Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #225 Dátum: 10 okt 02, 01:46:09 » |
|
Én is álmos vagyok már, de ezt még leirom, hogy vágjátok, milyen karikás az ember szeme ha a napi számotok, tele van tanulással és matekkal, meg minden féle földi jóval. Igaz hogy ötöst kaptam belöle, de agytekervényeim ezennel ki lettek löve, igy megyek az ágyamba végre, alszok egy nagyot, és reggel vigan mosolyoghatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #226 Dátum: 10 okt 02, 02:56:54 » |
|
Biz én nyugodt vagyok ez idő tájt De Wass Albertet nem ismerni? Ez most fájt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #227 Dátum: 10 okt 02, 09:14:03 » |
|
Wass Albert jelenkori Erdélyország írója 1998-ban halt meg, kinek témája: Haza
szerk: „Megfakul a régi kép. Nincs más, csak a büszkeség Hóhér, a két szemembe nézz! Arcomat érinti asszonykéz, Érintésre emlékeket fölidéz. De gyomromban a vaskéz Akasztásomkor a NÉP Két szemem közé néz
szerk. 2.0: hadd kérezem meg politizálni lehet-e? mert arról tudnék rímelni reggeltől egészen napestig
tudom van olyan hogy fórumszabály "8§" de ettől engem a hideg kiráz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 03, 20:04:40 írta notarget »
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #228 Dátum: 10 okt 22, 20:07:47 » |
|
Hát ide is régen írtunk, De ezt most pótolhatjuk! Kivel mi az újság? Régen nem nagyon fújták. Ez egy vicces topic Mondom: I lovin' it! És ha ti is így gondolkodtok Járjon nyugodtan kicsit a szátok
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #229 Dátum: 10 okt 22, 20:50:39 » |
|
Azért ne csak a szánk járjon a szövegünk is passzoljon hogy értelme legyen és ne csak úgy beteljen velük néhány oldal ha megszületik a dal mindenki mondhassa elismerően ez a rím bőven megüti a versenymércét és ne keresse mindenki a wécét egy-egy mű láttán jöjjenek a művek egymás hegyén-hátán! ^^
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #230 Dátum: 10 okt 23, 07:54:43 » |
|
Jól van Soul, igazat adok neked De én csak azért írtam így mer másképp nem ment rímembe. Persze azért mondom írjunk rímben Hogy ez menjen a hírben xD
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #231 Dátum: 10 dec 24, 11:50:55 » |
|
Most eszméltem rá hogy repül az idő előbb volt évnyitó és már karácsony jő remélem nálatok szebb az idő mert itt hullik rendesen az eső
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #232 Dátum: 10 dec 24, 12:03:33 » |
|
Itt a karácsony Hullik a hó A gyerekek örülnek Jaj de jó. Az irodalmi Nobel-díjat előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #233 Dátum: 10 dec 24, 12:09:02 » |
|
Karácsony van a kis világban mindenki boldog, nagyon boldog. De az ördög nem alszik , a béke csak látszat! De szarni kell bele, elvégre ez a karácsony ünnepe! Tesók! fele barátaim! Sok sok laza kellemese percet! Gyüljetek a fa alá , s örüljektek! Kellemes karácsonyt mindenkinek! Ez az első rímes szövegem, várom mit szóltok hozzá
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #234 Dátum: 10 dec 24, 12:09:28 » |
|
Ég a karácsonyfa ég, el ne aludj ég, aki lángot látni akar hozzon benzin méég!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #235 Dátum: 10 dec 24, 12:13:01 » |
|
Nálunk reggel esett az eső, Most kicsit szürke, de nyugis az ég, Ám az ünnep szelleme benézett, S a lakást most betölti a békesség. Remélem, nektek is szép lesz e pár nap, Csak a mézeskalácsba ne tegyetek tárkonyt, Sok ajándék, bejgli, és forralt bor mellé Kívánok békés, boldog karácsonyt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #236 Dátum: 10 dec 24, 12:20:38 » |
|
OMG ezt már alig tudom követni, agyon kéne magamat lövetni, éhes vagyok, de még nincs kaja, van ennél valakinek nagyobb baja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #237 Dátum: 10 dec 24, 12:22:45 » |
|
Jó lett a rímed batai van benne apai-anyai
Most hogy így belegondolok előző rímemből fontos gondolatok maradtak ki, így most pótlólag rímelek: Boldog Karácsonyt mindenkinek! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #238 Dátum: 10 dec 24, 12:26:58 » |
|
Viszont kívánjuk, neked is Soul, de hogy senki ne érezzem kutyául magát megyek és folytatom a Naruto mangát mert ez a rímelés nem megy nekem igazán jöhetne Killer Bee helyettem ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 24, 12:30:34 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #239 Dátum: 10 dec 24, 12:33:29 » |
|
^^ nem tolod roszul , bár lelked jobban vihetnéd bele! feküdj rá egyet , a finom kis pia és beigli arcba tolása után! manga meg ráér, kiscsalád többet ér! Killer bee meg maradjon othol , ottt a shinobi háború közepette most 2 hétig béke honol.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|