^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #270 Dátum: 11 nov 02, 18:45:33 » |
|
igen az összetartás a lényeg egybekovácsol minket nekünk a kampány még messze van kifogyott a rímtáram O_o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 18:46:20 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tatsuu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 11 dec 19, 21:57:31 » |
|
A rímelés nekem aztán nem megy, Eszek inkább kekszet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #272 Dátum: 11 dec 19, 22:14:14 » |
|
A rímelés pedig nem nagy szám Ha van agyad s kis eszed hozzá Ezért ne mondd azt hogy nem megy Edd meg inkább később azt a kekszet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 12 jan 01, 14:16:51 » |
|
Én nem értem hogy ez mire jó Ettől nem esik majd piros hó. Nem értem hogy mi van itt Világosítson fel valaki! Ha megteszed azt köszönöm Nagy lesz majd az örömöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #274 Dátum: 12 jan 01, 20:38:58 » |
|
Ne aggódj Higitsu , sokat nem találhatsz itt, minek értelme van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #275 Dátum: 12 jan 01, 20:57:16 » |
|
Erdős Pál Attila
Egy másik nyelv
Minden nyelvhez tartozik egy kultúra. Soha nem volt az idegen- nyelv tudásnak akkora gazdasági, társadalmi és politikai jelentősége, mint napjainkban. Forradalmi hatása ideért, felelőssége nagy a mindenkori kormánynak, hiszen egy másik nyelv eltérő életszemlélet is egyben. Elemi érdeke az országnak hogy a nyelvismeret megszerzése minden ember számára elérhető legyen! Magyarországnak az oktatásba, a kultúrába való befektetés olyan utat jelenthet, ami a jövőbe vezető igaz útja lehet hazánknak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 09, 22:17:15 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #276 Dátum: 12 jan 06, 11:16:05 » |
|
12 éves bulimon pokemon nőtt a kukimon (anyám egyíik ismermősének költeménye eme ének)
Saját költemény:
Megy a Rasengan vs Chidori a slozin ül a puli Vegeta mindezt végignézte óver nájn távzendezve látván ezt Eperke Bankaiba megy ó harakirit követ el, s volt nincs Ichigo Luffy mindjárt a new world-be piál, s vedel mint az ürge
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #277 Dátum: 12 jan 06, 17:39:57 » |
|
Épp szomorkás vagyok De a problémáim nem olyan nagyok Egyértelmű hogy a problemforrás a csajok Zenével felvidítom magam A zenétől mi most megy égnek áll a hajam Aztadom-on láttam DJ Earworm Mashupját Aki meghallgatja összeszarja a gatyáját Elég epic ez a szám Viszont most befogom a szá
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Minato10
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #278 Dátum: 12 jan 07, 17:30:31 » |
|
Milyen jo ez a topic Itt kel ulnom mer a labam mar kopik Alig tudok felallni es kell ezt olvsnom Aztan az iskolaban okoskodnom (a,a,b,b)
|
|
|
Naplózva
|
B.U.E.K Mindenkinek
|
|
|
Naruto-sennin
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Mert ő a legkirályabb*-*
|
|
« Válasz #279 Dátum: 12 ápr 07, 16:27:52 » |
|
ő a legjobb ,naruto, most ellensége kabuto, lessz itt néhány idézés, folyik a harc mint a vízesés, kabuto már elillalnt mert beszívott pár Rasengant, orcsimarcsi is feladta, mert a hegyi kélyenc elkapta, tsunade is megjelenik, az oriás csigájával ő megelégszik, naruto is fárad már, sakura ott lessz korházi ágyánál SALYÁT!! nem ellopni ám !
|
|
|
Naplózva
|
"Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat..,,
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #280 Dátum: 12 ápr 07, 16:43:06 » |
|
ja, Naruto menő, de csak mert ő a a címszereplő. az csak nekem feltűnő, hogy a sennin-köpenye nélkül már nem is olyan megnyerő? addig oké, hogy száz csatát megnyer ő, mert jobbkeze rasengan, a bal meg temető. ki gondolta volna, hogy a tetkós hasú csecsemő egyszer majd felnő és ő lesz a megmentő? [a "salyát" szó ly-jel olyan, mint a húsleves tejjel. nem férnek sehogy sem össze, less bele egy helyesírási tankönyvbe ]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #281 Dátum: 12 ápr 07, 16:46:18 » |
|
Meg még bőven sorolhatnánk a hasonlókat. A "salyát" a legdurvább, de azért a "lessz" se semmi. Tanulni, művelődni mielőtt versírásra adnád a fejed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-sennin
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Mert ő a legkirályabb*-*
|
|
« Válasz #282 Dátum: 12 ápr 07, 20:33:22 » |
|
jó igaz a köpeny is fontos, de hogy ő a tuti az már biztos, hisz megmentette Konohát, megállította pein ármányát, bocs de szótár most nincs nálam, hidd el megnézem majd bátram :DD
|
|
|
Naplózva
|
"Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat..,,
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #283 Dátum: 12 ápr 07, 21:21:43 » |
|
Nincs szótár nálad? Kapsz a neten százat. Egyébként klassz ez a téma, Van itt elég fűzfapoéta. Én se vagyok (nagyon) lusta, De most csak e 4 sorra futotta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #284 Dátum: 12 ápr 07, 21:27:26 » |
|
A rózsa piros, ez a vers nem is rímel, az ibolya kék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 21:31:14 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
|