"Ha férfiként nem vagy a magabiztosságod és dominanciád középpontjában, a nők észre sem fognak venni. Nem számít mennyire nézel ki jól, mennyire vagy kigyúrva, milyen iskolai végzettséged vagy munkád van.
Tudod, hogy a nőket miért vonzzák a középpontjukban lévő férfiak míg a többieken egyszerűen csak átnéznek? A nők érzékeny radarja vajon miért pont a magabiztosságra van kihegyezve jobban mint bármi másra? Azok a nők, akik a feminin energiát élik (ez alatt azt értem, hogy megtestesítik a kiegyensúlyozott Nőt) vagy szeretnék végre megélni a nagybetűs Nőiességet, természetes módon vonzódnak az olyan pasikhoz akik az erőteljes, de kiegyensúlyozott maszkulin oldalukat élik, tehát megélik a Férfit. Rájuk vágyik minden nő. A nők biztosak akarnak lenni abban, hogy valóban képes vagy biztonságérzetet nyújtani nekik, ezért folyamatosan tesztelni fognak - ne lepődj meg ezen!
A nők érzelmileg csak olyan pasikra reagálnak akik belül erősek, stabilak, a középpontjukban vannak, magabiztosak, kételynélküliek... olyan férfiak akiket kívülről nem befolyásolhatnak, akik megingathatatlanok. Neked, mint férfinak erősnek kell lenned. Nem fizikai szupererőt értek ezalatt, sem arroganciát vagy erőszakosságot, hanem egy belső kételynélküli tudást önmagadról és az értékeidről. Egy 3%-os férfi (megjegyzés: Corey itt arra utal, hogy a férfiak csupán 3%-a éli meg magában a Férfit, noha a többiekben is megvan a lehetőség ennek kifejlesztésére) a következő gondolkodásmóddal él, minden sejtjével ezt sugározza magából: 'Tudom, hogy én vagyok a legjobb választás a nők számára. Ha pedig nem engem választanak, az nem az én veszteségem, hanem az övéké.'
A Férfi aki valójában vagy erős, aki azt teszi amit ő akar, és a saját útját járja. Erről az útról senki és semmi nem képes letéríteni; még a világ leggyönyörűbb, legodaadóbb nője sem. A nők bizony nap nap után tesztelni fognak! Ezekbe a tesztekbe -bármilyen kegyetlennek, érthetetlennek, vagy akár teljes nonszensznek is tűnnek néha- nem szabad érzelmileg belevonódnod, teljesen közömbösnek kell maradnod. Minden pillanatban érezned kell a benned lévő mély, megingathatatlan stabilitást. A nők nem rosszindulatból, vagy direkt kib*szásból tesztelnek: arról van szó csupán, hogy tudni akarják bízhatnak-e a maszkulin energiamagodban, a benned lévő Férfiben. Néha cseszegetni fognak egy kicsit, próbálnak rávenni, hogy megváltozz a kedvükért, flörtölnek egy kicsit másokkal - mindezt azért, hogy lássák hogyan reagálsz. Ha képes vagy higgadt maradni, ami csak úgy lehetséges, ha hozzászoktatod magad a belső Magod stabil érzéséhez, akkor bármit is csinál a nő, képtelen leszel levakarni magadról, mert valójában bármit is mond, ő Téged akar... mert 3%-os Férfi vagy, ami ritka Kincs!"
- Corey Wayne
---
Átváltozol mozdulatlan Mr. Bean-né?
Én szeretek puszival és kézfogással bemutatkozni csajoknak, szerintem így nem olyan hivatalos, mint csak a kézfogás.