Naon lol, mondja a biosz tanár, h hát csak 4-est tud nekem adni, me lusta vok órán, stb, erre angol előtt megnézzük a naplót és 5-öst írt be félécre hozzám. xDDD Ez se norma, de én csak örülök neki. ^^
Viszont föciből 3-as lettem.... T.T Ha nem írtunk volna dogát, és a padtársam nem kérdezgetett volna mindenkit össze-vissza, és tudtam volna koncentrálni 4-es lehettem volna...
Viszont matek dogám 4-es lett!!
Ien is rtikán van. xD Sőt, sztem 1 pont, és 5-ös is lehetett volna.. ^^" Bár a jegyemen nem változtatott volna.. xP
Angol TZ-re szinte senki se tanult, mindenki azt mondta, h lesz*rja az angolt. xDDD Monnyuk énis. ^^" Me mondta a tanár is, h nem számít bele a jegyembe me úgyis 5-ös leszek.
Infón titokba MSN-eztek a lányok, írtuk, h jaj most nállad van a tanár (me így járkált, meg ott bámulta h mit csinálok, azt ott villogott az MSN. xD) Meg mondta h az osz társam feltörte az e-mail-jét, meg megváltoztatott ien jelszót meg nemtommi, ezért asszem 3-ast kap félévre.
----------
Húh, hát ma elég x*r naom volt... Monnyuk francia TZ-m 4-es lett, de 4-es lettem franciából, bár lehettem volna 5-ös is, de akkor év végén lefelé kerekítenek, ha kétesre álok, éshát év vége számít 7-be a felvételihez.. ;D
Föci, hát igen, 3-as lett a dogám, 3-as lettem belőle... Viszont egyik osz társamat elkezdik cikizni h 2-es lett föciből, erre a tanár kijavítja neki 3-asra! X.X Úgy utálom amikor kivételeznek vkivel! >.<
Júj, de fizikán naon szemét volt a tanár! Megkérdezzük óra elején, h lesz-e pluszpontra kérdések, aszonyga h igen lesz, aztán erre órán belekezd egy új anyagba és mikor osz társam megkérdezi aszonyga h nem lesz ien kérdezés... T.T Vagyis ugrott a 4-esem félévre, pedig csak 1 nyomi plusz kellett volna egy 5-öshöz!
Annyira nem szeretem, amikor szivatják a tanulókat, azt nem mondanak igazat!!!
Júj, viszont törin megjött a jókedvem, szokás szerint bnőmmel agyonröhögtük magunkat! Még múlt óra előtt beszedte a tanár a munkafüziket, h leellenőrizze, persze nekem egyetlen feladat se volt kész, és nem hoztam múlt órára. Jó, aszinta kövi órán, h holnapra hozzam, meg aki még nemhozta. Jó, másnapra se hoztam, aztán jött a tanár, de vmi másért, de persze totál elfelejtette a munkafüziket.
Jóan, ma kérdezi, hogy ki nem adta be. Én jelentkezek, mondom neki, h nem találom otthon, persze nemigaz. Naon nem mond rá semmit, aztán utána újra megkérdezi... Szal sztem nem is jutott el az agyáig amit mondtam, vagy nemtom mi a baja... ^^" Me utána egyik osz társamnak (akire pikkel) azt monnya h beír neki egy 1-est, me 5 napja volt rá, h behozza a munkafüzijét. Jóan, engem nem is említ. x] Aztán... veszi elő a kis lapját, aztán felolvassa, h ki nem hozta. Persze, engem nem írt fel, aztán ott mondja, h márpedig ő mindig mindent felír halál pontosan, még azt is, h ki hány levegőt vesz! xDDDD Nah itt szakadtunk bnőmmel a röhögéstől.