MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3660 Dátum: 13 ápr 14, 15:33:13 » |
|
Ki meri kirakni Facebookra ezt a képet? Végre megint pörög a Férfi topic, csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3662 Dátum: 13 ápr 21, 00:18:19 » |
|
Én nagyon szeressem deneryst a színésznő élőben nem szőkén nem nagy cucc, de a sorozatban nagyon jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3663 Dátum: 13 ápr 21, 09:11:22 » |
|
Nem lehet könnyű Dany-nek, hogy minden második vadember megpocsékolná.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3664 Dátum: 13 ápr 22, 18:53:02 » |
|
Jó sok smink kellhet ahhoz, hogy egy 25éves nőt 15éves lánnyá varázsoljanak. Am sztem Emilia Clarke a valóságban is szép, de azért Daenerys dögösebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3665 Dátum: 13 ápr 22, 21:08:15 » |
|
Azért mekkorát dob egy nő vonzerején az, amit, és ahogyan Dany "leművelt" a negyedik rész végén, pár pillanatra elhittem neki, és simán harcoltam volna az ügyéért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #3666 Dátum: 13 máj 04, 08:30:10 » |
|
Egy adag smink, és jóruha kell hozzá szerintem.. Manapság sajnos már a 12 éves lányok is egy kiló festéket kennek az arcukra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3667 Dátum: 13 máj 13, 20:07:22 » |
|
Úgy se értenék meg. A férfiak nagy része nem képes rá, sajnos ezt az elmúlt 5 hónapban a saját bőrömön is tapasztaltam, megint!
Imádom ezeket a betanult panelmondatokat a nők szájából, ennél már csak az a szebb, amikor olyanokkal kombinálják, hogy hagyjuk/nem számít/semmi/nem is ismersz + úgysem érted. Nem akarok flamewart indítani nemek között, így nem is kommentálok érdemben az ottani cikkhez, csak valamiért mindig szemet szúr, ha ezekkel a semmitmondó sablonmondatokkal dobálóznak. No offense!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3668 Dátum: 13 máj 13, 20:16:00 » |
|
- Szörnyű az életem !! =( - Mi a baj ? - Semmi....
:DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3669 Dátum: 13 máj 13, 20:28:20 » |
|
Igen mert belehalnának ha ki kéne nyögniük hogy mi a bajuk... A sok hülye libának nem jut el az agyáig, hogy könnyebben megoldódna a problémája, ha meg is mondaná hogy mi a baja... Sajna fiúkból is vannak ilyenek... A tipukus mártírom önmarcangolás.. Senki nem érti meg a gondom, úgysem érti majd meg.. slussz..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 20:31:53 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3670 Dátum: 13 máj 13, 20:33:46 » |
|
Egyébként nem érdekel nem azért mondtam, csak sok helyen láttam már ugyanezt, egyébként majdnem belefutottál a másik két panelmondatba ami úgy hangzik: "nem is ismersz nem tudod mi történik velem, ha meg nem ismersz miért ítélkezel felettem." Semmi ami a rád tartozik, pontosan ! De miért is olyan nehéz kimondani azt hogy hagyjál most békén?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 21:07:06 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3671 Dátum: 13 máj 13, 21:02:32 » |
|
Saphira igazat szólott a másik témában. Annyit tennék hozzá, hogy a nők hajlamosak hülyék lenni bizonyos helyzetekben. A férfiak is, de nekünk jól áll. Namost húzol egy határt a hülyeségben, amin belül megértő vagy, elnézed, legyintesz rá, igazat adsz neki, még ha nincs is igaza. De amint átlépi a határt, odacsapsz (képletesen). Én úgy gondolom, hogy ez a nőidomítás titka, morális kereteket szabni, amik átlépése könyörtelen büntetéssel jár, de minden más esetben éreztetni kell vele, hogy ő a legcsodásabb dolog az életedben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3672 Dátum: 13 máj 13, 21:07:36 » |
|
Saphirá kommentjére meg annyit, hogy de utálom ezeket a kapcsolati játszmákat, és drámázásokat, nagyon elegem lett belőlük, valószínűleg ezért is tűnök bunkóbbnak. Barney mondta ezt meg jól, "I just miss her when she's not around, I think about her all the time and I imagine us one day running towards each other in slow motion and I'm wearing a brown suede vest." "But I don't wanna be her stupid boyfriend!" csak azok a szerepek ne lennének. de most jól elkanyarodtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3674 Dátum: 13 máj 13, 21:42:34 » |
|
Bocs Saphira csak én épp az ilyen terelőbeszédtől szoktam bunkóvá válni... Semmi, hagyjuk, hosszú... Pedig ha elmondaná mi a baj, talán megpróbálnék változtatni a dolgokon, megpróbálnék segíteni, tenni valamit, hogy jobb legyen... Talán azért is van az a tapasztalatom, hogy azoktól a lányoktól azt kapom, akik képesek arra, hogy elmondják a gondjaikat, hogy Te Gabi te egy igazi lelki társ vagy, jó barát, jó haver, te mindig mellettem állsz a bajban, aki meg jön a semmiel, hagyjukkal ja a Gábor egy érzéketlen bunkó.. Hogy is van ez akkor? Erre van az öregeknek az a mondása, hogy amijen az adjonisten, olyan a fogadjisten.. Ez nem csak a fiú-lány kapcsolatoknál működik így.. Lányok lányok, fiúk fiúk között is így van szerimtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|