Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #255 Dátum: 11 márc 11, 23:59:40 » |
|
Stance,a versed megfogott, Sírtam rajta eskü,komoly! Annyira illik a (lány) oszt.társaimra Mintha az egész róluk íródott volna. De ahogy észre vettem ilyen problémákkal te is rendelkezel. Erre Solaree egy mondatot monda: Köszöntelek ebben a clubban, ! xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 14:20:32 írta Solaree »
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #256 Dátum: 11 ápr 02, 01:13:46 » |
|
lassan menni kéne aludni mert holnap aztán kell vadulni szurkoljatok tehát nekem hogy a pályán a gólt berverjem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #257 Dátum: 11 ápr 05, 17:41:49 » |
|
Yo, hát végül idetaláltam Bár nem ez volt minden vágyam Rímeltem pár postolásban DIO-poétává váltam
Írtam én már dalszöveget Megrengetett völgyet-hegyet Mikor bántják lelkemet Líraiba átmegyek
Emellett csak rappelgetek Jólvan, mostmár asszem megyek Csak bemásolom versem neked Mit Diablónál szerkesztgetek
Én a Barbi karimat már rég elvesztettem Pedig anno 2000-ben azzal repesztettem Egész DIO-s életformám egy barbárral kezdtem 5 évig toltam, de a WinFos lett a vesztem Mikor elszállt a winchester, a szemem meresztettem
Teljesen hardcore-ban nyomtam a barbárom Hogy 60-as szinten elhullt azóta is bánom Az egykezes fegyver volt az én nagy barátom Mellé pajzs meg strengh skill legnagyobb arányon. Azóta én IK-s cuccot sehol nem találok
A Barbár a legnagyobb SZTÁR Fél IK-s cuccban JÁRKÁL Aki meglátja, HÁTRÁL Aki kemény: a BARBÁÁÁÁR
---------------------------------
Beugróm:
Itt van, megjött a legnagyobb D-fan. A második résszel évekig toltam. Innen én bárkit elverek lanban Engem még Durielnél sem zavar a katlan Barbival, Necro-val csak én tolom nagyban Egyedül a varázscuccok dőlnek egy agyban Azt hogy ki a kemény, majd meglátjuk a harcban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #258 Dátum: 11 máj 09, 18:54:34 » |
|
Hát ennek az eleje-közepe-vége alapjában véve túlságosan merengő, halálkeresős, Olyan depresszióba-esős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #259 Dátum: 11 máj 11, 13:56:32 » |
|
Ez nem baj, csak ne felejtsd a szabályt: Rím topicban rímmekkel írkálj Várom a MondoCON-t de izgulok már, Versenyen lesz a kis történet író, a sztár Tehát pls drukkoljatok Önbizalmam így lesz nagyobb^^
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #260 Dátum: 11 máj 11, 17:51:12 » |
|
Én is várom, mondjuk ki nem Remélem lesz majd helyezésed Ha nem is lesz, ne csüggedj, A történeted biztos jó lett A zsűrinek meg csak elmegy az esze, Hogy nem téged juttat az első helyre ^^.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #261 Dátum: 11 jún 07, 13:05:29 » |
|
A Lánc lány legendáját most leírnám Mangába fektetem szal pls ne copyzzál Egész nap a láncokat fényesíti, Hírnevét is ékesíti Várja a halálát nyugodtan Nevetve őrülten kacagva Vér imádó gyilkos lány Mosolyogva kínozzák Fizetnie kell az életekért Amiket okkal vett el a péntekekért Már halott, de még hallod suttogását Hangját és értelmetlen mormolását Érted is elfog jönni úgy vigyázz Menekülnöd se érdemes megfogsz halni nem ámítás Egy este egy éjszaka Reggelt már nem éred meg Vége életednek és ennek a dalnak Ő vár már szeretettel By Solaree
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #262 Dátum: 11 júl 20, 23:29:44 » |
|
Hajdu Zsuzsa
Háború
Az eget elöntötte a ború, megint kitört egy háború! Miért rosszak az emberek? Miért nem békében élnek?
Felnőttek kíméletlen harca, gyermekek értelmetlen halála. Anyák zokognak; gyermeküket vesztik, Emberek egymást ölik.
Nem lehetne a békét őrizni? Utódokat világra hozni? Őket jóra, szépre tanítani, Felnőtt ember módjára viselkedni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 09, 22:19:22 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #263 Dátum: 11 júl 21, 02:07:21 » |
|
Az éjszaka
Egyedül az ágyban, a szíven már pácban, Mint részeg a házban. Ebben.
