Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #375 Dátum: 07 dec 03, 20:59:42 » |
|
Hehh, Egyiptom, oda is el kéne egyszer néznem...
Hohó gyerekek, holnaptól lehet vizsgákra jelentkezni...megyek is beállítani az órám, a telefonom, reggel hatra, nehogy lemaradjak :-* Már csak azért kell rimánkodnom, hogy ne terhelőjön megint túl az a nyavajás Neptun(pfuj), mint ahogyan minden évben szokott... :idegroncs:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #376 Dátum: 07 dec 03, 21:02:06 » |
|
Soksikert a holnapi vizsgafelvételhez... Én Ausztráliába jutnék el szívesen onnan meg átugranék Japánba.. Ha ugyvesszük van Japán rokonom... (Szögről-végről ,de van )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #377 Dátum: 07 dec 03, 21:05:04 » |
|
Köszke. Majd meglátjuk most működni fog -e, vagy megint kapákkal, kaszákkal akarja meglincselni a tömeg a rendszergizdát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #378 Dátum: 07 dec 03, 21:14:27 » |
|
Elhaztároztam... Soha nem leszek rendszergizda :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #379 Dátum: 07 dec 03, 21:20:50 » |
|
Hehe, elriasztottak a körülmények és az esetleges megtorlási lehetőségek? Amúgy egyébként, nem olyan rosszul jövedelmező állás és a csak a gépekhez kell érteni, meg a hálózati problémákhoz, meg a weblapszerkesztéshez, meg a...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #380 Dátum: 07 dec 03, 21:22:15 » |
|
Végülis nagyjából töbmillió oldalnyi dolgot kell ismernem legalább gyakorlatba :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #381 Dátum: 07 dec 03, 21:27:35 » |
|
Ha jobban belegondolsz annyira nem gáz, hisz az ilyen gizdák ezek 90%-ával otthon is szórakoznak/tak úgy meg igazán nem nehéz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #382 Dátum: 07 dec 03, 21:32:52 » |
|
Szerencsére a bolognai képzésről semmit nem tudok, egy jó indok mért jó "öregnek" lenni! Csak az a vicces, h ami nekünk alig fért bele 5 évbe, hogy sikerül azt 3ba beleszuszakolni. Oké ott van még a master, de arról meg azt hallottam, h az meg már inkább a doktorandusz képzés irányába visz. Végeredmény az egészet nem vágom... ???
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 07 dec 03, 21:38:48 » |
|
Hála égnek, engem sem nagyon érint. Szépen is nézne ki, ha lenne alsóbbrendű/felsőbbrendű jogász.(már bocs a megkülönbözetésért,d e ez róla a véleményem) Huhúú, mekkora ribillió lenne... :lovoldoz: Próbálják csak meg ezt is tönkrecs***ni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #384 Dátum: 07 dec 03, 21:46:15 » |
|
Ne aggódj, máris azt teszik
Kenshin: na, pl. nálunk (japán szak/irány/) a régi rendszerben 4 év volt, és amit diplomát annak a végén kaptak a hallgatók, az felért egy masterrel. Na nálunk van 3 év BA (alapképzés, ill. BSc, ha pl. term. tud.) és utána újra felvételi >> MA (ill. MSc) és az 2 év. És akkor, ha valaki nagyon öngyilkos jellem és magasra tör, még egy PhD-t is letehet, ami (ha jól rémlk) újabb 3 év. Nos, vicces volt, mikor múltkor megszólalt nyelvtanárnőnk japán órán, hogy ne aggódjunk, mert megint jól kiszórnak egy csomó mindenkit, mert csak tizen mehetne MA-ra... eh... és japán módra vigyorog... hehe... :-X
Ja, vizsgajelentkezés: már nov. 19-étől lehetett nálunk jelentkezni, de még mindig nincs fönt mindegyik vizsgám időpontja... és most, hogy ez megint eszembejutott, pár percig tuti ezen fogok őrlődni, minekután tavaly november közepén már ismertem a táncrendemet, most meg még imádkozhatok, hogy ne üssék egymást, mert már így is van 2, amihez csak egyetlen időpontot rendeltek hozzá ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 07 dec 03, 21:50:29 » |
|
Én jelenleg csak az építész mester meg sima képzésen vagyok kiakadva... Tök felesleges volt különszedni mivel ha már elkezdtél vmi akkor ugy csináld hogy meg is érje... Logikus,hogy a jobbanképzett embereket keresik.. Itt nem az 5 diplomára gondolok,hanem az adott szakmán belül..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 03, 21:51:10 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 07 dec 03, 22:37:10 » |
|
Na igen ezért nem értem, h minek talalták ki, hiszen elvileg a master többet nyújt, mint a mostani diploma, de csak az előhírnöke a PHDnek. Ezzel ellentétbena master képzésbe mégis olyan tárgyakat tesznek be (vagyis nálunk ez van a tervben), ami eddig csak a doktoranduszoknak kellett, ezekre pedig a való életben nincs szükség. Szóval az alap lemegy a főiskolai képzés fölé egy picit (pedig az emberek okkal jelentkeznek az egyetemre és nem a fősulira), a master pedig egy csomó felesleges tudást ad (korlátozott létszámnak), amit elvileg csak a kutatók használnak, arra pedig ott a PHD. Szal nem értem. Bár csak kívülről látom az egészet, aki benne van, biztos jobban érzékeli a pozitív részét is a dolognak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 03, 22:38:37 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #387 Dátum: 07 dec 03, 22:41:32 » |
|
Pozitív pl. (oké, most csak japán szakos/szakirányos példákat tudok mondani :-X), hogy nekünk már vannak a kultúrával kapcsolatos kurzusaink is + többféle alapképzési kurzusok (keletis-ókoris), így aztán nagyobb látókört kapunk (elvileg xD). Míg a régi képzésben csak a japán nyelv volt, mindenféle nyelvészetis dolgokkal és kultúra meg hasonló csak minimális vagy egyáltalán nem ;D no meg a keletis rész sem ennyire tág körűen... hm... ???
Mindenesetre még egy sor ahhoz a hosszú listához, mely azt a címet viseli, hogy "Minden, amit átvettünk Nyugatról és rossz" :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #388 Dátum: 07 dec 03, 22:42:04 » |
|
Én majd benne leszek és eddig nem érzékelem a pozitív részét főleg mivel erről,alig beszélnek egyfolytába a 480an pontos rendszert ecsetelik változtatják,de erről szinte semmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #389 Dátum: 07 dec 03, 22:46:21 » |
|
Mi az a 480 pontos rendszer? még nem is hallottam erről.. :-[ Ja örülök, h tetszett a szombati elfoglaltságod!! Mindenesetre még egy sor ahhoz a hosszú listához, mely azt a címet viseli, hogy "Minden, amit átvettünk Nyugatról és rossz" :-X
Ez jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|