24 nov 16, 08:42:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 431767 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Chidori
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #480 Dátum: 07 dec 23, 13:46:50 »

Hát én puskázásban sosem voltam vmi jó. Mikor legelőször próbáltam akkoris elkaptak.    :o :o
Egyszer egyik osztálytársamat bírtam nagyon... biosz doga volt és pont puskázott. A tanár elkapta, kérdezte tőle, hogy mi az ott a pad alatt? Erre ő azt mondta, hogy semmi. Mire a tanár mondta, hogy vegye ki és mutassa fel. A gyerek továbbra is mondta, hogy de nincsen ott semmi. Mire a tanár rá üvöltött. A gyerek kicsit már félszegve fogta és elővette a biosz könyvet, majd azt mondja: "Jééé hát csak nem egy biosz könyv?" Most tudom, nem hangzik vmi viccesnek, de akkor ott szakadtunk a röhögéstől.   Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 14:58:50 írta Chidori » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #481 Dátum: 07 dec 24, 14:21:31 »

Hehe... ez aranyos volt xDD
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #482 Dátum: 07 dec 24, 14:32:05 »

Én az összes nyelvtan tételből fogok felelni,mert ugye anno sokat hiányoztam  Szomorú
Elhihetitek minden porcikám erre vágyik... :naruto_sir:
És engem utál kimondottan... Felel még velem 3 fiú...
Az a gáz,hogy a tanár majdhogynem bele van szerelmesedve az osztály fiú tagjaiba és tuti hogy jóval jobb jegyet fognak kapni mint én még akkor is ha jobban tudom náluk... Szivacs...
Ha a fiúk puskáznak lesnek nincs belőle semmi,ha egy lány akkor előadja a hattyú halálát ... wááááá
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #483 Dátum: 07 dec 24, 17:52:07 »

Szemét tanár! Mindent bele csillus! Szorítunk!
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #484 Dátum: 07 dec 25, 06:43:05 »

.hm   már  yavában  tart  a szünet..Nevet....
..sayna  az öröm mégsem telyes mert  utánna meg yönnek  a  féléves  vizsgák.. X.X ....(nagyon nem  váryuk  őket..-_- )
..dehát  minden  rosszban  van valami  yoo is....pl  h   a  kivégzés előt lehet  sokat  enni kapok sok  ayándékot.. nameg van  egy  nagy buli is..xD..xD..xD....
..Csillus.... hayrá.. ;D
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #485 Dátum: 07 dec 25, 15:33:20 »

Köszi nektek igyekezni fogok!!!
De miért van ilyen sok belőle Szomorú
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #486 Dátum: 07 dec 26, 13:33:11 »

Én filora próbálok összehozni egy gyönyörű pályamunkát az öngyilkosságról Nevet mien szép is a karácsony...
hajrá Csillus!!
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 30, 12:32:10 írta Ayaka » Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #487 Dátum: 07 dec 27, 20:41:09 »

nekem is van egy ilyn tanárom :o valahogy az óra végéra az összes fiút maga köré gyüjti...
szegényt néha még sajnálom is mert olyan kis naív...egész órán halálra szivattyuk emléxem mégaz első találkozásunkra amikor beállytott a terembe :-Szivárványos jó reggelt gyerekek!
Istenem imádtam... :Mosolyog
Naplózva

gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #488 Dátum: 08 jan 02, 18:21:03 »

Jaj ne holnap suli van!! Hüp-hüp!  :'( viszlát jó hosszú szünet... És ez a hónap brutális lesz: Fazekasnyílttanulmányiverseny, felvételi.... NEM AKAROM!!!!!NEEEE!!!!De hát ez van.... sajna...
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #489 Dátum: 08 jan 02, 19:12:32 »

Igen holnap suli! (kár, hogy nincs hosszú sóhajtásos emitkon!)
Nem éertem miért sajnálják tőlünk ezt a csütörtök-pénteket, igazán lehetne ez is szünet, és így nem kéne csonka héttel kezdenünk.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #490 Dátum: 08 jan 02, 19:29:04 »

Na ja ezen én is kiakadtam...  :'(
Naplózva

Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #491 Dátum: 08 jan 02, 19:30:45 »

ez annyira szemét dolog, a szünetek egyre rövidebbek, a végén még az lesz hogy kari és szilveszter között be kell mennünk ;D
Naplózva
Eclair88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #492 Dátum: 08 jan 02, 19:53:35 »

Én is utálom ha vége van a szünetnek Szomorú
Bár nekem most vizsga időszak van úgyhogy még pihenni se nagyon pihentem december 29-én volt vizsgám reggel 8:30-kor ja és ezen a héten pénteken Statisztika vizsga  :'( 
De majd túl élem mint annyi mindent már =^-^=
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #493 Dátum: 08 jan 02, 20:24:08 »

Az nagyon rossz... Én meg a felvételi miatt vagyok oda nagyon.... jaj nekem...  Szomorú De még 26. előtt lesz(jövö héten majdnem minden nap) egy versenyem, amin indulok. Kell a felvételipontszámba... csak az vigasztal, hogy a közponi felvételi megírása után indulok Dublin-ba. 26-31. és még pénteken se kell suliba mennem.  Nevet De addig még nagyon sok mindenen kell átesnem... többekközt a küszöbön...  Nevet
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #494 Dátum: 08 jan 02, 21:20:04 »

Ááááh, Dublin...!!! :'( Épp a napokban jegyeztem meg Anyámnak, hogy akárhányszor vlmi Írországgal kapcsolatos dologba botlok, mindig honvágyam van, pedig még sohasem jártam arra... Hümm-hümm

Eclair88, emlékszem, egyszer nekem is volt egy vizsgám dec. 29-én... semmi kedvem nem volt tanulni; az volt a szerencsém, hogy mikroökonómia volt, amiből volt érettségim (ill. közgázból... mikro és makro, de én előbbiből húztam tételt meg abból is volt biztosabb a tudományom), így szinte semmi tanulással egészen jól teljesítettem :-X De szerencsére most már olyan helyre járok, ahol két ünnep közt zárva a campus, szóval ha valaki olyan elvetemült lenne és vizsgát akarna tartani, nem tudná, mert szünet van Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins