Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #585 Dátum: 08 jan 08, 15:43:19 » |
|
A bioszt én is nagyon szeretem, biosz szakos is vagyok. De a kémia! Utálom, és hála a nagyszerű tanerőnek nem is nagyon megy. ;D De a suli olyan essünk túl rajta alapon megy nálamXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #586 Dátum: 08 jan 08, 16:40:10 » |
|
Nem vagytok egyedül, ha a japán-angol szakos suliba nem vesznek vel jöhet a biosz, mert oda szerintem tuti! És a kémia.... nem nehéz, csak nem ártana, ha tanulnám is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #587 Dátum: 08 jan 08, 16:42:45 » |
|
Látom nem csak én ütközöm ilyen nehézségekbe. Nekem is kellene tanulni, mert megérteni könnyű, csak néha el kellene olvasom amit írtam :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #588 Dátum: 08 jan 08, 16:44:54 » |
|
nekem idén ezzel nem lesz gondom...csak a baj, hogy még egy idejig tanköteles vagyok! egyébként no problemó lenne a suli....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #589 Dátum: 08 jan 08, 16:52:06 » |
|
gaara-fan megkérdezhetem hova akarsz menni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #590 Dátum: 08 jan 08, 16:57:49 » |
|
Babits Mihály Fazekas Mihály (szeressük a Mihályokat ) Madách Imre (ő nem Mihály)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #591 Dátum: 08 jan 08, 16:59:39 » |
|
Debreceni vagy??? Ha igen gyere hozzán inkább majd én megvédelek....hihi TÁG
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #592 Dátum: 08 jan 08, 17:02:03 » |
|
Nem pösti diák vagyok! De ha egyszer Debrecenbe költözünk majd megkereslek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #593 Dátum: 08 jan 08, 17:04:09 » |
|
Édes vagy...csak azért kérdem a Debreceni fazékban is van biosz szak...hihi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sili-san
Vendég
|
|
« Válasz #594 Dátum: 08 jan 09, 14:42:15 » |
|
Nagyon szeretem a bioszt, bár a tanáromat nem nagyon... Köszi Ayaka ari vagy Még nem biztos , hogy a Telekibe megyek de majd meglátjuk Amúgy a felvételi milyen?Elvileg akkor bioszból kell szóbeliznem. Nekem a fizika tök simán megy, a kémiával meg kellett küzdenem, a matek meg is-is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #595 Dátum: 08 jan 09, 16:06:26 » |
|
sztem nem olyan nehéz a felvételi. Bár a biosz szóbeliről nem tudok nyilatkozni, mert én nem vagyok tagozatos, én csak azt választottam faktra a kémia mellé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #596 Dátum: 08 jan 10, 13:42:26 » |
|
Istenkém tegnap este mondta a haverom h ma biosz doga lesz erre meg csináltam egy puskát...Amit beraktam a tolltartomba de az osztályfőnököm meglátta és kérdezte mi? Mondtam h semmi erre meg kidobta T.T de óra után kibányásztam X.X És ötös lett a bioszom :dance: bár elég undorito volt hogy ötös legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #598 Dátum: 08 jan 10, 15:48:50 » |
|
Mélyen tisztelt magyartanárnő, nem adta meg az 5-öst magyarból, mert nem megyek disputára! feltette, hogy megkapom az 5-öst, de egy kérése lenne: mennyek szakköre! feltettem és fennt is tartottam, hogy: nem annyit nem ér meg az az 5-ös, hogy stréberek között lézengjek és próbáljak meg ilyen nemis tudom milyen feladatokat elvégezni nekik! Fuck... pedig magyarból úgy saccperkábé 9 ötösöm volt, már jóformán nem fért be Januárra a naplóba! kicsit jó vagyok magyarból! ilyen az élet!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #599 Dátum: 08 jan 10, 18:05:30 » |
|
A hülye matektanár, nem írt be egy 5-öst amit versenyért kaptunk azt most meg nem irja be, pedig csomó ideje, kérjük és, ezért leszek 3-as :o > :gaara_5:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|