kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #795 Dátum: 08 jún 13, 20:33:17 » |
|
jaaaaaaaaa az más igy már egész más a helyzet .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #796 Dátum: 08 jún 13, 20:34:52 » |
|
Amúgy Kyuubi-kun bunyóztál már? Nem csak viccből hanem úgy igazából, és Gdat te miért kezdtél Thai-Box-ra járni?
|
|
|
Naplózva
|
 Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #797 Dátum: 08 jún 13, 20:36:04 » |
|
Jó sport a foci, szeretem játszani, de ez egy ilyen általános férfibetegség (szerencsére engem valahogy elkerült), hogy ha foci van a tv-ben akkor azt nézni kell. Úgyhogy ilyenkor általában csak lányokkal vagy más kivételes férfitársakkal tudok beszélni, mert mindenki más csak fociról beszél. A csapból is az folyik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #798 Dátum: 08 jún 13, 20:38:45 » |
|
igen már jópárszor .de minig azé mert lemondták az anyámt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #799 Dátum: 08 jún 13, 20:38:59 » |
|
Még anno a Dragon Ball idejében kezdődött a küzdősportok/harcművészetek iránt való rajongásom. Nincs különösebb oka, ha mindenáron keresni akarnánk akkopr azt mondom, hogy jó állóképesség fejlődik ezáltal az emberekben és meg tudják védeni magukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #800 Dátum: 08 jún 13, 20:42:28 » |
|
Hát nem tom,én is utálom a focit nétzni,játszani meg nem tudom mert egyszerűen béna vok mindne sporthoz.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #801 Dátum: 08 jún 13, 20:44:22 » |
|
Hát igen...a verekedések! Asszem kyuubi is tudna mesélni h mik torténnek a sulinkban!!!xDDD
Az otársaimat énis mindig szivatom...néha talán már sajnálom is oket!xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #802 Dátum: 08 jún 13, 20:46:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #803 Dátum: 08 jún 13, 20:48:13 » |
|
Szegény gyerek én örültem volna hogyha csak annyi bajom lett volna  Nálunk mindig első vérre ment a bunyó. Na jó kis orrvérzés nem számít. Meg a felrepedt száj sem.
|
|
|
Naplózva
|
 Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #804 Dátum: 08 jún 13, 20:48:33 » |
|
És én ezt vihogva néztem végig!!!xDDD
A h.lyék meg szoltak a tanároknak!!!xD
Am aki kapott az az egyik otársam volt és minden nap meglátom muszály rohognom mert egyszeruen nem lehet kibírni!!!xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #805 Dátum: 08 jún 13, 20:50:12 » |
|
És én ezt vihogva néztem végig!!!xDDD
A h.lyék meg szoltak a tanároknak!!!xD
Am aki kapott az az egyik otársam volt és minden nap meglátom muszály rohognom mert egyszeruen nem lehet kibírni!!!xDDDDD
Hát igen, mondjuk nálunk nagyon jó pénz kereseti lehetőség volt amikor bunyó volt  A suliban csak azért állítottak le minket az osztálytársaink hogy suli után intézzük el hogy legyen min pénzt keresni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
 |
« Válasz #806 Dátum: 08 jún 13, 20:50:34 » |
|
Nálunk az egyik hetedikesnek (6.osként kezdte) 3 súlyos testi sértése van  Hát igen, a kisebbség  (vagyhogyírjákmánemtom  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #807 Dátum: 08 jún 13, 20:52:00 » |
|
jó neked naruto kun én persze nem láttam .  ez nem lehet igaz nekem csak elmesélték és nem láttam . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #808 Dátum: 08 jún 13, 21:02:56 » |
|
Na szóval az ilyen okok miatt érdemes tudni küzdősportokat, bár én kerülöm az erőszakot, higgyétek el edzésen kijut belőle elég.  De pl. nemrég tesin összeütköztem egy gyerekkel elesett, én nem kértem bocsánatot, szerintem az ő hibája volt, ő meg odajött hozzám, elkezdett lökdösni, gondoltam hagyom, nem ér annyit... Aztán megpofozott, ekkor már mindenki minket nézett és itt gondoltam,h ogyí ideje lenne cselekedni, úgyhogy szépen rúgtam egy thai boxos combrúgást, a gyerek összeesett. (aztán felkelt, de azért sántított. Nem kell azért annyira durva jelenetet elképzelni.  ) Azóta nem kötekszik. Más mostanában nem igazán volt, aki küzdősportokat művel (és van egy kis esze  ) az kerüli a bunyókat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 13, 21:04:24 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #809 Dátum: 08 jún 13, 21:04:46 » |
|
Jaja azt amúgy én is úgy tudom utálni hogy sírnak meg minden amikor kicsit erősebben szerelek focizásnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|