24 nov 17, 16:20:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 571 572 [573] 574 575 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1745732 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8580 Dátum: 15 okt 22, 23:54:07 »

Már hárman bokszolunk akkor a fórumról. Király csapat lesz itt. Nevet Pont szóba került, hogy fórum talin kell szervezni Mortal kombatot. Nevet Coelho is nemrég kezdte am.

A Hajime no Ippót ismered? Én arra vagyok most nagyon rápörögve.
Naplózva
Foxxi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8581 Dátum: 15 okt 23, 01:03:58 »

Nem nem ismerem, igazából elvagyok ezzel, egyik legrégebbi sport, minden küzdő sport alapja kb.Aztán ha ez megy, akkor lehet tovább menni, de ha szerelem lesz akkor miért hagyjam el? Mosolyog

Am, most hogy egyre több fórumra regisztrálok, picit kattogtam, hogy ez-az elolvassa amit írok, de aztán rendbe raktam magamba a dolgot, mert az a pár ember aki ismeri a nicket az tud mindent rólam, meg igazából mindenki tudhat, mindent, ha ismerem.Az verte ki a biztosítékot, hogy bárki elolvashatja,én meg nem ismerek róla semmit, azért az nem jó cucc, de leszarom tényleg, + aki kitalálja ki vagyok annak sok szerencsét, ebbe a katyvaszba ami van, a több ezer iromány között.
Meg megnéztem egy filmet, amiben a hapi olvasott a fejekben, és tök olyan feelingem lett, de ez egy faszság.
Egy hülye kényszerem volt régen is még kicsinek is, hogy a függöny sorba álljon, a cipők tolltartó, megnézni 20* hogy bent van e a könyv a táskában meg ilyenek.Tuti muteromtól örököltem, neki is mindig el kell mondani ugyan azt a mondókát: A kaja a hűtőben, vagy a kamrában, és ezt minden nap elmondja kb!  ikszdé

Na mind1, én felfigyeltem erre a fogyatékosságomra, és ki irtom magamból!Igazából már réges rég nem ilyen, ne hogy rosszul fessem le a képet, mindig aggódó típus voltam, irigyeltem a leszarom típusokat, de kezdek olyan lenni.
Kell egy egészséges leszaromság az életbe, különben megbolondulnál.Úgy érzem ez a felnőtté válással jött.

Ti mit gondoltok erről az egész cuccról?Szerintetek vannak veszélyei, ha nagyon megnyílunk az interneten, mondjuk egy ilyen fórumon?
(ui.a csajoknak akik elolvasták ezt, vagy belinkelik a csaj részlegre azokat puszilom!  Nyelvesít )
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 01:05:58 írta Foxxi » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #8582 Dátum: 15 okt 23, 01:09:04 »

Mármint a Hajime no Ippo egy boxolós anime, nem egy küzdősport. Nagyon motiváló.
Attól függ. Ha titkosügynök akarsz lenni, akkor még rossz lehet, hogy fórumozol. De más egyéb nem igazán. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 01:12:12 írta Gdat88 » Naplózva
Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8583 Dátum: 15 okt 23, 01:12:27 »

Jah  smirksweat Igazából el se olvastam mivan oda írva, csak nem ismertem aztán jött egy reflex válasz.De most hogy így mondod!lehet bele lesek. bow

a másik cucchoz nem szólsz semmit?Jah, de írtál, csak valahogy átugrotta szemem,fura, nem igen szoktam ilyet csinálni.Úgy látszik a munka, a fáradtság, meg a faszságokon történő kattogás megtette a hatását?Vagy utólag javítottál rajta?Én már semmit se tudok.Húzok aludni.

Am még a boxhoz. Nekem Alli meg Rocky a példaképeim, van fent youtubon egy Alli videó azt kb minden nap megnézem.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 01:16:34 írta Foxxi » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #8584 Dátum: 15 okt 23, 01:16:37 »

Pedig ha válaszol az ember kifejezetten célszerű elolvasni, mire teszi. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8585 Dátum: 15 okt 23, 06:47:51 »

Te Jézus isten mi ment itt az éjjel. ikszdé durva.

Mi az a "nyik gamma"?
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8586 Dátum: 15 okt 23, 07:09:40 »

Ha már ennyire ki akarjátok belezni egymást fórumtalin akkor legalább Fight Club szinten tegyétek,ne egy ilyen mainstream tömegverekedős lófasszal mint a Mortal Combat.
Amúgy is...az igazi férfi nem hétvégi edzőtermekbe jár,hanem Vanez Blane-től tanul.Kaze érti mire gondolok.

