Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 08 aug 15, 16:19:52 » |
|
Xenon ahhoz nem kell hinned Istenben, hogy a Bibliát olvashasd Engem is sok csalódás ért már életben, igen nők kapcsán is, és mégis tisztelem őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 08 aug 15, 16:23:31 » |
|
Ezek a hozzáálások nemhiszem hogy abból származnak mert csalódtak a nőkben hanem mert nemvolt nekik egysem,egyszerűen ebbe menekülnek mármint az ilyen hogyismonjdam...jól kifejezem magamXD.Sajna a pénz nálam elégé nem lényegtelen,sajna hülyeségekre elszoktam szórni és mikor kéne folyton mamámtol kérek kölcsön hogy vihessem már el a lányt meg ilyesmi,aztán persze visszakell adni..ördögi kör ez és nemgyűlik a pénz a laptopra .Amugy minden iskolában átüt némely tanárnál a mellbimbó de nemlenne gáz ha nemlennék megáldva két fiú padtársal akik minden óra elején nézik ahogy a tanár bejön és mondják hogy milyen bugyi van rajta,sőt többet is csak kisebbek is járnak ide meg amugyse étvágygerjesztő szal abbahagyomXD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 08 aug 15, 16:39:40 » |
|
Engem is utasítottak már vissza, ( elég paraszt stílusban is). De aki ezért úgy kezeli a nőket ahogy fent leírták azokra létezik egy jó latin kifejezés ''homo sapiens neanderthalensis,, (Neandervölgyi ösember).. Az ilyen Al Bundy féle gondolkodást csak abban a sorozatban szeretem, az életben viszont nem bírom az ilyen szemeteket. Egy férfi úgy is lehet férfi hogy tiszteli a nőket! És ha nincs igazam szólljatok!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1008 Dátum: 08 aug 15, 17:34:45 » |
|
egyébként tényle dfurán gondolkodnakj... és igazad van csibe19, teljesen máshogy gondolják, h mi hogy gondolkodunk, mint ahogy valójába gondolkodunk... szerintem a saját gondolkodásukat próbálják ránk rakni xD de sztem fordítva mi ugyanúgy nem tudjuk felfogni h mire gondolhatnak 100%-osan... de ebből legalább én leszűrtem, hogyha a csajok ténylag azt hiszik h így gondolkodunk... akkor bennünk mindig pozítívan kell csalódniuk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 08 aug 15, 17:40:27 » |
|
Szerintem a lányok is a rossz tapasztalataikból indulnak ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 08 aug 15, 17:55:39 » |
|
sztem mindenki, mert így ha csak tudatalatt is de reméljük h csak pozítívan salódhatunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 08 aug 15, 17:59:49 » |
|
Hej de rám férne már egy pozitív csalódás. Nem tom mi van velem rossz karma pech sorozat esetleg megátkoztak( volt olyan nő ismerősöm aki foglalkozik boszorkánysággal.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 08 aug 15, 18:12:38 » |
|
jólvan akkor nem csak én járok folyton rosszul... Mondjuk én nem hiszek azien babonákban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 08 aug 15, 18:16:51 » |
|
Én sem bár...... végre sikerült rájönnöm hogy mi legyen az aláírásom '' Az igazság odaát van. Mesélj hogy jártál pórul?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 08 aug 15, 18:23:17 » |
|
hogy? ha én azt mindet elmondom akkor megtellika fórum xD csak egy pl 30 ember hívtam balcsira, 1 hétig lettünk volna.. full ingyen nálunk... belépő strandra nincs... kocsma van, party minden este valahol környéken... füredre 100 ft a jegy... minden fasza 30-ból 26-an mondták h jönnek egy hónappal a dolog elött. 4 vissza se jelzett h nem jön. aztán két héttel elötte a 26-ból kb 12-t el se értem... nem mondták h nem jönnek, de nem tudok beszélni velük, szal gondolom nem jönnek, de gáz lenne nekik megmondani. (mindenki 18+ akit hívtam) egy héttel elötte nekiállnak jönni ilyen üzik (ezen eldobtam az agyam) "ha ő jön, én nem..." szal azért 18 felett ez már gáz... maradtunk 7-en... (megismétlen a kezdeti 26-ból)... aztán ezek meg összevesztk, h más programokat nézett mindenki... egyiknek le kellett mondania munka miatt... 3-an maradtunk... aztán utána még nekik állt feljebb velem szemben... úh itt azt mondtam, bocsi de akkor erről ennyit... 1 a 26 emberből nem mentünk balcsira... xD és ez az egyik leggyengébb azokból ami mostanába összejön nálam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 08 aug 15, 18:34:57 » |
|
Réstvétem (ER) ez komoly szerencsétlenség. Engem egy olyan csaj koptatott le akivel több mint 5-éve nem találkoztam. 2-szer cheteltünk azt eltünt. majd amikor rejtve mentem fel fent volt. amint elérhetőbe teszem magam eltűnik. Hát inkább mondaná meg hogy kopjak le. az tiszteségesebb lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1016 Dátum: 08 aug 15, 18:41:31 » |
|
Ilyen mindig van...
