MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6705 Dátum: 14 nov 23, 14:28:05 » |
|
Ez egy fejletlen 17 éves kislány, akinek még a másodlagos női nemi jellegei sem alakultak ki rendesen. Csodálkozom, hogy ilyenekhez vonzódsz elérhetetlen Deák téri nők helyett. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6706 Dátum: 14 nov 23, 15:08:17 » |
|
Hát Sansa pl. tekinthető az arany középútnak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6707 Dátum: 14 nov 23, 15:23:51 » |
|
Meg néztem őket, Sophie Turner igen, ő nem néz ki rosszul, és vöröses  tulajdonkép ezzel majdnem meg is nyert,  de Maisie Williams, háááát na ő nekem a google képek alapján, egyáltalán nem hoz lázba. :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 23, 15:26:16 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6708 Dátum: 14 nov 23, 15:25:36 » |
|
Légyszíves használd már az ezzel szót. Idegesítő, hogy már másodjára látom tőled az evvel szót.
No offense csak tényleg bosszant, nem vagy te hülye gyerek.
Ímigyen szóla Lew. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6709 Dátum: 14 nov 23, 15:27:27 » |
|
Javítva, köszönöm, faszom figyelmetlen vagyok, és elfelejtem, pedig előtte még át is olvastam. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6710 Dátum: 14 nov 23, 15:35:30 » |
|
Azért Sophie Turner ő a legjobb elérhetetlen csajok közé tartozik.  Egyébként az eredeti hajszíne szőke, ami ezerszer jobban áll neki.  De vörösen is szép. Ez a kép terjed mostanában róla:  Nem tudom, mikor készült, de jó buli lehetett.  Lady Catelyn mit szólna, ha látná? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6711 Dátum: 14 nov 23, 15:37:33 » |
|
Ezen a képen első ránézésre olyan, mint egy részeg ötvenéves konyhás néni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6712 Dátum: 14 nov 23, 15:38:27 » |
|
Csak hörögne. Szóval inkább valami metál kíséretében nyomja mert egyébként idegesítő lenne. Amúgy ti tényleg keresitek az ilyen képeket színészekről/színésznőkről? Megkérdezhetem minek úgyse találkoztok vele soha és még csak nem is mezítelen, hogy fényezd rá. Arról a gülü szemű tyúkról is még nem láttam egy értelmes képet még is minden oldalon itt van mi a ráknak?  Ha még egyszer megmutatod megérte, de többször minek... Ohh egyébként voltam a Deák téren melyik cigány lotyó az elérhetetlen számotokra? Legközelebb felmegyek és összehozlak velük titeket. Nem hiszem, hogy sokba kerülne:). Ajánlom azt a vénséget amelyik a zoknikat árulja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 23, 15:43:56 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6713 Dátum: 14 nov 23, 15:41:39 » |
|
Metálos vörös huhuuuuu  kicsit Jennifer-re emlékeztett. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6714 Dátum: 14 nov 23, 15:50:51 » |
|
Amúgy ti tényleg keresitek az ilyen képeket színészekről/színésznőkről?
Az elérhetetlen csajok képeinek a linkelésének itt nagy hagyománya van. Erre nem kell magyarázat, ez vallási cselekedet. És az is része a rituálénak, hogy valaki mindig lefikázza őket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6715 Dátum: 14 nov 23, 16:07:06 » |
|
Ohh egyébként voltam a Deák téren melyik cigány lotyó az elérhetetlen számotokra? Ha őket veszed észre elsőre, akkor komoly bajok vannak.  De most hideg van és átmenetileg kihaltak a Deák térről a picsaszoknyás koktéltól részeg egyetemista csajok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6716 Dátum: 14 nov 23, 16:16:02 » |
|
Ha őket veszed észre elsőre, akkor komoly bajok vannak.  Good kill, good kill!  A Deák-téren tényleg jó csajok vannak.  A tesóm volt ott múltkor és ő is megerősítette. Mondjuk az, hogy ezt nézte, az már gman műfaja inkább. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #6717 Dátum: 14 nov 23, 16:21:37 » |
|
Kevered valamivel sztem. A Széll Kálmánon árulnak zoknikat. A Deákon nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6719 Dátum: 14 nov 23, 19:52:16 » |
|
Hihetetlen, hogy ma csak 2ronda nő lett Aes által linkelve, illetve egy videó amin férfi szerepel Micsudi által. Mennyire lesüllyedt a színvonal.Már csak a vízi hulla hiányzik innen.  Here i come to save the day
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|