umm.. telórol elnyomtam a topicot ..
De nembaj. Ahogy észrevettem a csajok fanklubbot alakítottak nekem
na szóval:
...
nézőpont kérdése. egyszer láttam hogy nagyjából mit ír be (betűk és számok) kipróbáltam bejött. ennyi. Szintén nézőpont kérdése. Igen van. nem írtam semmi pontosat szóval azt sem tudod kiről van szó, akkor meg nem mindegy?
másrészt nem röhögtem sehol.
ha nem tetszik nem kell olvasni.
Mit képzelsz magadról? Ennyi erővel ülj le vele szembe és mond el neki, hogy mit olvastál, hol olvastad el a cuccait és mit gondolsz róla. Vagy szemtől szembe semmire sem vagy képes, csak a háta mögött olvasod el az embereknek a cuccait?
Saphinak igaza van, ne hitegesd magad, igenis vissza éltél a bizalmával...
Nemtudom ki vagy de
szeretlek. Ítélkezel úgy hogy nem is ismersz. gratulálok. semmi problémám sem lenne vele a szemébe mondani mindezt de most ezmiatt azon parázzon mikor mondom el valakinek (
aki ismeri is őt)
Nem hitegetem semmivel sem magam, kajak azt hittem hogy ez nem számít annak.. ezvan
Egyet értek.
Ez elég gerinctelen dolog. Érdekes ám az arctalanság és az internet.. kár hogy neki ilyen lazán nem mondod el..
Ahogy már írtam semmi gondom nem lenne vele. Remélem nem haragszol meg ha ide mást nem írok
Ez az, kiskakas egy gerinctelen kis ember... áh, bocs, a cicám sokkal érdekesebb ennél. :DDD
Ha azt írod hogy nagy és csúnya azt mondom hogy igazad van..a gerincemmel minden rendben köszönöm.... Az elég érdekes hogy van új cipőm ?
...gerinctelen...
....csúnya, arogáns, nagyképű, hiú, kapzsi,felszínes, csaló..
a többire meg már reagáltam. azt hogy illegális viszont tudtam.
szóval ha a szépet mutatom és hazudok akkor szeretni fognak.. ha viszont az igazat mondom és a valósagot mutatom akkor utálnak.
inkább utáljanak azért amilyen vagyok minthogy azért szeressenek amilyen nem.
további szép estét mindenkinek.