Micsudi
|
|
« Válasz #1830 Dátum: 09 júl 19, 22:22:45 » |
|
Hát én jobban szeretem ha nyiltan a képembe mondja az igazat. Tisztességesebb mint hagyni hagy pedálozzon az a kretén. A félénk lányok tényleg szeretnivalóak, de egy olyan lány is nagyon vonzó akinek ami a szivén az a száján.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1831 Dátum: 09 júl 19, 22:26:11 » |
|
Ami a szívén, az a száján? Hmm..Ebben nem teljesen értünk egyet.. Először próbáljon meg kedves lenni, és ha úgy érzi, teljesen megismert, akkor alkosson teljes véleményt rólam. Mert abból, hogy tudja a nevem, meg egy-két dolgot azzal nem megy sokra, és az ilyen vélemény (ami lényegében a kinézeten és a stíluson alapszik) még nem őszinte vélemény, inkább csak első benyomás..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1832 Dátum: 09 júl 19, 22:31:06 » |
|
Ha egy lány belevaló az nagyon dögös tud lenni. De tényleg van igazság abban amit írsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1834 Dátum: 09 júl 19, 22:39:24 » |
|
Egy lány viselkedése is lehet dögös. Legalábbis szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1836 Dátum: 09 júl 19, 22:47:28 » |
|
Én a magamnál egy évvel fiatalabbakat szeretem, vagy a saját évjáratomat. És ne legyen magasabb nálam. Bár az hála istennek ritka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1837 Dátum: 09 júl 19, 23:35:51 » |
|
Az én barátnőm egy évvel idősebb, de azt napra pontosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1838 Dátum: 09 júl 19, 23:41:46 » |
|
Nemtudom. Pontosítok. A lány akkor lehet idősebb ha ez a korkülömbség nem látszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1839 Dátum: 09 júl 19, 23:43:40 » |
|
Miért baj az neked ha látszik a korkülönbség? Ne mondd már, hogy nem szoktad megnézni az idősebb csajokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1840 Dátum: 09 júl 19, 23:55:57 » |
|
De valahogy a saját korosztályom jobban érdekel. Furcsa. De ami mégfurább szerintem hogy a csajok 99%a a sokkal idősebb pasikra bukik. a legextrémebb eset egy 15 éves lány meg egy 30 éves pasi esete volt. A saját korosztályukat nem tekintik versenyképesnek mert "éretlenek". De azokat akiket a "barátaiknak" tartanak és tök jófejek azokat meg észre sem veszik. Nem látják a fától az erdőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1841 Dátum: 09 júl 20, 00:33:14 » |
|
Minden csak a viselkedésen múlik. A kor nem számít. Még a kinézet sem. (Bár én jól nézek ki. Csak nem vagyok valami szerény. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #1842 Dátum: 09 júl 20, 08:02:02 » |
|
Jaj Balu tényleg leírtad ^^ Am öm mindenben igaza van mindenkinekxD, és öm hát nálam legyen fiatalab v. egyidős, d enincs bajom az idősebbekel sem
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #1844 Dátum: 09 júl 20, 08:09:32 » |
|
Öm nem xD de ez off xD Ammeg igen ne legyen olyan aki parancsolgat h. csináld ezt és ne legyen az egész nő rózsaszín azaz semmit sem csinál amivel -szószerint- piszkos lenne
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
|