acid
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 nov 07, 20:05:08 » |
|
Én most kezdtem el nézni 10. résznél járok nagyon király eddig Amúgy nem tudja vki h hány részes? Nincs kedvem visszaolvasni nehogy spoilerbe ütközzek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 nov 07, 20:10:37 » |
|
Még 15 részen keresztül izgulhatsz
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 nov 11, 19:02:31 » |
|
Ez mekkora szemétség egy anime. Rövid és a vége is kicsit fura O_o De tetszett amúgy geyébként
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 nov 11, 22:03:26 » |
|
én most nem jöttem rá h mi lett Amber-el :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 nov 12, 02:38:56 » |
|
Spoiler veszély!
Az időmegállítós képességének a fizetsége, az hogy fiatalodik. Annyit használta a képességét, hogy úgy megfiatalodott, mintha meg sem született volna... szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 nov 12, 14:57:37 » |
|
jah én is erre gondoltam ??? ...kár volt érte :'( amugy ti HD-be láttátok vagy dvd-be?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 nov 12, 15:03:58 » |
|
Én a l33t-raws -os verzióban láttam (1280x720_divx521), kitűnő minőségben.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 nov 14, 12:31:22 » |
|
Én Sindikate-s és a Shihinen Sub-os verzióban láttam.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 nov 17, 16:32:00 » |
|
Nem olvastam el nagyon a hozzászólásokat, mert félek, hogy esetleg spoilerbe ütköznék véletlen Szal megkérdem: ezt a sorozatot már befejezték, vagy jönnek ki még részek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 nov 18, 00:39:40 » |
|
Igen, az animének sajna már vége. Mostmár csak manga van. Igaz, nem követi az animét, csak az alaptörténet ugyanaz. Hogy ez sajna vagy hurrá, majd később derül ki, mert nagyon az elején jár még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 08 jan 05, 12:49:51 » |
|
laza 2 nap alatt néztem végig a sorit, de csak azért, mert még az első nap "pont" láttam a Havoc-os részeket és utánna már nehezebben bírtam abba hagyni . Elég kétes érzésekkel fejeztem be. Aludnom kellet rá egynmapot , hogy eldöntsem hányast adnék rá egy 10-es skálán . Végülis felfelé kerekítettem 10/8.
|
|
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 08 márc 23, 23:33:14 » |
|
volna egy kérdésem animével kapcsolatban ami fen van ftp-n Shinsen subos és Syndicate verzió ahhoz milyen felirat passzol választ ty előre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 márc 24, 02:02:12 » |
|
Hogy ez az anime mekkora szivatas.... Mert, hogy baromira erdekes, nagyszeru a story, a grafika gyonyoru, a zene meg fantasztikus...szoval siman befejezed egy-ket nap alatt, es mit kapsz a vegen???? csak kaparod az arcod mikozben orditod, hogy 'FOLYTATAAAAAAAAAST!!!!!!' hogy igy kinozni az artatlan es szelid nezoket!!! tavalyi evem egyik legjobb anime elmenye volt a DTB
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 08 márc 25, 16:33:58 » |
|
nos befejeztem a grafika csodás a zene és a harcjelenetek fantasztikusak Hei karaktere félelmetesen érdekes és ahogy a szeme tükrözte a szomorúságot még szerethetőbbé tette a karakterét + valahogy érezhető volt az egész anime eleje óta h a 2 énje szoros ellentétben áll mégha ő is a fekete kaszás mégis így a végére kiderált egyáltalán nem egy hidegvérű gyilkos inkább valahogy az embereket mentené meg és úgy éreztem ettől csodás a karaktere nekem nagyon bejött a kedvencem lett a befejezés érdekes engem viszont egyáltalán nem zavar h a végére olyan sok titok maradt és sokminden nem derűlt ki ettől nekem az egész jobban tetszett
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 16:43:07 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 08 márc 28, 20:03:17 » |
|
aaaaaa..most nem tom, hogy mi ez, de ma meglattam, hogy van 26. resz..gyorsan leszedtem es megneztem... nem folytatja az animet, inkabb egy kulon szal, tok filler feelingje van (mert az is sztem)... szoval tok csalodas volt emiatt, de jo volt Heit ujra latni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|