Foxxi te Mashashi pasija vagy?
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 07:10:37 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8587 Dátum: 15 okt 23, 07:26:59 »

egyik legrégebbi sport, minden küzdő sport alapja kb.Aztán ha ez megy, akkor lehet tovább menni, de ha szerelem lesz akkor miért hagyjam el? Mosolyog

Basszus, részben ugyanezért kezdtem el én is bokszolni, és imádom a Rocky-filmeket, tényleg megtévesztő köztünk a hasonlóság Nevet (csak én csajozni nem tudok  smirksweat)

Üdv a fórumon!
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 07:46:02 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8588 Dátum: 15 okt 23, 08:43:19 »

Ha már ennyire ki akarjátok belezni egymást fórumtalin akkor legalább Fight Club szinten tegyétek,ne egy ilyen mainstream tömegverekedős lófasszal mint a Mortal Combat.
Amúgy is...az igazi férfi nem hétvégi edzőtermekbe jár,hanem Vanez Blane-től tanul.Kaze érti mire gondolok.

Foxxi te Mashashi pasija vagy?

Nem tudom ki ez a Mashashi, de ha jó csaj meg van esze akkor ki tudja Nyelvesít
Jah, én szeretek verekedni, olyan jó Fight Club módra.Ezért is kezdtem el bunyózni amúgy, mert buliba is mindig úgy alakul a szitu, hogy verekedni kéne.Rám jött egy kopasz, magas izmos fogtechnikus gyerek a haverjaival, kicsit verekedősre ittam magam, valahogy mindig kibeszélem a dolgot, nem vagyok az erőszak híve, de mondtam neki gyertek rám nyugodtan 5en meglátjuk melyikünknek kell majd a fogtechinikai tudásod haver! Nyelvesít Be basztam egy boros üveget atom módra kukába, a srác meg ott tapizta a  nőjét, azt utána ott arcockosdtak rögtön, egyik gyereket felborítottam, csak spanom nem akart bunyót mert múltkor megverték a rohamrendőrök! :"D

Mondtam a kopasznak, hogy ha egyszer az életben olyan szerencséd, van hogy kifogsz egy jó nőt, akkor a helyedbe inkább vele lennék.És elértek a szavaim a mogyoró agyáig! És elment Nyelvesít  
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 08:45:48 írta Foxxi » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8589 Dátum: 15 okt 23, 08:46:07 »

Mashashi amúgy egy aranyos csaj lenne ha nem lennének tévképzetei más idegen életformákról és az azokkal való közösülésről.
Very Emilia
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 08:47:38 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8590 Dátum: 15 okt 23, 08:48:34 »

Nem tudom, te milyen bulikba jársz, de én majdnem egy évtized alatt sem futottam ilyesmi balhékba. Max. arcoskodni próbált néha egy-két gyerek, de leszartam és odébb ment.

De gdat a mestere a hasonló konfliktusok kezelésének Nevet
Naplózva

Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8591 Dátum: 15 okt 23, 08:49:34 »

Hmm, érdekesen hangzik, szeretem a különös vágyakkal megáldott nimfós csajokat, csak egyel se találkoztam még.Am most nemrég voltam két nővel, azt orrba szájba dicsértek a lompost, mondom ne dicsérd hanem dolgozz! Nyelvesít A túlzott emotikon használat tiltott! Moderátor
Btw a gyík gamma meg az a felnőtt hím homo sapiens, aki nem férfi csak egy puha pöcsű papucs, ők rombolják a férfiak egóját. Ördögi

Nemtudom, nekem ez csaj kb olyan, hogy semmit nem indít be!
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 11:24:19 írta Aes Sedai » Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8592 Dátum: 15 okt 23, 09:19:51 »

Nekem tegnap Scarlett és Lizzie csinálta ugyanezt a madridi villámban.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8593 Dátum: 15 okt 23, 09:36:47 »

Nemtudom, nekem ez csaj kb olyan, hogy semmit nem indít be!
Akkor van egy rossz hírem...Emilia még a Aes-nél is pozitív visszajelzést váltana ki,pedig ő Sansa fan.
Naplózva

Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8594 Dátum: 15 okt 23, 09:41:26 »

Előző hszt nem idézünk!

Moderátor

Miért kéne, hogy tetszenek ezek a ló fejű csajok?Ne bassz fel a faszságoddal pls.

Mila Kunis 1000* dögösebb! De kinek mi, ezért szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák!  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 23, 11:13:52 írta Aes Sedai » Naplózva
Oldalak: 1 ... 571 572 [573] 574 575 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins