MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5775 Dátum: 14 aug 14, 18:28:32 » |
|
Nem tetszik az ilyen melltartó, de amúgy cuki, ki ez? Aes kedvéért rakok be megint pasit, hogy motiválja a sérülésből felépülő, sportolni vágyó férfiak tömegeit a fórumon (vannak itt amúgy ilyenek?  ). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5776 Dátum: 14 aug 14, 20:25:52 » |
|
Én nem sérültem le  de motivál, bár én meg maradok a táplálékkiegészítők nélküli edzésnél, meg a kondi termes edzés helyett, inkább saját testsúllyal kéne szerintem  bár a napi 8, 10- 12 óra kemény fizikai munka után, nem mindig van erőm még neki állni edzeni, most két napi föld túrás után kivan szálkásodva a vállam  jó genetikám, ezért nem kell sokat tennem azért, hogy látszata legyen a dolognak  bár ez csak az én szemszögem, nyilván másnak, mást jelent edzeni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5777 Dátum: 14 aug 14, 20:40:08 » |
|
Egyelőre én is saját testsúllyal edzem, majd ha már úgy látom, hogy nem fejlődöm tőle tovább, akkor irány a konditerem. Fehérjeturmixot sem iszom, amíg szilárd kajából fedezni tudom a 2 gramm/testsúlykilogramm fehérjét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5778 Dátum: 14 aug 14, 20:40:41 » |
|
Fogalmam sincs, hogy ki ő, valami random kis csaj. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5779 Dátum: 14 aug 14, 20:44:59 » |
|
Azért kezdem kicsit gáznak érezni, hogy többet beszélünk itt, mint a csajok a saját topicjukban. Egy igazi férfiból legfeljebb harapófogóval lehet csak kihúzni néha egy-egy tőmondatot. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5780 Dátum: 14 aug 14, 21:06:13 » |
|
Akkor meg se kérdezzem, hogy ha ti nektek fiatok születne, hogyan neveznétek el ?  nem, nem állok még ott, csak múltkor elgondolkodtam ezen, meg azon is, hogy egyáltalán meg kérdezzem-e 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5781 Dátum: 14 aug 14, 21:18:16 » |
|
Természetesen Igornak, de ezt már többször is elmondtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5782 Dátum: 14 aug 14, 21:27:23 » |
|
Az Igor számomra azért nem férfias, mert egy őrült tudós félkegyelmű, púpos szolgája jut róla eszembe egy régi rajzfilmből.  Am menő nevek a Károly, a Csaba, meg a Gyula. De következőnek már lányt akarok, az kell egy apának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5783 Dátum: 14 aug 14, 21:32:08 » |
|
Valószínűleg Doriánnak. De a legjobb név szerintem a Søren, valamiért nagyon tetszik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5784 Dátum: 14 aug 15, 10:00:36 » |
|
Akkor meg se kérdezzem, hogy ha ti nektek fiatok születne, hogyan neveznétek el ?  nem, nem állok még ott, csak múltkor elgondolkodtam ezen, meg azon is, hogy egyáltalán meg kérdezzem-e  Természetesen Gábornak, az egyetlen értelmes férfinév.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5785 Dátum: 14 aug 15, 11:24:01 » |
|
Istvánnak, mert határozott név és lehet becézni Isti/Pisti/Pista. Az én nevemet nem lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #5786 Dátum: 14 aug 15, 12:50:57 » |
|
Hm... a Viktort nem Vikinek szokták becézni z idős nagymamák és a bosszantó tesók?  Én is Gábornak nevezném el a fiamat.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5787 Dátum: 14 aug 15, 17:40:43 » |
|
Én Eleknek vagy Péternek hívnám a fiam, lányom meg Emese vagy Hajnalka lenne. Gáborral az a bajom csak, ami a Szabolccsal is. A becézett változat az unisex. (Gabi-Szabi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #5788 Dátum: 14 aug 15, 18:23:49 » |
|
A szabi nem uniszex. A Szabi férfinév és ha egy Szabinát leszabiznak, akkor férfi néven hívják. A Gáborral szerencsétlenebb a helyzet mert, ott a Gabi lánynév. Ezért azt a rendszer vezettem be, hogy aki egyszer legabiz, annak mondom, hogy ne tegye, aki többször gabiz le, azt következetesen fszfejnek, vagy valami hasonlónak hívom, de mindig kedvesen, csak ahogy ő is legabiz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5789 Dátum: 14 aug 15, 18:25:29 » |
|
Értettem Gabi! A Szabi akkor most már kizárólag férfi becenév!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|