Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #5805 Dátum: 14 aug 15, 20:52:27 » |
|
Én nem mondtam, hogy bajom van vele. Azt tesz ki mindenki amit akar. Kivéve heo az undorító avatárját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5806 Dátum: 14 aug 15, 20:54:19 » |
|
Mi volt a baj vele, csak mosolyogtam. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5807 Dátum: 14 aug 15, 20:55:00 » |
|
Volt benne valami földön túlian irritáló. Pont olyan részek látszottak ki, amik kontextus nélkül, nem mutattak jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kao
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Nem mindenkinek jut banánkarika.
|
 |
« Válasz #5808 Dátum: 14 aug 15, 21:08:06 » |
|
Ez a kép létezik még? Eléggé felpiszkált. (nem úgy) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #5809 Dátum: 14 aug 15, 21:53:54 » |
|
Rammstein túl mainstream, te quiero puta-t viszont elismerem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kao
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5810 Dátum: 14 aug 15, 22:08:52 » |
|
Nem mondom hogy szuperek de összesen két zenekar van akit elismerek. Az egyik a Rammstein. A másik a Raubtier, tőlük is főleg a Panzarmarsch. Viszont a magyar rap szakmát elismerem. Nem az egészet, de mivel nem ismerlek titeket nem tudom kitörne-e a 3. Világháború ha elmondanám hogy ki húzza le a magyar rappet a béka seggéig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5811 Dátum: 14 aug 15, 22:12:26 » |
|
Kevesen szeretik ezt a világot rajtam kívül. De gondolom Bustára gondolsz. Ő húzza le. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5812 Dátum: 14 aug 15, 22:17:27 » |
|
Uramatyám, mit látok itt.
Már az is elég meredek, ha a rap-et "zenének" nevezzük, de most már még "szakma" is?
Gyorsan meg kell hallgatnom pár Burzum számot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kao
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5813 Dátum: 14 aug 15, 22:26:25 » |
|
Kevesen szeretik ezt a világot rajtam kívül. De gondolom Bustára gondolsz. Ő húzza le.  Megkönnyebbültem. Esetleg megtudhatom hogy mely előadókat hallgatja kend? Én főleg Essemm-et mostanság, de még mindig pörög a bloose is.  Pár külföldi előadót is ismersz akkor gondolom mint például Snowgoons, La Coka Nostra, Onyx, stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #5814 Dátum: 14 aug 15, 22:31:41 » |
|
Nem sietek, csak lassan vezetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5815 Dátum: 14 aug 16, 07:06:55 » |
|
Érdekes Busta az aki azt adja a népnek amiről szól a műfaj miután az N.W.A. kilőtte a puskaporát társadalmi kritikák terén. Azóta a Bitch-niggaz-kill'n-fuck off- Coke/Yeyo/Weed megy csak nyugaton többnyire. Bustaval csak két bajom van: - Semmitmondó rímtelen szövegek - Fake arcoskodás Magyar undergroundról lehetne még külön beszélni, de felesleges. Mindegyik ugyanazt mondja, majdnem ugyanolyan alapokon. Ha egyet szeretsz akkor kb az összeset szeretni fogod. Tuti Gdat hatalmas Underground fan. Mondjuk a filozófiájába beillik tökéletesen Fankadeli is.  Pár külföldi előadót is ismersz akkor gondolom mint például Snowgoons, La Coka Nostra, Onyx, stb...
Milyen meglepetés amikor valaki nem a szokott hármast hozza fel : 2Pac, N.W.A., Snoop Dogg. Nekem külföldről vannak kedvenceim, azok Ice-T(a Bodycounts időszakból), N.W.A., Public Enemy, Twisted Insane.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5816 Dátum: 14 aug 16, 08:54:15 » |
|
Amikor valaki szembesül vele, hogy észérvei nincsenek a másik gyalázásában, akkor jön el az ideje, hogy mossuk össze a fogyatékos Fankadelivel. Ishida új szintjét mutatta meg a rációnak és az erkölcsnek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #5817 Dátum: 14 aug 16, 09:07:35 » |
|
Ishida, neked is bekapta a magnó az Ice-T kazettádat? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5818 Dátum: 14 aug 16, 10:44:01 » |
|
Az én magnóm rasszista volt és mindig bekapta a szalagot a KKK Bitchnél.  Gdat: Fankadeli nem dolgozni, hanem pénzt keresni akart. Ezért hozta a magyarkodós figurát. Érdemes meghallgatni a 2004 körüli munkásságát, amikor bekerült a VIVA látókörébe is. Akkor teljesen más volt a mondókája. Abból nem tudott olyan szinten profitálni, mint az ezt követő imageváltását követően. Ahogy olvastam régebben hozzászólást tőled, mondtál már olyat, hogy nem dolgozni akarsz, hanem pénzt keresni. Ha tévedek akkor elnézést, ezzel az életfilozófiával vontam párhuzamot. Ha meg sértegetni akkor mondjuk Sebestyén Balázshoz hasonlítottalak volna. De azért jó tudni, hogy ismerek magamon kívül mást is, aki nem bírja Fankát!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 16, 10:44:40 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5819 Dátum: 14 aug 16, 14:08:46 » |
|
Már az is elég meredek, ha a rap-et "zenének" nevezzük, de most már még "szakma" is?
A rap márpedig zene. Eminem, Killakikitt, Children Of Distance. Tessék belehallgatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|