24 nov 16, 14:17:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 431876 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Kenshin
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #360 Dátum: 07 dec 03, 01:55:41 »

Ez vicces én az egyetemig nem is hallottam integrálásról meg deriválásról... gimiben az osztályunk matekból eléggé a béka segge alatt volt, halál uncsi volt figyelni, mit szenvednek 1-1 feladattal! Kb. 5-en voltunk az osztályban, akikkel lehetett volna mit kezdeni, de ebből mi kimaradtunk. Pislogtam is rendesen az első félévben matekból, hogy most mi is van. Mások ott boldogan vigyorogtak a deriválás szó hallatán, én meg azt se tudtam, h káromkodnak vagy sem! Na mindegy. Jó az előny, de úgyis max. csak az első szemeszterben számít bármit is.., utána már mindenki egy szinten van!  Nevet Nevet Mondjuk érik meglepetések az embert, emlékszem az első félévben az aláírásaim simán meglettek, de kb két vizsgám sikerült.  Mosolyog (apa utána egy évig kb bulicicának csúfolt, pedig a feléről se tudott..  :-[ ) Azt hittem, h egy világ dőlt össze, pedig annyira lényegtelen volt. Kövi félévben sikerült minden és semmiről nem maradtam le, max még több embert ismertem meg! Szerintem egyáltalán nem számít, h az ember 5 vagy 6 év alatt csinálja meg az egyetemet. Sőt szerintem, ha annyira hajt akkor inkább lemarad egy csomó más értékes dologról.  8) Na jó most lövöm le magam, csak rámtört a nosztalgia így az éjszaka közepén... :-X

Shiro: jól használtad fel az idődet!! Nevet szép lett! Hajrá Morgan helyett Monet!!!
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #361 Dátum: 07 dec 03, 10:09:18 »

Mi elég sok olyat tanulunk ami középsuliba nem is kéne... Az algebra tanár a Miskolci Egyetemen is tanít és néha eltéved vagy túlságosan megtetszik neki egy példa.. Halál aranyos amikor , olyan mint egy kisgyerek ahogy játszik , ő ugy élvezi a példáit... Persze mi meg güzülünk meg ikszdé
Csak mondjuk az a ciki ,ha vki a Miskolcira megy a drága matektanárunk abból indul ki ,hogy mindenki tanítja azt amit ő ikszdé
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #362 Dátum: 07 dec 03, 14:49:44 »

múlt csütin vol a szünet előtti uccsó kémiám! yeah, január 8ig nem látom a tanárt! Nevet az óra végén úgy búcsúzott el az osztálytól, hogy azt kívánja nekünk karira, amit mi neki Nevet
Naplózva
kakashi_sensei
Vendég
« Válasz #363 Dátum: 07 dec 03, 15:09:24 »

hát sejtem akkor h mivel búcsúzott el ikszdé
kb nekünk is ez lesz az ofővel :Mosolyog
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #364 Dátum: 07 dec 03, 15:39:15 »

Sok kémcsövet? Nevet

Kenshin, ebben a bolognai rendszerben elvileg 6 félév alatt kéne elvigezni az alapképzést (BA), de... szerintem nincs az az emberi lény, akinek ez sikerülhet ;D (amely csoporttársaimnak és fog, na, azok tuti valami más lények xD)
Naplózva

kakashi_sensei
Vendég
« Válasz #365 Dátum: 07 dec 03, 16:39:18 »

én spec a d*gölj megre gondoltam Nevet
meert ugy utál inket az ofő hogy az már... Nevet
de miis utáljuk őt eléggé ahhoz hogy ilyet kívánjunk neki:D
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #366 Dátum: 07 dec 03, 18:17:43 »

Enyje gyerekek Nyelvesít Micsoda dolog ez! xD
Naplózva

inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #367 Dátum: 07 dec 03, 18:29:50 »

Az.Én pl. 14.-éig(január) nem látom a fizikatanáromat.
Úgy köszöntünk el hogy de kár meg minden,kimegyünk a teremből mindenki EZZAZZ! Nevet
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #368 Dátum: 07 dec 03, 18:35:23 »

Nálunk semmi tanár nem ment el...... Ekkora pechet...... Nevet
Viszont sajan a régi ének tanárom elment :'( :'(,akkora egy tanár volt hihetetlen jó fej
Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #369 Dátum: 07 dec 03, 18:38:26 »

Hát az én régi német tanárom mekkora jó fej volt már.Imádtuk. :DDe elment ;D
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #370 Dátum: 07 dec 03, 18:38:28 »

Nálunk a német tanár hiányzik. (ő 4 év alatt egyszer se hiányzott..) Az igazgató meg vmi rejtélyes okból kifolyólag a szokásosnál többet tartózkodik a suliba,a másik tanár meg épp ellenkezőle.Pedig a másik tanár szintén ez a pár napot hiányzós alkat.
Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #371 Dátum: 07 dec 03, 18:41:45 »

Nálunk a diri többet van iskolán kívül mint benne. :-X
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #372 Dátum: 07 dec 03, 18:43:32 »

A mi dirink szerintünk alkesz mint az állat......
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #373 Dátum: 07 dec 03, 18:46:25 »

A mienk is utazós fajta ezért meglepő,hogy mostanság sokat van... De rá még azt se lehet mondani hogy Európán belül megtaláljuk...
Multkor Egyiptomba voltak vmi megbeszélésen... Hát izé egészségére.. Nah persze ,hogy utána többb napom keresztül faggattuk  Nevet
De az igazgató am tiszta sör szakértő,de kom.. Elutazik vhova tuti utána néz az ottani söröknek  Nevet
És persze meg is osztja velünk.. Lepárlás meg miegymás... Az a poén ,hogy nem szeretem a sört,de nem baj  Nevet
Meg van a sulinak egy belga cserediák kapcsolata,oda mindig megy az igazgató,nahát az ottani sörös tudományát azt mindenévbe megosztja velünk  Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 03, 18:47:29 írta Csillus » Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #374 Dátum: 07 dec 03, 18:53:47 »

Heh.At enyém multkor Tunéziába volt 2hetet.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins