Nem tudom soha nem csináltam ilyeneket. Nem érzem még elérkezettnek az időt a street workoutra. Nem csinálom olyan nagyon régóta. Kicsivel több mint egy éve álltam neki komolyan a dolognak. Jelenleg már tudok eltoló zászlót csinálni és 2 másodperig megtudom tartani. Viszont föntről kell leengedni a lábamat nem tudom derékszögig felemelni.
Igazából szeretném felépíteni az egészet szép fokozatosan. Ha már mennek simán az olyanok mint egykezes fekvő, egylábas guggolás, lábemelés neki szeretnék állni én is, de előtte kellenek az alapok. Mondtam megfogom csinálni az eltoló zászlót és egykézzel fogok kézenállásban fekvőzni. Eldöntöttem szóval így lesz. Nem lenne rossz az egykezes húzódzkodás sem, de az elérhetetlennek tűnikxD
Amúgy az ukránok és oroszok iszonyatosan művelik ezt a streetworkoutot élmény nézni amiket csinálnak. Van pár magyar is akik nagyon jól csinálják a dolgot.
Ők például minden tiszteletet megérdemelnek. Magyarországon nem sokan képesek ilyen szintre jutni.
Egyébként a testedzésben az a legjobb, hogy mindig van nehezebb. Súlyok nélkül is. Csak rákell jönni mivel teheted nehezebbé, de ha már ott tartasz, hogy az egykezes húzódzkodás kevés biztos tudni fogod mivel teheted nehezebbé... kétlem, hogy ilyen dolgokkal kéne foglalkozni, mikor még csak megkóstoltad a dolgot.
Egyébként izomtömegben fejlődni lehet, de azért ne várj sokat mivel a saját súlyodat emelgeted a tested ösztönösen könnyebb akar lenni. Mivel úgy egyszerűbb emelgetni magad.
szerkeszt
Köszi papa észre se vettem. Javítottam.