Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6690 Dátum: 14 nov 20, 19:10:22 » |
|
Kamatyolni akarok picsa makkomra de izibe! Ilyesmi dívik arra felé?xD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6691 Dátum: 14 nov 20, 19:13:25 » |
|
Nem pont erről van szó. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #6692 Dátum: 14 nov 20, 19:16:59 » |
|
Felénk is szeretik az egyenes és őszinte beszédet a csajok...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #6693 Dátum: 14 nov 20, 19:26:48 » |
|
Igen de ha megkéred hogy legyen olyan rendeskedvesaranyostündérbogyó hogy elvegye azt a apróminiatűrkisneszeszeres tatyóját az ülésről akkor még ő van felháborodva. De mindegy. Orvosoltam az ilyen problémákat pár hónapja és beruháztam egy bringára. Mióta megvan(szeptember) csak 3x ütöttek el. DE egyik sem az én hibám volt.  Pl ma is. Jobb kezes utcák, mennék egyenesen mert hogy jobbról semmi, erre a szőke plázaszökevény a BMW IKSZHATOSban(Tuti ő spórolta össze ahogy a műcicit és a feltöltött ajkakat is), persze Fifivel az anyósülésen, bekanyarodik balra. Igen ám csak hogy én pont ott voltam ahova ő balra szeretett volna kanyarodni. Jajj bocsánat hogy útban tetszettem lenni ne haragudj a rendszámtáblát is mindjárt visszacsavarozom. Jaaaaj hogy miért nem álltam meg? Mert nekem van elsőbbségem. Igen drága kedves az a biciklisekre is vonatkozik. Jó értem én hogy nem tudtad nembaj.... Ezt nemtom minek meséltem el de jólesett.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6694 Dátum: 14 nov 20, 19:29:55 » |
|
De ha nő tette volna így szét a lábát, már valószínűleg nem lett volna ekkora felháborodás.  Mikor és hol is lesz ez a tábor ?  Amúgy akkor a kiss prank-os videókban levő srácok is pua-k ? Ilyenkor nem kérsz valami ellenszolgáltatást ?  Na jó ez most egy kicsit kibaszta a biztosítékot........  én őt kérem a mikulástól  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 20, 19:35:36 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6695 Dátum: 14 nov 20, 20:04:05 » |
|
Elsőnek azt hittem, hogy csak vicceltek ezzel a pua táborral, de így utána nézve erre tényleg van jelentkező. LOL.  Megtanítanak csajozni, mi..xD Az önbizalom hiányos emberek gyülekezőhelye is lehetne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 20, 20:04:36 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6696 Dátum: 14 nov 20, 22:41:51 » |
|
Önbizalomhiányos vagyok, mert még nem jött össze az 50-es kar, tuti megyek.  A héten én is láttam egy biciklis gázolást, durva volt, tisztára olyan, mint a filmeken. Szerencsére nem lett komoly baja az illetőnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6698 Dátum: 14 nov 23, 00:17:41 » |
|
Háááááát  erős kétségeim vannak, vagy tárgyaltuk már, hogy mi kell nekik, hogy így kijelentetted, hogy evvel meg lehet őket fogni ?  Na ez aztán egy szép magyar kérdő mondat volt, x millió hogy-gyal!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6699 Dátum: 14 nov 23, 01:28:18 » |
|
Légyszíves használd már az ezzel szót. Idegesítő, hogy már másodjára látom tőled az evvel szót.
No offense csak tényleg bosszant, nem vagy te hülye gyerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #6701 Dátum: 14 nov 23, 13:28:14 » |
|
Végül is szép kisfiú, meg kell hagyni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #6702 Dátum: 14 nov 23, 13:44:21 » |
|
Aes-el értek egyet van benne valami amitől aranyos.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6703 Dátum: 14 nov 23, 13:47:18 » |
|
Ez annyira tipikus mentalitás, hogy ha egy csajnak nincs kurva nagy csöcse, széles csípője és kurva nagy valaga, akkor az már nem is nőies, meg kisfiúnak néz ki, stb. Aki így gondolja, dugjon tehenet vagy vízilovat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6704 Dátum: 14 nov 23, 14:13:36 » |
|
Nem csaptál át egy kicsit a másik végletbe? Én a gettós picsákat sem szeretem, meg a kifutó.. najóóó most majdnem csúnyát mondtam, tehát van egészséges középút úgy vélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|