én már egyébként mindig rejtve vok msn-en... eyszerűen hihetetlen hogy felmegyek, és (régen nagy msn-es voltam, felvettem mindenkit) a 12 éves csajok látamadnak h unatkozzak beszélgessek velük, és nemtom hogy csinálják de egy perc alatt küldenek 100 üzit, ha 2 mp-n belül nem válaszolsz akkor regőt küldenek...
engem meg 5 perc után csak 3 szál cigi meg 2 sör tud lenyugtatni annyira h ne akarjam az első vele szembejövőt megfolytani xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 08 aug 15, 19:05:15 » |
|
Én ezért is tiltom le az összes ilyen "lányt", mert a problémáikhoz rohadtul nincs kedvem, sem időm. Kit érdekel hogy az édesanyjuk nem engedte őket ide vagy oda? Jogosan tették, nem akarták hogy az ott levőket megöld a hülyeségeddel. Ezt mindig beírom, aztán törlöm őket. A másik amit nagyon utálok egy nőben és férfiban egyaránt, ha rohadt sokat káromkodik. Mondok egy példát az egyik folyaték ismerősömmel kapcsolatban. (megtörtént esemény) Én: Helló Ismerős: Csá Én: Na, mivan a csajoddal? Ismerős: Kib*sztam b*zdm*g Én: Miért? Ismerős: Mert egy hülye k*rva b*zdm*g. Én: Mit csinált megint? Ismerős: Hát b*zdm*g, összefutott a régi pasijával b*zdm*g, aztán hallod, othhagyot az étteremben egyedül b*zdm*g, aztán hátramenta csávóval és lesz*pta b*zd m*g Na, kb. ennyi volt a gyerek, és csodálkozik ha a csaja otthagyta. De az osztálytársaim nagyrésze részeg, alkoholista tahó ember volt, akiket a barátnőik (nagyrészben, van akinek egy éve megvan) otthagytak. Tényleg voltak barátnőik, hisz láttam róluk fotókat.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1018 Dátum: 08 aug 15, 19:15:56 » |
|
Én az ien kis fáradt elmélyüeket bírom: xD .......... Rocky!: nah egyébként mesélj vmit... Vki: nincs semmi kül. ott? Rocky!: sizntén semmi... Vki: Tényleg te most hol laksz, családi vagy kertes házban? Rocky!: .... Vki: Jaaaaz a kettö ugyanaz... ......10 perc szünet..... Vki: Na most akkor hol laksz, családi vagy kertes házban... Rocky!: Bash.... Vki: Mivan? ---- ez így .... színvonal... és nem akarom eláárulni h egy NŐealhlk-vel beszéltem:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 08 aug 15, 19:19:47 » |
|
rondar: hát ez komoly, ez a csávó valami nagyon tahó paraszt lehet ha ennyit káromkodik és még csodálkozik, hogy a barátnője otthagyja Rocky: LoL ennyire nem lehet hülye valaki, hogy ilyet kérdez, ráadásul még le is esik neki, hogy hülyeséget kérdezett, de azért megkérdezi még egyszer. Nekem msn-en van vagy 40 ismerősöm, de egy olyan sincs aki ennyit káromkodna, ez lehet azért van, mert ha ilyennel találkoznék lehet egyből letiltanám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|