Van erre egy 100%-osan működő megoldás. Banálisan egyszerű, csak megvalósítani nem feltétlenül.
Erősebben kell hinned, hogy neki az a legjobb ha veled lehet mint amit ő hisz. Mindig alkalmazkodik a csajok realitása a tiedhez, ha az erősebb.
Azt a jó életbe, hogy ez mennyire igaz
Személyes tapasztalatok tömkelegével vannak, de még csak most tudatosult bennem, hogy így leírtad.
Irigyellek amúgy ezért az érzésért.
Engem június óta egy lány sem tudott megfogni akivel voltam, nemhogy szerelmes legyek.
Máig én is így voltam. De most sikerült kiszemelnem egy aranyos szukát. Őtet inkább ölelném és csókolnám, minthogy egy éjszakás kalandot játszak vele. És bár bunkónak hangzik, de nem hittem volna, hogy ilyesmit fogok mondani több év után
Általánosba voltam legutoljára "szerelmes". Mostanra s*ggrepacsi, flörtölés, stb mennek nyugodt szívvel kacsingatva; huncut mosollyal, de ha ezt vele játszom, akkor pirulok
<- Valahogy így tudnám leírni, hogy nálam mit is jelent a szerelem.
Végre van valami, ami kihúz a szürke hétköznapokból. Nem mintha szürkék lettek volna, mert így is végig röhögöm és pofázom a napot. Most még 1 lapáttal rátettem, és újra belefogtam a kemény otthoni edzésbe, röpi edzésre is mostmár széles mosollyal fogok lemenni, adrenalindúsan.
Naruto: flesselgess és add magad, nem lesz para.