De ezzel szemben, Ha van ki szeret engem, A szíven megdobban, Hogy majd fel nem robban Csak hallgatom.
Hangom nem hallatom, S érzem a mellkas lüktetését, Társam szívverését. Itt nem számít a kor.
Testünk egybe forr, Mint hamu és por.
a vizsga
Mikor elkezdtem a tanfolyamot Még nem láttam e folyamot, mit nyakamba zúdított, de mellőlem senki se tágított. Pedig kéne.
Mindennek vége. Az idő lejárt, s az anyag a fejembe szállt, mert mindenki mellettem állt. Ez egy ilyen eset.
Ma ezen túl esek.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #264 Dátum: 11 júl 21, 20:31:01 » |
|
Tóth Árpád
Ó, forgó földünk!
Ó, forgó földünk! - ostoba Játékok legbúsabbika! Röpít a Végzet ostora Tova, vén pördülő csiga! Csak pörget egyre, konokon, A végtelenben féktelen, S vak surranásod monoton És céltalan és végtelen.
S mi, rajtad, szédült emberek, Elvágyunk rólad: bús talány! Ó, míg vak forgásod pereg, E messzehívó vágy talán Amaz "elröpítő erő", Mit szül keringve a korong? Sodró vágy, égig szökkenő, Míg ónos testünk lent borong...
És perdül az örök csiga, S lendítene a drága vágy, Ám megköt az örök iga, És sárba vetve vár az ágy, - Ragyog sok titkos, messze fény, De egykedvűn csapdos tova A titkok csillag-mezején A Végzet konok ostora...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 09, 22:14:23 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kitsune sama
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Uchiha Itachi
|
|
« Válasz #265 Dátum: 11 júl 29, 20:19:37 » |
|
Kakesz, hát ez picit fura volt, Jobban rázott, mint 220 Volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #266 Dátum: 11 júl 31, 07:04:59 » |
|
Rég néztem be erre... de amit látok, az nem tudom mi a fene.... kicsi felvilágosítás kéne és előre is elnézést érte hogy ilyen butaságot kérek ehh...
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #267 Dátum: 11 szep 04, 22:04:12 » |
|
Kosztolányi Dezső
A bölcs halála
Platon mosolygós, csöndes agg vala.
S amint egy őszi nap nehéz beteg lett, leült a földre dús szőlője mellett, hol elhuzódott háza kertfala. Reásütött kiszáradott, sudár nagy termetére a langy napsugár, tar homlokára fényt merengve szőve. Mosolygva nézett az agg bölcs előre, eltűnt előtte már a bú, a kín: s elmélkedett az élet titkain...
Élvezte csöndben a szelíd magányt, s amint a megváltó halálra várt: meglátta árnyát a napos falon. Gondolkodott: mi a való vajon, hogy ő-e, aki ül a durva földön, vagy az az árny, mely üldözi örökkön? Elmélkedett soká, küszködve várt még, s azt mondta végre, hogy való az árnyék, s tünők a portestek s a kósza bolygók, és fínom ajka édesen mosolygott. Alkonyra kelve nem hallatva egy jajt, a fal tövébe bölcselkedve meghalt.
A napkorong vérző aranyba hulla, s fagyos meredtségben feküdt a hulla. Árnyak remegtek, szél fuvallt alább, s meglengeté a bölcs nagy, ősz haját, más szélfiak kifordíták chitonját, s szandálja lenge szíjjait kibonták, mert bénaság nyügözte már a testet.
De a falon az árny táncolni kezdett...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 09, 22:15:06 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #268 Dátum: 11 nov 02, 10:24:34 » |
|
Na a régi költők is nagyok Tinódi csak "valázni" tudott... persze Petőfi már más tészta ott röpködtek a rímek hát nézd a' O_o énse költőnek születtem de egy kicsit azért vág az eszem takarítanom is kéne meg ránézni az ebédre ma kettőkor tánc próba mehetek vissza a suliba kampányol a tesóm osztálya diákdiri választás a hAllowEn az ász csípésekkel tele vagyok de sehol nem lelm a szúnyogot mit keresnek még ezek itten? én egész eddig azt hittem hogy megfagytak.
Vége -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 10:25:24 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #269 Dátum: 11 nov 02, 10:44:54 » |
|
A diákdiri jó buli, tök mind1 hogy ki nyeri. Tudom, ez a "részvétel a fontos" szöveg már nagyon sablonos, de annyi igazság van benne, hogy bár a diákdirit meg nem nyerte, az osztályom nyereménye csodás, ami nem más mint az összetartás.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
|