Syzygy
|
 |
« Válasz #5835 Dátum: 14 aug 16, 21:46:03 » |
|
Nem mert nagyon nagy különbség van a hisztizős first world problem érzelmek között, meg a valódi érzelem között ami betrippel, szétvisz, átfolyik rajtad, megfoghatatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5837 Dátum: 14 aug 16, 22:11:40 » |
|
Csak egy kérdés: Miért?
Gondolom emlékeztet valamire/valakire, akkor hallgattad, amikor olyan történt veled az életben, de remélem ezen kívül nincs más indokod, mert tényleg szar. Az alapzene nem igényes, a srácok hangjai konkrétan szarok, nem elég tiszták és konkrétan nem rappelnek. A szöveg egyébként nem is rappelhető ,mert olyan, mintha egy 13 éves hormonzavaros írta volna, aki minimum József Attilának képzeli magát, de ugyanakkor egy mulatós slágerbe is beletörne a bicskája.
Én is szoktam magyar zenéket hallgatni, sőt magyar rappet is, bár jó pár éve nem követem már túl mélyrehatóan de a CoD soha nem volt rap és nem is lesz az. Teszem hozzá, hogy ez abszolút nem baj és zenéljenek nyugodtan, csak tényleg annyi érdekel, hogy miért tetszik neked.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5838 Dátum: 14 aug 16, 22:22:29 » |
|
Akartam volna valamit írni ,de elment tőle a kedvem, úgy is csak nyál téma lett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5839 Dátum: 14 aug 16, 22:26:27 » |
|
Nem baj, tőled megszoktuk. Tudjuk, hogy csak azért jársz ide, hogy magadba szívd a férfiasságot. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5840 Dátum: 14 aug 16, 22:29:59 » |
|
Ezt ide le is írtam, vagy máshonnan tudod ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5841 Dátum: 14 aug 16, 22:31:42 » |
|
Én viccnek szántam, de akkor eme szent pillanattól nem csak fényhozó vagyok, hanem orákulum is baszod! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5842 Dátum: 14 aug 16, 22:33:56 » |
|
Na bazzzeg, én meg még el is szólom magam  De azt hiszem erre szokták mondani, hogy egy férfinak vállalnia kell a tettei következményeit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 16, 22:45:59 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #5843 Dátum: 14 aug 17, 00:08:17 » |
|
Hú na szóval. Fankadeli azért számít sértésnek, mert igénytelenül ír, öt per alatt dobja össze a szövegeket, és nem úgy értve, hogy zseniként megszállja az ihlet, hanem gondol valamit, talál rá "rímet" (Ide születtem és itt is halok meg, rendőr államtól én nem szarok be.) és leírja. A számai mondanivaló helyett közhelyekről szólnak. Szóval nem egy pozitív dolog. Régebb a magyarkodása előtt kifejezetten jó rapper volt szerintem.
A cod vegyes érzéseket kelt. Micsudi fénykorát is felülmúlják néha depiben, ugyanakkor el kell ismerni, hogy azért van a zenéjükben érték.
De ami miatt érdemes magyarnak lenni az az, hogy hallhassuk anonim mc-t (akinek nem győzöm kihangsúlyozni, hogy tudom a nevét és emiatt menő vagyok) illetve az akkezdetphiait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5844 Dátum: 14 aug 17, 00:46:37 » |
|
Illetve Anonim mellett Funktasztikus még, aki miatt jó lehet ez. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #5845 Dátum: 14 aug 17, 01:00:35 » |
|
Igen. Funktasztikus az a zseni aki szuper jó együttest tudott úgy csinálni, hogy benne volt maga Busta. Ez mindent elmond arról, hogy miért zseni a csávó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5846 Dátum: 14 aug 17, 04:44:08 » |
|
Te mit fórumozgatsz itt, jöttél volna inkább Ligetbe. (amúgy elég szar volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #5847 Dátum: 14 aug 17, 07:58:34 » |
|
Luidzsy megnézted már a harcosok klubját és a sebhelyesarcút?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5848 Dátum: 14 aug 17, 09:16:32 » |
|
Azt sohase törli le magáról ahogy Finuccsi elküldte a francba jogosan.
Felsötítenél kérlek, hogy miért volt jogos? Valakinek megmondod az őszintét rosszindulat nélkül, a másik meg felháborodik rajta. Ez aztán jogos. xD Szerintem azt sem tudod min kaptak össze. Egyébként 1 vagy 2 hete békültek ki. Tkydet miért nem írja senki? Vagy Riddlert? Talán még nagyobb színvonalat képviselnek, mint Anonim vagy Funk, akiket amúgy én is nagyon csípek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5849 Dátum: 14 aug 17, 13:38:46 » |
|
Luidzsy megnézted már a harcosok klubját és a sebhelyesarcút?
A harcosok klubját már régen láttam, nem is igazán emlékszem rá, meg szerintem nem végig :S a sebhelyes arcút, viszont sose láttam, de mind kettő rajta van a listán amit meg kell nézni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|