|
Micsudi
|
|
« Válasz #6181 Dátum: 14 szep 15, 15:15:05 » |
|
Beteg egy világban élünk ez azért gázXD lehet konzervatív vagyok de ez nekem sok
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6182 Dátum: 14 szep 15, 15:41:03 » |
|
Nem hittem volna, hogy Palvin Barbi így kiakaszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6183 Dátum: 14 szep 15, 15:44:26 » |
|
Észre nem vettem volna hogy ő, de egyébként is túl mainstream a csaj.
Viszont megnyugtatott, hogy a kommentek még mindig tele vannak sunáznám, kúrnám kinyilatkoztatásokkal, jó öreg puruttyás idők nem vesztek el csak átalakultak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6184 Dátum: 14 szep 15, 15:59:49 » |
|
Az ilyen elérhetetlen nőknél ez csak természetes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6185 Dátum: 14 szep 15, 16:08:36 » |
|
Ezzel azt akarod mondani hogy a deák téri csajok elérhetetlenek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6187 Dátum: 14 szep 15, 20:14:00 » |
|
Én általában oda vagyok a vörösökért, de nekem ez a Barbi leányzó nem bejövős :S és úgy meg mondom, hogy a deák téren sokkal jobbak vannak, akik elérhetők, hogy sose jártam ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6188 Dátum: 14 szep 15, 20:46:00 » |
|
Na most már nem sokáig tartható ez az állapot. El kell menni kizárólag férfi nkw fórumosokkal a Deák térre csajozni és beszámolókat írni róla a férfi topicba, hogy Saphira is láthassa, hogy nem elérhetetlenek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 20:46:37 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6189 Dátum: 14 szep 15, 20:49:35 » |
|
Te vagy a fórum csődöre, alkoss valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6190 Dátum: 14 szep 15, 20:50:51 » |
|
Sajnos lejárt a nyári szezon, nincsenek részeg leánybúcsús vagy szimplán részeg lányok a Deákon csak pár alkesz rockerkupac.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6192 Dátum: 14 szep 15, 21:06:40 » |
|
Azért nem mindegy hogy milyen rocker.
- Van a csúnya kövér rocker csaj, akihez még a hulla részeg csöves szakadt metálarcok sem nyúlnak. Ők általában a 40. Vbk utáni, hulla részeg szakadt hányásos srácoknál próbálkoznak be. Több kevesebb sikerrel.
- Van a Gelesztás rocker csaj, aki magas, van benne 30 kiló, szoknyába jár ( de minek ) se mell, se segg és gótikus meg egyéb szimfónikus metált hallgat. Utálja az anyját és őt senki sem érti meg. Ők a vékony, emos pasiknál próbálkoznak.
- Van a skinhead csaj. Közöttük már akad egy-két egészen felvállalható példány, de a frizurájuk és a fél fejét beborító piercing áradat elcsúfítja, az amúgy 6/10-es hölgyet. És itt most nem a divat skinheadekről beszélek. Jellemző rájuk a világ utálat.
- És van a rocker csajok kb 0.1%-a akire már akkor áll a faszod, ha rád köszön olyan jól néz ki. Hosszú haj, szép arc , vad ruhák és vad kisugárzás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6193 Dátum: 14 szep 15, 21:09:01 » |
|
Ha az említett utolsó kategória gyakoribb jelenség is lenne a falka jobban védi mint fórumos az igazát a Naruto manga topicban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6194 Dátum: 14 szep 15, 21:13:34 » |
|
- És van a rocker csajok kb 0.1%-a akire már akkor áll a faszod, ha rád köszön olyan jól néz ki. Hosszú haj, szép arc , vad ruhák és vad kisugárzás. Ha ráadásul még raszta is, akkor:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|