periklesz
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #600 Dátum: 08 jan 10, 18:30:28 » |
|
nekünk meg a magyar tanár olyat tett hogy az valami eszméletlen a félévi témazárónál megengedte hogy kinézük a könyből valami hihetetlen ( nem mintha panaszkodnék de azért fura ) a régi biztos nem engedte volna meg még jó hogy most már nyugdíjas
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne azt kérdezd, hogyan élhetsz a Császárért .Sokkal inkább azt hogyan halhatsz meg érte"
Slaydo Hadúr a halálos ágyán
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #601 Dátum: 08 jan 10, 23:14:06 » |
|
Hmm, hát egy kis enyhítés sosem árt, csak ne vigye túlzásba, mert az sem jó. ;D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 10, 23:32:49 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #602 Dátum: 08 jan 10, 23:29:24 » |
|
Szerimtem az a magyartanár azért engedte a puskázást, mert nem akart senkinek sem 1 est adni... Van ilyen, amikor a tanár látja, hogy a diákok nem tudnak semmit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #603 Dátum: 08 jan 11, 02:53:31 » |
|
. én erre a hétre már végeztem.. ... ...de jövőhéten vizsga.. X.X ... .... neeem akaooorm X.X .....xD...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #604 Dátum: 08 jan 11, 13:29:54 » |
|
Én meg rájöttem, duplán számoltam el a napokat... Tegnap azt hittem, péntek van, de aztán kiderítettem okos eszemmel, hogy mégse xD Aztán azt hittem, hétfőn vizsgázok, de rájöttem, hogy csak kedden... szóval még a szombati napot is valamennyire a sajátomnak tudhatom! Banzaii! xDD
Aztán készülhetek a maradék két vizsgámra... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #605 Dátum: 08 jan 11, 13:49:04 » |
|
Arvael erre jó a naptár .A vizsga miatt meg ne izgulj...Szoritok érted Amugy ma az ellenörzőmmel a kezemben odamentem a matektanáromhoz hogy mondja meg hogy 5ös leszek-e. És aszonta hogy igen :dance: Így már csak a nyelvtan jegyem kérdésees meg a természetismeret de minden másból 5ös leszek :dance:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 13:49:43 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #607 Dátum: 08 jan 11, 14:44:53 » |
|
Hát igen lassacskán a vizsgaidőszak vége felé közeledünk. Végre Úgyhogy ez adjon erőt mindenkinhek, akivel még egy csónakban evezünk. Én viszont úgy döntöttem, hogy ma juszt se fogok tanulni, hanem pihenek, amúgy is rámfér...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #608 Dátum: 08 jan 11, 16:00:42 » |
|
ma nagyon lázadoztak történelem órán... a kedves tanár úr, ezzel a söveggel fejezte be, amzok balga felkelését: ,,Hierarchia van! Anarchia nincs!" szegény gyerekek úgy elcsodálkoztak, hogy nagyon... tanárúr ezt olyan hangosan mondta és olyan hangnemmel, mint a katonaságon szokás -ébresztőkor-...sokan megijedtek...sokan viszont féltek, mert jobb félni, mint megijedni! (xD) De már arra is volt példa iskolában, rendtartás végett, hogy: bejön a tanár órára...nagy a zajongás, mindenki üvölt... (gimi 1!) (elég hülye osztály volt) (na mindegy) tanár odaállt az asztalhoz, levágta a rugóskést és Kuss! Mindenki meggondolta, hogy pofázzon-e tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 08 jan 11, 18:04:38 » |
|
Na igen érvelni tudni kell! (rugos kés) 8)
Az a baj, hogy a diákok nem hallgatnak a tanárokra... Azok meg kénytelenek ilyen ezközökhöz nyúlni... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #611 Dátum: 08 jan 11, 21:26:23 » |
|
nem Arvael! a rugós kés éppen elég volt, hogy kuss legyen... volt infótanárom például azt a büntetést adta, hogy KISZEL TÜNDÉT kellett hallgatnom, ha beszélgettem...szerencsére csak kéccer fordult elő... de padtársamnak például Krisz Rudit...sajna mellettem ült és beszélgetős volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #612 Dátum: 08 jan 11, 21:30:18 » |
|
Nálunk még kés se kell Nálunk egyik tanárnak régen fapálcája volt most fém van(na szerintetek miért ) Olyat rávágott a padra a fapálcával,hogy a pálca ami elég vastag volt háromfelé tört Olyan csöndet még nem láttam/halottam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 21:31:35 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #614 Dátum: 08 jan 11, 22:33:40 » |
|
volt infótanárom például azt a büntetést adta, hogy KISZEL TÜNDÉT kellett hallgatnom, ha beszélgettem...szerencsére csak kéccer fordult elő... de padtársamnak például Krisz Rudit...sajna mellettem ült és beszélgetős volt! Hú hugi szerintem ezt az elrettentési módot nyugodtan elsajátíthatod, elég hatásos lehet!! Vagyis én tutira meg se szólalnék, még a gondolattól is kiráz a hideg... ja és magyar "sztárjaink" elég bőséges kinzóeszközt szolgáltatnak...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|