Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8370 Dátum: 15 szep 13, 21:22:07 » |
|
Coelho a te elmédben az 50-es kar=az élet értelme.Ennél már tényleg minden csak bonyolultabb lehet De ja kb ez mindenkinél így van.Hívd el egy kávéra,de ne úgy kezd hanem beszélgess vele.Online még egyszerűbb is,sokkal.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8371 Dátum: 15 szep 13, 21:26:16 » |
|
Remélem, csak viccből írtad és azért leesett, hogy az 50-es karos dolgot soha egy percig nem vettem komolyan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8372 Dátum: 15 szep 13, 21:29:27 » |
|
Na ezzel most egy begyógyíthatatlan lyukat ütöttél a tudatomban
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8373 Dátum: 15 szep 13, 21:32:37 » |
|
Amúgy visszaigazolt a hölgy Aes?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8374 Dátum: 15 szep 13, 21:36:47 » |
|
Igen, korábban írtam is, csak a sok BS miatt biztos elsiklottál felette. Legalább ennyivel is beljebb vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8376 Dátum: 15 szep 14, 06:43:54 » |
|
"randommarci" ez nagyon durva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8377 Dátum: 15 szep 14, 09:30:48 » |
|
A kedvenc részem, mikor szigszalaggal ragaszt vizes palackokat a lábára... bár legyantázott lábakkal nem fájhat neki annyira a leszedése
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8378 Dátum: 15 szep 14, 20:09:18 » |
|
hogy legyen már egy jó cosplayes nő is a topikban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8379 Dátum: 15 szep 14, 20:34:42 » |
|
tudod mi az igazi poén, hogy több nője volt ennek a randommarcinak mint innen bárkinek Az a gyerekcsúszdás, azt adom. Készülj 8 pack itt jövööök!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8380 Dátum: 15 szep 14, 20:42:17 » |
|
tudod mi az igazi poén, hogy több nője pasija volt ennek a randommarcinak mint innen bárkinek A gyerekcsúszda tuti lealázza Micsudi hasizomerősítő gépét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8381 Dátum: 15 szep 15, 11:23:08 » |
|
Az a gép az nagyon faxa, nem leszólni ha használom úgyan úgy érzem a hasam hogy kvázi ki akar szakadni. de utána nem fáj a hátam meg a gerincem mintha felüléseket csináltam volna vagy hasprést
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8382 Dátum: 15 szep 15, 20:43:32 » |
|
A lábemeléstől sem fájna, de nem szólok bele True story : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8383 Dátum: 15 szep 15, 21:12:00 » |
|
Azért élég proli dolog Syzy emotikonját lopni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8384 Dátum: 15 szep 15, 21:17:36 » |
|
Proli dolog lopásnak tartani, ha valamit tiszteletem jeléül kölcsönveszek
|
|
|