe a tesztekbe -bármilyen kegyetlennek, érthetetlennek, vagy akár teljes nonszensznek is tűnnek néha- nem szabad érzelmileg belevonódnod, teljesen közömbösnek kell maradnod. Minden pillanatban érezned kell a benned lévő mély, megingathatatlan stabilitást. A nők nem rosszindulatból, vagy direkt kib*szásból tesztelnek: arról van szó csupán, hogy tudni akarják bízhatnak-e a maszkulin energiamagodban, a benned lévő Férfiben. Néha cseszegetni fognak egy kicsit, próbálnak rávenni, hogy megváltozz a kedvükért, flörtölnek egy kicsit másokkal - mindezt azért, hogy lássák hogyan reagálsz. Ha képes vagy higgadt maradni, ami csak úgy lehetséges, ha hozzászoktatod magad a belső Magod stabil érzéséhez, akkor bármit is csinál a nő, képtelen leszel levakarni magadról, mert valójában bármit is mond, ő Téged akar... mert 3%-os Férfi vagy, ami ritka Kincs!"

- Corey Wayne

---

Ezt alkalmazni fogom, mert utálom, a puszi-puszit, főleg akkor ha még nem is ismerem az embert és rögtön úgy akar bemutatkozni.

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aMQWBnW_460s.jpg

Átváltozol mozdulatlan Mr. Bean-né?  ikszdé

Én szeretek puszival és kézfogással bemutatkozni csajoknak, szerintem így nem olyan hivatalos, mint csak a kézfogás.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 25, 21:05:25 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8613 Dátum: 15 okt 26, 15:24:56 »

Jó írás, meg van benne igazság, de nem kőbe vésett vagy szent. Az utolsó része azért nem jó, mert ez már inkább a jellemhez kapcsolódik. Ha engem valaki tesztel, nem szoktam igazat mondani. Ha elhiszi a maszkot, nem méltó hozzám. A férfiség nem egy jelmez. Néhány helyen fájdalmas olvasni ezt a megközelítést.
Én is kézfogás puszival szoktam bemutatkozni, ha látom a csajon, hogy nem buta.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 26, 15:25:56 írta Stance » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8614 Dátum: 15 okt 26, 15:33:11 »

Ezt jegyezd meg Mini, ha valaki nem akar megpuszilni ostobának tart.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8615 Dátum: 15 okt 26, 15:43:05 »

Tolunk is egy búfelejtő szmokit Syzygyvel és Sztensszel : (((

Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8616 Dátum: 15 okt 26, 16:04:27 »

Sőt,Meget még egy kutya is megdugta!Majdnem.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8617 Dátum: 15 okt 26, 21:06:05 »

Deák téri emlékek a nyárról Szomorú Most bezzeg ősz, hideg és sötét van

Naplózva

Foxxi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8618 Dátum: 15 okt 26, 23:52:09 »

Igen, a deák egy tipikus fiatalos hely, én is vízipipáztam egy párszor ott! Pojén
Ott szokott összegyűlni a jó nép?
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8619 Dátum: 15 okt 27, 13:08:58 »

Tanulj még fiam...tanulj még.

Amikor Stance és én egy laza péntek este fölvesszük Kazét és elindulunk Coelhoék után bevenni a Deákot.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UuDUUC5Q2uw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UuDUUC5Q2uw</a>
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 27, 13:10:17 írta Capac » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #8620 Dátum: 15 okt 27, 17:27:00 »

Azért péntek este nem mennék be pesterzsébetre kazéért. : (((

Az már Mordor indiánokkal.
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8621 Dátum: 15 okt 27, 17:38:39 »

Emlékszem onnan tudtam meg kia az a Dopeman hogy a nagyszüleit két utcára ölték meg tőlünk.

Szerk: Vegyük úgy hogy ez a gif volt az eredeti válaszom

« Utoljára szerkesztve: 15 okt 27, 17:43:06 írta Kazekage sama » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8622 Dátum: 15 okt 27, 18:08:18 »

Vidd magaddal One Punch gdatot testőrnek  ikszdé
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8623 Dátum: 15 okt 27, 18:53:49 »

Mi bátrak vagyunk,te nem : (((
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8624 Dátum: 15 okt 28, 14:38:52 »

Amikor edzés után Syzygyvel és gdattal meglátjuk a Deákon, hogy miért nem halad a villamos

(bár sikeres emberek nem járnak villamossal, úgyhogy sántít a példa  Gondolkozik)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 573 574 [575] 576 577 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins