Én a nálam fiatalabb korosztályt szeretem jobban, bár alapvetően úgy gondolom, hogy a kor nem számít, az végül is csak egy szám, magáról az emberről nem sokat mond el valójában.
Külsőre a szőkéket szeretem a legjobban, (festett is lehet), de azért ez nem kizárólagos persze. xDD Inkább alacsony legyen, nálam mindenképpen, bár ez nem nehéz, mert 185 centis vagyok.
De az se baj, ha kifejzetten alacsony.
Cigó, néger, stb. nálam nem játszik, az hétszentség.
Legyen szép fehér bőre.
Szolit utálom. xD Smink és társai: szerintem az
igényesen megcsinált smink, körömlakk nagyon vonzó tud lenni, de csak ha tényleg igényes. Nincs taszítóbb fél méter borzalmasan felkent vakolatnál.
De ha igényes, az más.
Öltözködésben: legyen jó az ízlése.
Nah, ezzel most nem sokat mondtam, a lényeg az, hogy olyan ruhákat szeressen amik nekem is tetszenek, bár ebbe sztem nem igazán illik beleszólni, legfeljebb csak barátságosan, amolyan "jótanács-adós" formában.
Belsőre pedig, háát, elég sok minden van. xD Legyen értelmes, olyan, aki megérti (vagy legalábbis kapiskálja
), hogy mit magyarázok amikor rám tör az észosztás, és hasonlóan tudjon reagálni, de ugye emellett ne legyen vmi borzalmas okostojás, akivel viszont nem lehet hétköznapi dolgokról beszélni. A kettő között vmiféle egyensúly kell hogy legyen.
És ami nagyon fontos, hogy legyen
aranyos. Mondjuk ezt nem igazán tudom elmagyarázni, hogy mit értek ez alatt, de nagyon fontos szempontról van szó. xD
Világnézetileg, mert nálam ez is számít
, a legjobb értelemszerűen az, ha hozzám közel áll az övé.
De ha nem így van, akkor majd megtérítem.
Bár ezt azért sok esetben jobb kihagyni.
Igazából az ilyen dolgok angyon sokat adhatnak, ah közösek, és nagyon sokat vehetnek el, ha különböznek.
Nah, elég a fantasy-regényből.