Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #480 Dátum: 07 dec 23, 13:46:50 » |
|
Hát én puskázásban sosem voltam vmi jó. Mikor legelőször próbáltam akkoris elkaptak. :o :o Egyszer egyik osztálytársamat bírtam nagyon... biosz doga volt és pont puskázott. A tanár elkapta, kérdezte tőle, hogy mi az ott a pad alatt? Erre ő azt mondta, hogy semmi. Mire a tanár mondta, hogy vegye ki és mutassa fel. A gyerek továbbra is mondta, hogy de nincsen ott semmi. Mire a tanár rá üvöltött. A gyerek kicsit már félszegve fogta és elővette a biosz könyvet, majd azt mondja: "Jééé hát csak nem egy biosz könyv?" Most tudom, nem hangzik vmi viccesnek, de akkor ott szakadtunk a röhögéstől.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 14:58:50 írta Chidori »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #481 Dátum: 07 dec 24, 14:21:31 » |
|
Hehe... ez aranyos volt xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #482 Dátum: 07 dec 24, 14:32:05 » |
|
Én az összes nyelvtan tételből fogok felelni,mert ugye anno sokat hiányoztam Elhihetitek minden porcikám erre vágyik... :naruto_sir: És engem utál kimondottan... Felel még velem 3 fiú... Az a gáz,hogy a tanár majdhogynem bele van szerelmesedve az osztály fiú tagjaiba és tuti hogy jóval jobb jegyet fognak kapni mint én még akkor is ha jobban tudom náluk... Szivacs... Ha a fiúk puskáznak lesnek nincs belőle semmi,ha egy lány akkor előadja a hattyú halálát ... wááááá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #483 Dátum: 07 dec 24, 17:52:07 » |
|
Szemét tanár! Mindent bele csillus! Szorítunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #484 Dátum: 07 dec 25, 06:43:05 » |
|
.hm már yavában tart a szünet.. .... ..sayna az öröm mégsem telyes mert utánna meg yönnek a féléves vizsgák.. X.X ....(nagyon nem váryuk őket..-_- ) ..dehát minden rosszban van valami yoo is....pl h a kivégzés előt lehet sokat enni kapok sok ayándékot.. nameg van egy nagy buli is..xD..xD..xD.... ..Csillus.... hayrá.. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #485 Dátum: 07 dec 25, 15:33:20 » |
|
Köszi nektek igyekezni fogok!!! De miért van ilyen sok belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #486 Dátum: 07 dec 26, 13:33:11 » |
|
Én filora próbálok összehozni egy gyönyörű pályamunkát az öngyilkosságról mien szép is a karácsony... hajrá Csillus!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 30, 12:32:10 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #487 Dátum: 07 dec 27, 20:41:09 » |
|
nekem is van egy ilyn tanárom :o valahogy az óra végéra az összes fiút maga köré gyüjti... szegényt néha még sajnálom is mert olyan kis naív...egész órán halálra szivattyuk emléxem mégaz első találkozásunkra amikor beállytott a terembe :-Szivárványos jó reggelt gyerekek! Istenem imádtam... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #488 Dátum: 08 jan 02, 18:21:03 » |
|
Jaj ne holnap suli van!! Hüp-hüp! :'( viszlát jó hosszú szünet... És ez a hónap brutális lesz: Fazekasnyílttanulmányiverseny, felvételi.... NEM AKAROM!!!!!NEEEE!!!!De hát ez van.... sajna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #489 Dátum: 08 jan 02, 19:12:32 » |
|
Igen holnap suli! (kár, hogy nincs hosszú sóhajtásos emitkon!) Nem éertem miért sajnálják tőlünk ezt a csütörtök-pénteket, igazán lehetne ez is szünet, és így nem kéne csonka héttel kezdenünk.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #490 Dátum: 08 jan 02, 19:29:04 » |
|
Na ja ezen én is kiakadtam... :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #491 Dátum: 08 jan 02, 19:30:45 » |
|
ez annyira szemét dolog, a szünetek egyre rövidebbek, a végén még az lesz hogy kari és szilveszter között be kell mennünk ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #492 Dátum: 08 jan 02, 19:53:35 » |
|
Én is utálom ha vége van a szünetnek Bár nekem most vizsga időszak van úgyhogy még pihenni se nagyon pihentem december 29-én volt vizsgám reggel 8:30-kor ja és ezen a héten pénteken Statisztika vizsga :'( De majd túl élem mint annyi mindent már =^-^=
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #493 Dátum: 08 jan 02, 20:24:08 » |
|
Az nagyon rossz... Én meg a felvételi miatt vagyok oda nagyon.... jaj nekem... De még 26. előtt lesz(jövö héten majdnem minden nap) egy versenyem, amin indulok. Kell a felvételipontszámba... csak az vigasztal, hogy a közponi felvételi megírása után indulok Dublin-ba. 26-31. és még pénteken se kell suliba mennem. De addig még nagyon sok mindenen kell átesnem... többekközt a küszöbön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #494 Dátum: 08 jan 02, 21:20:04 » |
|
Ááááh, Dublin...!!! :'( Épp a napokban jegyeztem meg Anyámnak, hogy akárhányszor vlmi Írországgal kapcsolatos dologba botlok, mindig honvágyam van, pedig még sohasem jártam arra...
Eclair88, emlékszem, egyszer nekem is volt egy vizsgám dec. 29-én... semmi kedvem nem volt tanulni; az volt a szerencsém, hogy mikroökonómia volt, amiből volt érettségim (ill. közgázból... mikro és makro, de én előbbiből húztam tételt meg abból is volt biztosabb a tudományom), így szinte semmi tanulással egészen jól teljesítettem :-X De szerencsére most már olyan helyre járok, ahol két ünnep közt zárva a campus, szóval ha valaki olyan elvetemült lenne és vizsgát akarna tartani, nem tudná, mert szünet van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|